Araba 1 hafta serviste kalacak, parça gelecekmiş o yüzden güzel bir indirim olursa 1 haftalık kiralamayı düşünüyorum. 1 TL verip kuponu almadım %70'de yeterli eğer dedikleri şekilde %70 indirim yaparlarsa. Şuan 1 haftalık araç kiralama minimum 128 TL, araçlar da benzinli Clio Sport Tourer ile dizel Linea. Bu fiyata %70'lik bir indirim uygularsak 38.4 yapar. Bakalım, görelim. |
Yolcu360 ’ta %80 Araç Kiralama İndirimi 1 TL (2. sayfa)

-
-
Hocam indirimi o ustu kirmizi ile cizilen fiyatlardan yapiyolar bilgin olsun -
-
4,815,162,342quote:
Orijinalden alıntı: Dehşetengiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalıştığı firmaların çoğu merdiven altı rent a carlara benziyor, dikkat edin sıkıntı çıkmasın.
-
Citroen C3'ün indirimsiz fiyatı 240 TL. Yüzde 80 indirimle 40 TL'ye geliyor harika fırsat. Bunu bile beğenmeyenler var. En son ne zaman araç kiralamışlar acaba
-
Tek merak ettiğim rezervasyon zamanlarında fiyatları artıracaklar mı.Artırmazlarsa güzel olabilir.
-
aldık bakalım, güzel araçlar olur umarım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: moskogsmhocam depoyu full veriyorlar + istersen şöförde ikram ediyorlar yanında
Alıntıları GösterDalga geçmeye devam. İnsanlık ölmüş. Dalga geçilecek bir durum olsa dalga geç. Açıkça bilmediğimi söylüyorum. Böyle yaparak nereye varacaksın? Ne elde ettin? Allah'ını kitabını seviyorsan yazar mısın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abartma işte adam 10 numara espri yapmış gül geç.quote:
Orijinalden alıntı: fozcanDalga geçmeye devam. İnsanlık ölmüş. Dalga geçilecek bir durum olsa dalga geç. Açıkça bilmediğimi söylüyorum. Böyle yaparak nereye varacaksın? Ne elde ettin? Allah'ını kitabını seviyorsan yazar mısın?
Alıntıları Göster
Her yerde ciddiyet aramayın bu kadar forum burası hem takip ediyoruz hem egleniyoruz yillardir böyle
-
He tamam o zaman. Bende bundan sonra böyle espri yaparım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
araba bulabilen var mı?
-
Site çökük
arkadaşlar araç kiralayabilen var mı ? promosyon geçersiz diyor böyle bir kampanya bulunamadı diyor araba seçimi yapmadan soldan girince. ucuza araç alamayacaksak böyle donacaksa site ne anladık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Qurezarkadaşlar araç kiralayabilen var mı ? promosyon geçersiz diyor böyle bir kampanya bulunamadı diyor araba seçimi yapmadan soldan girince. ucuza araç alamayacaksak böyle donacaksa site ne anladık
bendede aynı sorun var 2 tane kod almıştım kullanamıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: moskogsmbendede aynı sorun var 2 tane kod almıştım kullanamıyorum
Alıntıları Gösteraynı durumda bende de oldu hocam arayın yardımcı olacaklar
-
hiçbiri merdiven altı değil, bilmiyorsanız yazmayın.quote:
Orijinalden alıntı: CannondaleÇalıştığı firmaların çoğu merdiven altı rent a carlara benziyor, dikkat edin sıkıntı çıkmasın.
depo full alınır, full verilir. ya da depo hangi çizgideyse, onu yazar, verirken de o çizgide teslim edersin.quote:
Orijinalden alıntı: fozcanDalga geçmeye devam. İnsanlık ölmüş. Dalga geçilecek bir durum olsa dalga geç. Açıkça bilmediğimi söylüyorum. Böyle yaparak nereye varacaksın? Ne elde ettin? Allah'ını kitabını seviyorsan yazar mısın?
Alıntıları Göster
kiralamak her zaman mantıklı, eğer araç ihtyacın devamlı yoksa. çünkü şu anda en dandik araç 50 bin tl, en az 1000 lira sigorta, 500 lira mtv, 2 yılda bir muayene. ve bunlar kontağı çevirmeden. arızaları saymadım.
bunun yerine 50 bini altına dolara faize atarsın. gelir elde edersin. (şu anda %15 civarı faizler, 50 bin için yıllık 5-10 bin arası getirir). yıllık araç bakım masrafını ödemezsin.
araç kiralarken sigorta da yaptırırsan 25 tlye, tüm kazalardan sorumlu olmazsın. ama ben yaptırmıyom genelde sigorta, 1 günlük alıp işimi görüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam 40 lira oldu mu ?quote:
Orijinalden alıntı: mag13Citroen C3'ün indirimsiz fiyatı 240 TL. Yüzde 80 indirimle 40 TL'ye geliyor harika fırsat. Bunu bile beğenmeyenler var. En son ne zaman araç kiralamışlar acaba
fiyatı gören biri yazabilir mi ? şu anda banka indirim kodlarıyla 60ı gördük. (papara indirimsiz fiyatı)
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
depo full alınır, full verilir. ya da depo hangi çizgideyse, onu yazar, verirken de o çizgide teslim edersin.
kiralamak her zaman mantıklı, eğer araç ihtyacın devamlı yoksa. çünkü şu anda en dandik araç 50 bin tl, en az 1000 lira sigorta, 500 lira mtv, 2 yılda bir muayene. ve bunlar kontağı çevirmeden. arızaları saymadım.
bunun yerine 50 bini altına dolara faize atarsın. gelir elde edersin. (şu anda %15 civarı faizler, 50 bin için yıllık 5-10 bin arası getirir). yıllık araç bakım masrafını ödemezsin.
araç kiralarken sigorta da yaptırırsan 25 tlye, tüm kazalardan sorumlu olmazsın. ama ben yaptırmıyom genelde sigorta, 1 günlük alıp işimi görüyorum.
Alıntıları GösterAçıklamalar için teşekkür ederim. Öğrendiğim iyi oldu. Dediğiniz gibi sürekli olarak aracın masrafındansa bu şekilde kiralamak çok daha mantıklı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X