Şimdi Ara

Yolda Dizi/Film İzleyeceğim ve Müzik Dinleyeceğim Görüntü,Ses Kalitesi İyi Bir Telefon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gold , vatan , teknosa , bimeks bunlar lg türkiye garrantili satarlar 1400 civarlarında genelde olur ama birde sana 32 gb modelden lazım dizi film atıcaksın malum 1500e gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan9998

Arkadaşlar İnternetten satın almak için önereceğiniz bir yer var mı ? Gittigidiyor hepsiburada tarzı siteler dışında çünkü bunlarda başka firmalara aracılık ediyorlar direkt olarak alabileceğim bir yer önerebilir misiniz internetten

Bizdeuygun sağlamdır ve ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

G3 e baktım da dediğiniz gibi bütçeyi zorluyor birde yeni başlayacağım üniversiteye maddi açıdan çok sıkıntıya girmek istemiyorum. Tavsiye için teşekkürler

Ben note3 den bahsetmiştim hocam. Neyse şimdiden hayırlı olsun :)
  • Bizdeuygun ve istanbul bilisim

• Hocam hergün 85-85, 170km yol çekilir mi?

• Bende cekmeceden Ataturk h.limanina gidip geliorum hergun batarya cok rahat yetiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

quote:

G3 e baktım da dediğiniz gibi bütçeyi zorluyor birde yeni başlayacağım üniversiteye maddi açıdan çok sıkıntıya girmek istemiyorum. Tavsiye için teşekkürler

Ben note3 den bahsetmiştim hocam. Neyse şimdiden hayırlı olsun :)

Bu aralar yorgunum da note 3 ü g3 diye okumuşum nasıl olduysa pardon. Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Hocam hergün 85-85, 170km yol çekilir mi?

Vallahi bilmiyorum deneyeceğim. Yolun 40 km si deniz otobüsü ile yani 45 45 90 km kara yolu var aralarda yürüme mesafesi yok evimin önünden binip okulun önünde iniyorum 1 otobüs deniz otobüsü tekrar otobüs şeklinde. Bir süre deneyeceğim
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    O yol çok az ya çekmeceden Tuzla ya ne dersin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan9998 -- 15 Ağustos 2014; 1:11:09 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Hocam hergün 85-85, 170km yol çekilir mi?

Vallahi bilmiyorum deneyeceğim. Yolun 40 km si deniz otobüsü ile yani 45 45 90 km kara yolu var aralarda yürüme mesafesi yok evimin önünden binip okulun önünde iniyorum 1 otobüs deniz otobüsü tekrar otobüs şeklinde. Bir süre deneyeceğim

Ben dayanamam valla. :/ hemde 3 araç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batu100

kesinlikle lg g2. bir kere bu kadar upuzuuuun sürede film izlersen ?arjy iyi giden bir telefon alman gerek. ve g2 3000 mAh piliyle muhte?em. ekran dersen renkler vs cayyr cayyr. film depolamak istersen 32 gb olanyny al. ayryca ses çyky?yda tatminkardyr. ayryca g2 sistemiyle de bu fiyata alynabilecek en iyi telefondur. bir de 85 km sadece gidi? mi ? gidi?-geli? mi ?

Sadece gidiş 85 km adaş :)

hayırlısı ya allah kolaylık versin.
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Üniversite işleri zor eve yakın okul bulmak zor masraf olmasın diye ayrı eve falanda çıkmak istemiyorum yurt ortamları zaten malum mecburum
  • quote:

Üniversite işleri zor eve yakın okul bulmak zor masraf olmasın diye ayrı eve falanda çıkmak istemiyorum yurt ortamları zaten malum mecburum

2.sene dayanamazsın yurda yada eve gıdersın her gun 170 km gıdıp gelınmez sabah ıst trafıgınde fılan bildiğin eziyet olur.
  • G2 kullandim 1 yila yakin sarji harika ve ozellikle film izlerken çok iyi gidiyordu
    Maalesef ekranini kirdim sonra g3 aldim
    G2 çıktığı yilin en iyi telefonudur gerek fp gerek donanim gerek ekran cerceve orani
    O fiyata daha iyisini birak yakinimi bioe bulamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: UnemployedMan

quote:

2.sene dayanamazsın yurda yada eve gıdersın her gun 170 km gıdıp gelınmez sabah ıst trafıgınde fılan bildiğin eziyet olur.

Dün gittim yolu deneme amaçlı metrobüsle gidiyorum zaten metrobüsten inip deniz otobüsüne biniyorum sonra sahil yolundan giden otobüse biniyorum 0 trafik rahat gibi duruyor ama dayanamazsam seneye birşeyler düşüneceğim 170 km git gel çok fazla gerçekten ama yol rahat geldi bana bilmiyorum deneme yanılma yoluyla öğreneceğim :)

• kungfukid kullanıcısına yanıt
    G2 nin mekanı cennet olsun :D bende düşürmekten çok korkuyorum benimde vukuatım var Allah korusun
  • Banada önerdiler,henüz bakamadım fakat almayıda düşünüyorum Asus Zenfone 6 Ya bak bi istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Tnystrk

Banada önerdiler,henüz bakamadım fakat almayıda düşünüyorum Asus Zenfone 6 Ya bak bi istersen

G2 aklıma yattı ama onada bakarım zaten Türkiye de yok sanırım o
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tnystrk

Banada önerdiler,henüz bakamadım fakat almayıda düşünüyorum Asus Zenfone 6 Ya bak bi istersen

G2 aklıma yattı ama onada bakarım zaten Türkiye de yok sanırım o

Google amcaya yaz bakalım Asus Zenfone 6 Teknosa diye bakalım türkiyede varmıymış

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

G2 kullandim 1 yila yakin sarji harika ve ozellikle film izlerken çok iyi gidiyordu
    Maalesef ekranini kirdim sonra g3 aldim
    G2 çıktığı yilin en iyi telefonudur gerek fp gerek donanim gerek ekran cerceve orani
    O fiyata daha iyisini birak yakinimi bioe bulamazsin

+1..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.