Şimdi Ara

YOLDAN GEÇEN BİRİ SEVGİLİNİZE LAF ATTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle üstündeki giyimini-kuşamını sorardım... Belki açık giyinip,dikkat çekmiş olabilir. Öncelikle bu konuda uyarırdım ve o geçtiği yerden de tekrar geçmemesini söylerdim. Çok sorun edilmemesi gerekiyor çünkü günümüzdeki medeniyet durumu çok iç açıcı değil... Genellikle giyimi çok açık olan kızlara atarlar fakat,sırf bilmem neylik olsun diye atanlar da var...(bkz:apachiler) Eğer sevgiline güveniyorsan,giyiminde de sorun yoksa,problem etme. Onun elinde olan birşey değildir zaten.
  • Herkes yumruğuyla öldürüyor maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Herkes yumruğuyla öldürüyor maşallah.

harbiden sürekli bir kan getirme durumu var
  • bazen sırf artislik olsun diye erkeklere bile laf attıkları oluyo böyle tiplerin
    kafayı kaldırırsan adama dalıcan,işin varsa devam edicen

ama şu da bi gerçek ki eğer kız arkadaşın biraz açık giyiniyoduysa,bu tabi laf yeme potansiyelini arttırıcaktır
    mesela kapalı bir bayana kolay kolay kimse laf atmaz
  • quote:

Zaten dh'nin yarısı öss şampiyonu, yarısı malkoçoğlu mübarekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurbaba06

quote:

harbiden sürekli bir kan getirme durumu var

Zaten ağız ya da burna attığın 2.-3. yumrukta her türlü kanatırsın. Hayır şu yaştan sonra sizle şu adamı şöyle döverim muhabbeti etmeyeceğim. O an karşımdakine bakarak cüsseme güvendim durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: dmc 12

kıza öyle tiplerin olduğu yerde neden gezdiğini sorardım

Artık "öyle tipler" her yerde ne yazıkki...

Kız neden sana o olayı anlatma ihityiacı hissetmişki ?
  • Heykel Tikileri aldı başını gidiyor mlsf..Altıparmak setbaşı arası bi toplu katliam yapmak lazım
  • bende durağa kadar götürüyorum öyle tipler yüzünden tam dayaklıklar
  • tamam beyler, arkadaşın üstüne gitmeyin fazla, belli ki sevmiş o kızı, o anki nefretini anlatmak istemiş... @Barış Can sen de açıl üstad, kafayı yersin böyle, fazla ekşın kalbi yorar, tut kızı anlat mevzuyu
  • kızın böyle bi olay olduğunu söylemesi senin sinirden kudurmandan başka bişeye yaramaz kızda hata var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

tamam beyler, arkadaşın üstüne gitmeyin fazla, belli ki sevmiş o kızı, o anki nefretini anlatmak istemiş... @Barış Can sen de açıl üstad, kafayı yersin böyle, fazla ekşın kalbi yorar, tut kızı anlat mevzuyu

Abi, arkadaşız...
  • zaten arkadaş olarak başlar herşey, tanımadıgın kıza bakkaldan ekmek ister gibi yaklaşamazsın, önce arkadaş olursun, bak sen 1-0 öndesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

zaten arkadaş olarak başlar herşey, tanımadıgın kıza bakkaldan ekmek ister gibi yaklaşamazsın, önce arkadaş olursun, bak sen 1-0 öndesin

Hayırlısı abi, uygun ortam olunca söyleyeceğim zaten de iştee.... Bakalım..
  •  YOLDAN GEÇEN BİRİ SEVGİLİNİZE LAF ATTI

• allah böyle bi durumu basıma getirmesin.Şimdi şaka falan gibi gelecek ama harbiden kendime hakim olamam bu gibi durumlarda.
  • Kız arkadaşın niye gelip sana bunu söylüyor anlamış değilim açıkcası .... Takmamak her zaman en doğru olandır ama senin sorun sanırım kıza bir şey diyeyim mi ? eğer öyleyse sakın kıza birşey deme ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryan cohen -- 29 Mart 2010; 23:55:59 >
  • Bende Bursalıyım açıkcası sevgilime hiç laf atan olmadı açıkcası adam akıllı sevgilimde olmadı.
    Olsaydı ve laf atsalardı ne tepki vereceğimi bilmiyorum.
  • Belli ki kız ilgi istiyo, ilgi bekliyo, büyük ihtimalle de bu standart kız oyunlarından biri... (kızı boş bırakma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 30 Mart 2010; 0:16:06 >
  • kafaya takma aga yanında apaçinin biri bişe derse bakma cüsseye dal gitsin birazda spor falan kondisyonda ol kralı gelse bişe olmaz bende çok gördüm öyle bıçak çekeni hiç birinde saplayacak yürek yok rahat ol o kadar cesaretli olsa bıçak çekmez zaten ya o bıçağı orda sana sokar yada o bıçağı adama sokarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksel824 -- 30 Mart 2010; 0:16:50 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.