Şimdi Ara

Yolda lastiğim yarıldı şimdi ne yapacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2022 model 40bin km aracımda fabrika çıkışı continental lastik var (2022 üretim). Bugün yolda giderken arka lastik yarıldı stepne lastiği taktım ama bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum.

1. Stepneyi (2022 üretim aynı lastik) 4. Lastik olarak kullanmak ve çıkma bir stepne lastik almak.

2. Sıfır 2 lastik alıp takmak(param yok)

3. Sıfır tek lastik almak(oluyor mu bilmiyorum)

4. Çıkma lastik bulmak (ara ebat=zor)

Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Yolda lastiğim yarıldı şimdi ne yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stepneyi kullanıp yerine yeni tarihli bir çıkma almak mantıklı hem aynı modeli aramak zorunda kalmazsin hem dört lastiğin de aynı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars kullanıcısına yanıt

Diğer 3 lastik 25 30bin km yapmış olacak sıfır stepne ile kullanımda problem olur mu?

• farkimizolmali F kullanıcısına yanıt
    Hocam kimse nokta atışı şu olur bu olur diyemez belki bir hafta sonra kalan 3 lastiğin bir tanesi de patlar belli olmaz ama param yok yeni lastiğe dediğiniz için en makul olan bence bu

• Continental'a güvenmem. Nedenini merak eden arayıp bulsun.

• Geçici olarak tek yedek lastik alıp koy. Ralli pilotu değilsen hiçbir halt olmaz.

• babapars kullanıcısına yanıt

Hocam merak ettiğim lastiklerin diş derinlikleri aynı olmadığı için sıkıntı olur mu bana?

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Yasal hız sınırlarını aşmadan kullanırım magandalık bilmem

Direksiyonu bıraktığınızda bariz bir şekilde bir tarafa çekme yapmıyorsa sıkıntı yaşamazsınız. Çıkma bir yedek alın şimdilik. Sonra ister 4'ünü, ister 2'sini yenilersiniz. Diş derinliği 2 yılda büyük değişim yaşamamıştır diye düşünüyorum.

• Araç nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

Fabrika çıkışı sağa çekiyor bu arabalar 😂😂

• kıng365 kullanıcısına yanıt

Opel Corsa

Hocam affınıza sığınarak, 2022 Model 40.000 Km de aracınız var ki, bu da tahminen 800-900 Bin TL lik bir araç demektir. Ve cebinizde 2 Lastik almak için paranız yok? Zaten 40 Bin km olmuş ve bu lastikler çoktan ömrünü tamamlamış? Bırakın 2 lastiği, 4 lastik acilen değişmeli.

• 4 lastik birden değiştirin. Bunu yapacak gücünüz yoksa da müsait bi zamanda arabayı da satın. Kendi canınızı da sevdiklerinizin canını da riske atmayın.

• Lastik alıp takacaksın kardeş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • klasik conti vakası . senin yaşadığını yaşayan çok var . büyük ihtimal adamlar buraya sorunlu lastikleri postalıyor.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    4 lastik niye değişecekmiş? Çift yeter. Stepne eğer kullanılmamışsa bir tane daha stepnenin aynından alıp çiftler. Stepneye de çıkma alır

Öyle olmaz. Stepnenin aynından bir tane al. İkisini yanyana çiftle (çekişin olduğu çift olsun bu yeni lastikler). Sonra da çıkma stepne al

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Alakası yok muhtelen lastik o bölgeden daha önce darbe almış, janttan belli oluyor, ya da yanlış basınç ile kullanılmış

• cricet C kullanıcısına yanıt

Yok aslında arkadaş haklı, yarılma olaylarına iyi bakın büyük çoğunluk conti. Balkan ülkelerinde de en çok yarılan yine conti. İnterneti az deşin bir sürü şikayet bulacaksınız ve bunun çok satmayla alakası yok.

Petlas alırım Conti almam o kadar diyeyim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.