Şimdi Ara

Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
16
Favori
10.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thør

Gözünün önünde rüşvet alsalar, ülkeyi soyup soğana çevirseler görmeyecek kadar kör insanlar var. Forumda da görülüyor zaten.

Gerçekten öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

quote:

Orijinalden alıntı: umtakcay

Hala bu milletin akp ısrarı ne diye

Halk Erdoğan'dan neden vazgeçmiyor!

Erdoğan'ın neden vazgeçilmez bir lider olduğunu, halkın yüzde 50'sinin neden peşinden gittiğini çok mu merak ediyorsunuz?

Anlatayım.

1999'da ders kitaplarında yer alan bir şiiri okuduğu için hapse atıldı. 2001'de parti kurdu, siyaset yapması yasaklandı. 2004 yılında Balyoz darbe planıyla indirilmek istendi. 2005 yılında AK Parti'yi bitirme planları ele geçirildi.

2006 yılında Ergenekon. 2007 yılında e-muhtıra. 2007'de 367 garabeti. 2008'de kapatma davası. 2009-2010 Cumhuriyet Mitingleri. 2011 Suikast planları. 2012 Hakan Fidan üzerinden darbe indirme çabaları. 2013 Gezi olayları. 2013 Yolsuzluk operasyonu...

Menderes'in asıldığı, Özal'ın zehirlendiği, Erbakan'ın postmodern darbeyle indirildiği Türkiye'de son başbakanın başına 11 yılda bunlar geliyorsa, halkın, "Hepsini aldınız. Bunu yedirmeyiz" demesinden daha doğal ne olabilir?

Kabul etsek de, etmesek de o bir sembol artık...

AK Parti sadece bir parti değil ve Recep Tayyip Erdoğan da sadece bir parti lideri veya başbakan değil artık.

İnançlı kesimlerin 90 yıl gördüğü zulme "Dur" diyen biri. 30 yıl süren terörü bitirmek için oy hesabı yapmadan çırpınan biri o halkın gözünde...

Mısır'da demokrasisi elinden alınan Mısır halkının son umudu.. Tunus'ta, Fas'ta, Cezayir'de Libya'da huzuru, barışı, mutluluğu arayan halkların kahramanı. Dünyanın en büyük hapishanesi olan Gazze'deki mazlum Filistinlilerin duası... Suriye'de kendi liderlerinin nükleer bombalarla katlettiği çocukların babası...

Arakan'da katledilen mazlumların kahramanı. Makedonya'nın "halife" diye andığı efsane artık o. Avrupalı'nın deyimiyle batan Osmanlı'yı yeniden diriltmeye çalışan biri...

Her darbeden sonra daha fazla taraftar buldu. Her darbeden daha güçlenmiş olarak çıktı. Türkiye'yi sallayan yolsuzluk operasyonundan sonra da durum değişmedi, pek de değişeceğe benzemiyor.

Bu ülkede 80 senedir yolsuzluk vardı, ülkenin zenginleri devlet içinde mafya olup sömürdü, halkı açlığa mahkum etti. 11 yıl önce bankalardan 360 milyar dolar hortumlandı, kimse çıkıp hesabını sormadı.

"Yolsuzluk yapan babamın oğlu da olsa hesabını sorarım" diyen bir başbakan ve "Yolsuzluk yapan varsa, en azından hesabını soracak bir başbakan da var" diyen kitlesi var artık.

Şu açıkça görüldü ki, bakan çocukları ve Fatih Belediye Başkanı'na yapılan operasyon işin bonusu. Asıl amaç son bir yılda ülkenin ekonomisine yurtdışından 87 milyar dolar kaynak sağlayan Halkbank hedefte...

Amerikan büyükelçisinin "Halkbank konusunda uyarmıştık, dinlemediler. Şimdi bir imparatorluğun çöküşünü izleyeceksiniz" sözünden sonra iktidarın vazo gibi devrilmesini ummak için, Kemal Kılıçdaroğlu'nun deyimiyle "İleri derecede geri zekalı olmak gerekiyordu."

Bakan çocukları konusunda daha önce fikrimi söyledim, tekrar edeyim. Ben o dosyalardan bazılarının içinin boş olmadığı kanaatindeyim. O çocukların babalarının görevde olmasını da doğru bulmuyorum. Herşey bir iddiadan ibaret olsa dahi, doğru bulmuyorum. Çocukları hapiste olan bakanların yaptırım gücü olduğu için, en azından hukuki süreç sonlanıncaya kadar bu görevlerinden istifa etmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Kaldı ki bu bakanların tamamının istifalarını verdiği ve bu hafta yapılacak kabine revizyonunda görevden alınacakları neredeyse kesin gibi..

Ancak ortada bir gerçek var. Operasyonu yapanlar ve savunanlar işin bakanlarla sınırlı kalmasını istemiyor, işin ucunun başbakana dayanması için şeytani planlar yapıyor. "Bu işi Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a nasıl uzatabiliriz?" diye kafa patlatanlar var.

Odatv isimli internet sitesinde geçtiğimiz hafta iki haber yayınlandı. Birinci haber, "Fatih Belediye Başkanı herşeyi itiraf etti. Bana talimatları Bilal Erdoğan veriyordu. Babasının da haberi vardı dedi" şeklindeydi.

İkinci haber ise, "Erdoğan'ın yolsuzluk konuşmaları da teknik takibe takıldı. Operasyon Erdoğan'a uzanıyor" satırlarıyla kirli oyunun nereye vardırılmak istendiğini haber veriyordu. Zaman Gazetesi'nin, "İspanyol polisi iktidar partisi bastı" başlığıyla verilen haber de Erdoğan'a, "Senin başına da gelebilir" mesajıydı.

Bu süreçte şuna şahit olduk ki, AK Parti'yi ve Erdoğan'ı yolsuzluklar konusunda eleştirebilecek tek bir temiz kurum veya kişi yok. MHP desen, koalisyon ortağı olduğu dönemlerde Türkiye yolsuzluklar ve vurgunlar sayesinde dibe vurmuş.

CHP apayrı bir facia...

Amerikan büyükelçisiyle görüştükten sonra medyanın karşısına geçen kemal Kılıçdaroğlu'nu "Bu Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğu. AK Parti'dekilerin 1 veya 2'si hariç herkes kirli. Ben temiz adamım. Yemem de, yedirmem de" derken izledim.

Kim diyor bunu?

Başında bulunduğu SSK'yı yolsuzluklar ve usulsüzlükler sonucu batıran, kundaktaki torununu çalışıyor gösterip sigortalı yapan, Tuncelili tüm akrabalarına iş veren ve Rahşan affı sayesinde yargılanmaktan kurtulan adam diyor.

SSK Genel Müdürlüğü'nden ayrılalı bir deri, bir kemik kalan adamım söylüyor!

Başka ne diyor?

"Sen yolsuzluk yapan bakanlarına sahip çıkıyorsan demek ki sen de yolsuzluk yapıyorsun. Onlar kadar sen de suçlusun" diyor.

Bunları söyleyen kişi, yolsuzluk ve usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle hakkında 200 yıl hapis cezası istenen Aziz Kocaoğlu'nu İzmir'de başkan adayı olarak gösteriyor!

Bunları söyleyen kişi, kendisinden önceki Başkan'ın "Sen yolsuzluk usulsüzlük yapmışsın" diyerek partiden ihraç ettiği ismi İstanbul'dan Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösteriyor!

Bunları söyleyen kişi Çankaya ve Mersin Belediyesi'ndeki inanılmaz yolsuzlukları unutmuşa benziyor. İki dönem milletvekili seçilen Bayram Meral ile Derviş Günday'ın tarihi yolsuzluklarını unutmuşa benziyor.

Daha da önemlisi...

Yolsuzluk ve usulsüzlük yaptığı Anayasa Mahkemesi kararı ile belgelenen partinin başındaki adam söylüyor bunu.

Dikkatinizi çekerim!

Kılıçdaroğlu Başbakan değil, partisi de iktidarda değil. Elinde tuttuğu birkaç belediyesi, Türkiye'de eşine rastlanmayan yolsuzluk iddialarıyla suçlanıyor. Yapılan yolsuzluk ve usulsüzlükler "Bunlar iktidarda olsa ne olurdu acaba?" dedirtiyor.

Hem "AK Partililer bir iki kişi hariç kirlidir" diyor, hem de bir süre öncesine kadar yolsuzluklarla anılan Hatay'ın AK Partili belediye Başkanı'nı partisine alıp aday gösteriyor. Hem "AK Partililer kirli" diyor, hem AK Parti'nin kurucusu olan adamı Kepez'den belediye başkan adayı yapıyor.

Bakanları yolsuzlukla suçlanınca Erdoğan kirli, kendi adamları yolsuzlukla suçlanınca bizimki pir-u pak!

Operasyon Yılmaz Büyükerşen'e yapılınca, "Bu operasyon Büyükerşen'in itibarını yükseltti" diyen adam, o operasyon Erdoğan'a yapılınca "Hükümetin itibarı kalmadı. İstifa etsin" diyor. Operasyon Ergenekon'culara yapılanca Cemaate sallayan kişi, aynı operasyon Erdoğan'a yapılınca bir günde en koyu cemaatçi oluyor!

İşte tam da bunları yaptığı için her zaman duyguları sinesinde kalıyor, birşey olamıyor ve Allah önünü kesiyor!

http://www.internethaber.com/gulenin-bedduasi-kilicdaroglunu-buldu-15370y.htm

epilasyon farz bu millete

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

savcılğın suçlama yapıp serbest kalanlar arasında oğlu var içi rahat ama başbakan buna rağmen istifasını isteyince açıklama yapıyor tamamını okumuş veya dinlemiş olman lazım cımbız kullanmadan yorum yaparsan daha iyi olur çünkü burayı takip edenler tamamını biliyor

Görüntüler, ses kayıtları ve bunları yayınlayan haber sitesinin kanunsuz bir şekilde kapatılması, soruşturmayı yürüten ve yakınından geçen tüm emniyet görevlilerinin görevden alınması, Erdoğran Bayraktar'ın açıklamaları, milletin orasından burasından çıkan milyonlarca dolar aklınızda hiç şüphe uyandırmadı değil mi?

Ciddi soruyorum; uyandırmadı mı?

işi yapan görevliler amirlerini dinlemiyorlar operasyonu gizli yapıyorlar bundan sonra operasyon yapanlar ekibi ayarlayıp istediği zaman istediği kişiler hakkında araştırma yapıp operasyon yapsınlar başlara hesap vermesinler onları bizlerde kahraman mı ilan edelim ben hala diyorumki devletin uğradığı maddi kayıp nedir kişilerin aldığı rüşvetten bahsetmiyorum

• Milletvekili Sayın Erkut Erdoğdu bu operasyondan önce bir çok defa yolsuzluk yapıldığını delilleriyle birlikte gerek mecliste gerekse tv programlarında dile getirmişti.

http://www.youtube.com/watch?v=J714haeIWuM

http://www.youtube.com/watch?v=-WfRJy6zkv4

http://www.youtube.com/watch?v=3Mi6OOZjmmA

Eğer üzerine gidilirse Topbaş aileside içeriye alınabilir.

• ülkeyi soyup soğana çevirseler diyorsunuz iran ambargosunu delmek için türkiyede kurulan 2000 iran kökenli firmasının bulduğu yöntemlerden birisi veya birkaçı hakkında savcılığın araştırma yapıp operasyonundan ibaret
  • savcı operasyon yapmak istiyormuş ancak emniyet izin vermiyormuş.
    Buna da Abd oyunu desenize...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Erdoğan'ın neden vazgeçilmez bir lider olduğunu, halkın yüzde 50'sinin neden peşinden gittiğini çok mu merak ediyorsunuz?

Yazıda daha başta hata var:
    AKP halkın %50'sinin desteğini almıyor, kullanılan oyların %50'sini alıyor. Rakamlarla anlatmak gerekirse 2011 seçimlerinde 42.813.896 geçerli oyun 21.399.082'sini alarak 1. parti olmuştur. Eh Türkiye nüfusunun da kabaca 76 milyon olduğunu düşünürsek 3'te 1'i bile değil. Hep söylenen seçim barajı, seçim sisteminin yanlışlığı vs. de burada ortaya çıkıyor. Alınan oy oranı ortada, Meclis'te elde edilen koltuk sayısı ortada.

Matematiğin yanıldığı pek görülmüyor, şu an görüldüğü üzre.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Milletvekili Sayın Erkut Erdoğdu bu operasyondan önce bir çok defa yolsuzluk yapıldığını delilleriyle birlikte gerek mecliste gerekse tv programlarında dile getirmişti.

http://www.youtube.com/watch?v=J714haeIWuM

http://www.youtube.com/watch?v=-WfRJy6zkv4

http://www.youtube.com/watch?v=3Mi6OOZjmmA

Eğer üzerine gidilirse Topbaş aileside içeriye alınabilir.

hevesli savcılar var bunlarla irtibata geçsin

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

quote:

AKP halkın %50'sinin desteğini almıyor, kullanılan oyların %50'sini alıyor. Rakamlarla anlatmak gerekirse 2011 seçimlerinde 42.813.896 geçerli oyun 21.399.082'sini alarak 1. parti olmuştur. Eh Türkiye nüfusunun da kabaca 76 milyon olduğunu düşünürsek 3'te 1'i bile değil. Hep söylenen seçim barajı, seçim sisteminin yanlışlığı vs. de burada ortaya çıkıyor. Alınan oy oranı ortada, Meclis'te elde edilen koltuk sayısı ortada.

diğer partilerin kini açıkla da onuda bilelim

• 1. video daki olayı anlamadım.

Hangi öğretmen neden gözaltına alınıyor ve Başbakanın yeğeninin olayla ne alakası var.Başbakanın yeğeni neden öğretmen için işkence talep ediyor?

Durumu kavrayan bana da anlatabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 25 Aralık 2013; 21:52:14 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

diğer partilerin kini açıkla da onuda bilelim

Cidden tuhafsınız ya da başka sorunlarınız var. Burada konu olan AKP'nin aldığı oy oranı sonrasında elde ettiği kuvvet ve hep söylenen ''halkın %50'sinin desteği'' masalı. Bunu açıklayan bir bilgi verdim, diğerlerinin konumuzla ilgisi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Enerji

1. video daki olayı anlamadım.

Hangi öğretmen neden gözaltına alınıyor ve Başbakanın oğlunun olayla ne alakası var.Başbakanın oğlu neden öğretmen için işkence talep ediyor?

Durumu kavrayan bana da anlatabilir mi?

Trabzonda ki gösteriler sırasında eylemci öğretmen arkadaş göz altına alınıyor daha sonrasında başbakanın korumalığını yapan yeğeni de korumalarla karakolu basıyorlar. Sonrasında ise o karşı gelen polis görevden alınıyor. Oğlu değil yeğeni bu arada.
  • quote:

quote:

quote:

savcılğın suçlama yapıp serbest kalanlar arasında oğlu var içi rahat ama başbakan buna rağmen istifasını isteyince açıklama yapıyor tamamını okumuş veya dinlemiş olman lazım cımbız kullanmadan yorum yaparsan daha iyi olur çünkü burayı takip edenler tamamını biliyor

Görüntüler, ses kayıtları ve bunları yayınlayan haber sitesinin kanunsuz bir şekilde kapatılması, soruşturmayı yürüten ve yakınından geçen tüm emniyet görevlilerinin görevden alınması, Erdoğran Bayraktar'ın açıklamaları, milletin orasından burasından çıkan milyonlarca dolar aklınızda hiç şüphe uyandırmadı değil mi?

işi yapan görevliler amirlerini dinlemiyorlar operasyonu gizli yapıyorlar bundan sonra operasyon yapanlar ekibi ayarlayıp istediği zaman istediği kişiler hakkında araştırma yapıp operasyon yapsınlar başlara hesap vermesinler onları bizlerde kahraman mı ilan edelim ben hala diyorumki devletin uğradığı maddi kayıp nedir kişilerin aldığı rüşvetten bahsetmiyorum

Diyorsun ki devlet hortumlanırken maddi zarardan söz edilemez, ama bu hortumlayanları dillendirmek mi devleti zarara uğratıyor? El insaf, yuh diyorum başkada diyecek söz bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pruvap

Diyorsun ki devlet hortumlanırken maddi zarardan söz edilemez, ama bu hortumlayanları dillendirmek mi devleti zarara uğratıyor? El insaf, yuh diyorum başkada diyecek söz bulamıyorum

Dostum cidden hala şaşırıyor musun böyle yorumlara?

• quote:

quote:

quote:

İşi yapan görevlilerin görevi suçu araştırmak değil mi?
    Suçu işleyenler arasında amirleri varsa, ki İçişleri Bakanı bir savcının amiri değildir, yine de gidip adamlara "Amirim, siz suç işliyormuşsunuz, biz şu delilleri bulduk, sizi gizliden takip edip yakalamaya çalışacağız, haberiniz olsun" demeleri mi gerekiyor size göre?
    Devlet yasadışı bir yoldan para kazanıyor anlaşılan ve bu yasadışı yol ile para kazandığından iktidarın haberi var. Yani size göre devlet suç işliyor ama bunu Türkiye kazansın diye yapıyor. Bunun karşılığında da devletin yetkilileri rüşvet alıyor. Yani devletin zenginleşmesi için o devlet yetkilisinin rüşvet almasını hoş görmemiz gerekiyor ya da o devlet görevlisi rüşveti reddedip o işi yapmazsa, vatana ihanetle suçlamamız gerekiyor, öyle mi?
    Sizin bahsettiğiniz devlet kaybı, yasadışı yollardan edinilen bir gelirden kaynaklı kayıp değil mi? O zaman devlet ek gelir elde etmek için boş arazileri uyuşturucu baronlarına tahsis edip vergi alsın mı ve vergiyi kontrol eden yetkililer de rüşvet alsın mı?

Muhabbet gittikçe daha da ilginç bir hal almaya başladı ama sonunu merak ediyorum.

• quote:

Konuya katkı için teşekkürler. Tarihe bakınca insanın içi gidiyor yalnız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pruvap

Dostum cidden hala şaşırıyor musun böyle yorumlara?

Ben oksijenin bunlara az gittiğini, kadar dengesiz dağıldını bilmiyordum . Şoktayım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alwaysdownn

quote:

Konuya katkı için teşekkürler. Tarihe bakınca insanın içi gidiyor yalnız

Ben teşekkür ederim.sayın aykut erdoğdu iyi bir ekonomist ve işlerin nasıl yürüdüğünü iyi biliyor.iyi de bir araştırmacı.o yüzden yaptıkları çoğu şeyden haberi var.
    kendisinin yolsuzluklarla gerek mecliste gerekse tv kanallarında onlarca konuşması var şimdi buraya koyup konuyu kirletmek istemiyorum.merak eden arkadaşlar koyduğum linklere tıklayıp yanda çıkan önerilen videolar kısmından bulabilirler.

konuyu hayretle okuyorum.hala birileri yapılan yolsuzlukların,üç kağıtların üzerini bir şekilde örtmeye çalışıyor.yazık gerçekten çok yazık.

"Bir soğan soyulurken yaşarırda gözler,
    Hazine soyulurken aldırmıyor öküzler.
    Hayadan eser yoktur,nafile bütün sözler.
    Beyhude inat etme el salla hemen başını,
    Gerdan kır belini bük,al git maaşını."

Devran

• eğer kılıçdaroğlu yada ana muhalefet partisi samimi olsaydı bu dosyaya sahip adamı aday göstermezdi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.