Şimdi Ara

Yolda Dizi/Film İzleyeceğim ve Müzik Dinleyeceğim Görüntü,Ses Kalitesi İyi Bir Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Okuyacağım üniversite evimden 85 km uzaklıkta her gün gidip gelmeyi düşünüyorum yolda bol bol dizi film bitirmeyi düşünüyorum. Görüntü ve ses kalitesi iyi bir telefon önerir misiniz ? Bütçem 1200-1300 tl ye kadar

• LG G2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

LG G2

HTC One Mini Hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  • Valla sana öncelikle şarj ve ekran lazım bu ikisi için şu anda bile G2 rahat şampiyonluğa oynar ses kalitesi de tatmin edicidir flac dosyası falanda oynatır son telefonum G2 di gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan9998

quote:

LG G2

G2 HTC One dan bile iyi G2 dusunun

• quote:

quote:

quote:

LG G2

Video ve fotoğraf çekimi nasıl + ve - lerini söyleyebilir misiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

LG G2

Kamerasi iyi,sadece gece cekimleri biraz zayif ama gayet is gorur.Teknoseyir incelemesini izlerseniz gayet bilgi sahibi olursunuz,fotoğrafları ve videolarında var.Bu arkadaş kullanıcı sana yardim edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

Valla sana öncelikle şarj ve ekran lazım bu ikisi için şu anda bile G2 rahat şampiyonluğa oynar ses kalitesi de tatmin edicidir flac dosyası falanda oynatır son telefonum G2 di gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Tabıkı G2 bıcılmıs kaftan ..

resımler ıcın facebookta sunda bolca ornek mevcut..

Yolda Dizi/Film İzleyeceğim ve Müzik Dinleyeceğim Görüntü,Ses Kalitesi İyi Bir Telefon
  • quote:

Arkadaşlar Okuyacağım üniversite evimden 85 km uzaklıkta her gün gidip gelmeyi düşünüyorum yolda bol bol dizi film bitirmeyi düşünüyorum. Görüntü ve ses kalitesi iyi bir telefon önerir misiniz ? Bütçem 1200-1300 tl ye kadar

kırıkkale - ankara arası yapacan anlaşılan :D ortalama batıkent die bilirirm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaiten

quote:

Arkadaşlar Okuyacağım üniversite evimden 85 km uzaklıkta her gün gidip gelmeyi düşünüyorum yolda bol bol dizi film bitirmeyi düşünüyorum. Görüntü ve ses kalitesi iyi bir telefon önerir misiniz ? Bütçem 1200-1300 tl ye kadar

kırıkkale - ankara arası yapacan anlaşılan :D ortalama batıkent die bilirirm :D

Yok İstanbulda yaşıyorum okulda İstanbul da ama ben Büyükçekmecedeyim okul Tuzla da yani istanbulun bir ucundan diğer ucu şehirler arası yolculuğa eş değer ama mesafeyi kafamdan atmaya çalışıyorum lütfen hatırlatma :D
  • kesinlikle lg g2. bir kere bu kadar upuzuuuun sürede film izlersen ?arjy iyi giden bir telefon alman gerek. ve g2 3000 mAh piliyle muhte?em. ekran dersen renkler vs cayyr cayyr. film depolamak istersen 32 gb olanyny al. ayryca ses çyky?yda tatminkardyr. ayryca g2 sistemiyle de bu fiyata alynabilecek en iyi telefondur. bir de 85 km sadece gidi? mi ? gidi?-geli? mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu100

kesinlikle lg g2. bir kere bu kadar upuzuuuun sürede film izlersen ?arjy iyi giden bir telefon alman gerek. ve g2 3000 mAh piliyle muhte?em. ekran dersen renkler vs cayyr cayyr. film depolamak istersen 32 gb olanyny al. ayryca ses çyky?yda tatminkardyr. ayryca g2 sistemiyle de bu fiyata alynabilecek en iyi telefondur. bir de 85 km sadece gidi? mi ? gidi?-geli? mi ?

Sadece gidiş 85 km adaş :)
  • batuhan9998 B kullanıcısına yanıt
    idare eder çokta iyi değil s4 kadar değil mesela ama titreşim engellleme olayı vr o güzel 60 fps yani daha akıcı güzel videolar cekebiliyor full hd de birde tabi 13mp nin keskinliği ile gunduz tatmin edici gece ise pek bişey bekleme ama kötü değil tabi ön kamera ise kötü bence
  • kapağı ve bataryası çıkarılan bir telefon almayacaksan eğer ki samsung'un modelleri kaldı sanırım bi lg g2 öneririm yanına da bi battery bank aldın mı Dünya turuna çık
  • Hocam pili, Ekranı dolayısıyla note 3 al diycem ama sanırım bütçeyi aşıyor. Bence g2 almalısınız.

• Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    Vallahi dünya değilde hergün İstanbul turu yapacağım Eğer biliyorsan İstanbulu bir ucundan diğer ucuna gitmek dünya turuna eşdeğer zaten :D Tavsiye için sağol
  • G3 e baktım da dediğiniz gibi bütçeyi zorluyor birde yeni başlayacağım üniversiteye maddi açıdan çok sıkıntıya girmek istemiyorum. Tavsiye için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan9998 -- 14 Ağustos 2014; 23:36:18 >
  • haldir54 H kullanıcısına yanıt
    G2 almaya karar verdim sanırım teşekkür ederim bilgilendirme için
  • Arkadaşlar İnternetten satın almak için önereceğiniz bir yer var mı ? Gittigidiyor hepsiburada tarzı siteler dışında çünkü bunlarda başka firmalara aracılık ediyorlar direkt olarak alabileceğim bir yer önerebilir misiniz internetten
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.