Petlas gibi odundan hallice bir lastik alacağıma hiç almam daha iyi. Önceki aracım Dacia Duster da Continental Ecocontact 6 yı tam 4.5 Yıl kullandım, en ufak bir memnuniyetsizliğim olmadı, aracı satmasam yine aynı lastiği alacaktım ben de o kadar diyeyim. |
Yolda lastiğim yarıldı şimdi ne yapacağım (2. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun. Başlığa tıklamadan Conti olduğunu tahmin ettim. Conti pişmanlıktır.
-
forumda ve internette konusu çok. araştırırsan bulursın.
-
Stepne lastiği 4. Lastik olarak kullanmaya karar verdim. Stepne için de çıkma bir lastik koydum bagaja en uygun bu şekilde halledebildim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2018'de laufenn aldım inip duruyordu hiç memnun kalmadım. 2020'de GY effiency 1 aldım 3 sene kullandım yazlık. avrupa üretimini aradık yerlisi kötü diye. geçen sene bu zamanlar 4 mevsim alayım dedim ve GY vector gen3 peşine düştüm. göndermediler ya da gönderdiler kargoda kayboldu her yerde de yoktu gen3 ya da pahalıydı en sonunda falken aldım. baktım alanlar zaten komple astracı 215/50 R17 eylül'de aldım bir sene dolmak üzere gayet memnun kaldım. ben de ilk başta marka peşinde koştum şimdi olsa dunlop falan da bakardım ölçüsü olsa. bunlar TR'de üretiliyor hatta benim aldığım bir iki haftalık üretimdi. lastik deyince bir mişlen iki conti onun da iyisi falan üretimi diye uğraşmaya gerek yok bence.
-
hocam tek lastik alıyorsun arkaya takıyorsun arkaları da öne bitti.
100 110 sonrası zaten yassak. ha ben polisim emniyet mensubuyum. icişlerinde tanıdıgım var plaka sisteme işli ceza gelmiyor diyorsan 2 lastik al 160 180 devamke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 21 Ağustos 2024; 16:14:16 > -
Kendine göre olan sebebin piyasayı sallamaz.
Uzun km-menzil olarak Michelin'le beraber piyasanın en iyi markalarından biri.
-
Continental'le size mutluluklar o zaman. Ama bir gün yolda parçalanırsa o zaman beni hatırlarsınız (umarım olmaz, zira aynı görüşte olmadık diye zarar görmenizi istemem).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cıks deel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ala ala benim niye hiç haberim olmamış o sistemden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zaman sizi daha empoze edememişler aralarına :)
-
İki lastik alınır, onlar öne takılır. Öndeki iki de arkaya alınır, arkadan çıkan tek lastik de yedek yapılır.
4 lastik alınacak bir durum yok. Bunun parası olmakla, olmamakla da ilgisi yok. 2 yıllık henüz 40 bin km yapmış lastik, en az 10-15 bin hatta 20 bin daha gidebilirken neden değiştirilsin. Milli servet sonuçta bu lastikler. Bu sene öne alınan yeniler seneye arkaya alınıp öne yeni 2 lastik takılıp geçilir.
-
Lastik parçalanması marka ile alakalı değil. Her marka lastik patlayabilir veya parçalanabilir.
Parçalanan lastiklerin %99'u hız endeksleri ve gidilen hız tutmadığı için parçalanıyor.
Çoğu kişi D ve E segment premium aracına ucuz olsun diye V yerine H-U veya T endeks lastik takıyor sonra 220-240km yarım saat basınca lastikler dayanmıyor.
-
Bir tane aynı lastikten al taktığın stepneyle yan yana kullan önde kullanırsan ön iki lastiğin yeni olmuş olacak mis gibi olucak çıkan lastiğide stepnene koyacaksın devam edeceksin. 1 tane sıfır lastikle kurtarmış olacaksın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X