Şimdi Ara

Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
16
Favori
10.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bankaların yaptığı devasa yolsuzlukların unutulduğu ülkede amerika ve israilin memnun olduğu bu operasyonu abartmaya gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmıstık

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaD1453

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

quote:

quote:

komik şey

Koş bak tv'de seninki konuşuyor. Yalan yanlış bir şeyler öğren de sonra burada konuş, böyle tat vermiyorsun.

işim gücüm var sen dinle

Ne diyecek Gezi, camiye ayakkabıyla girdiler, faiz lobisi, zararımız bilmem kaç milyon lira eski parayla şu kadar trilyon lira, vs. vs. Bu masalları ezberledik ama unutanlar, kavrayamayanlar dinlesin.

sence bu operasyonu yapan polislerin hiç bir ideolojisi yokmuydu samimiyetine ınandıgım için soruyorum

Peki sence olsun olmasın bir devlet memurunun görevindeyken ideolojisi olur mu? Ben bas bas bağırırken kamuda türbanı bu yüzden istemediğimi, kamuya ideoloji sokmanın yanlış olduğunu herkes özgürlük diyordu din diyordu. Dinin yolsuzluk yapma arkadan bıçaklama yaskalaması olmadığını, sadece dış görünüşe önem verdiğini de sayenizde öğrendik.

kamu kurumuna o kadar çalışcak ataisti nerden bulalım

ateist dogrusu.

ateistlikle ne alakasi var?

teşekkür ederim hatamı söylediğin için , şöyle alakası var başörtüyle ilgili bir insan baş örtüsünü taksın veya takmasın düşünceleri değişmez , baş örtülüyken o kurumda yapacağı alacağı kararları aynı insan baş örtüsü olmadığı zamanda alır.

neyse turban tartismasina girmeyim, konuyu ben actim farkindayim ama su an yemek sonrasi mahmurlugu uzerimde

sadece sunu soyleyim, ben ideolojiden bahsettim. bu objektifligini baltalayan bir seydir. bundan siyrilmasi gerekir. yoksa eger karar mekanizmasina bagli bir konumu varsa zaten adil olmasi onun gorevidir, ne giydigini birakin aksam esiyle tartismasi bile bunu etkilememesi gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haliçte Yaşayan Simonlar'ın 2. bölümü cemaati okuyun ondan sonra muhaha atmak isteyen buraya gelip atsın, atabilirse.Hakkaten bu gençlik güzel espri üretiyor zaman zmaan ama herşeyede gülünüp geçilmez.Akp yarın olmayabilir tayyip zaten cumhurbaşkanı olma girişiminde ama ortada topyekün bi girişim var. Bakanlar gitti ardından. Thy,TCDD,3. köprü hava alanı alanlar inşaa edenleri almak istiyorlar.
    Suçsuz adamı içeri alıp sorgulayıp salmak neden neyin paazarlığı yapılıyor salıyorsan neden diğeri içerde?
    Hepsi ayrı bir çıkar amacıyla yapıyor.Bu işin sonu ne gülmeye ne de oh olsuna gelir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

komik şey

Koş bak tv'de seninki konuşuyor. Yalan yanlış bir şeyler öğren de sonra burada konuş, böyle tat vermiyorsun.

işim gücüm var sen dinle

Ne diyecek Gezi, camiye ayakkabıyla girdiler, faiz lobisi, zararımız bilmem kaç milyon lira eski parayla şu kadar trilyon lira, vs. vs. Bu masalları ezberledik ama unutanlar, kavrayamayanlar dinlesin.

sence bu operasyonu yapan polislerin hiç bir ideolojisi yokmuydu samimiyetine ınandıgım için soruyorum

Peki sence olsun olmasın bir devlet memurunun görevindeyken ideolojisi olur mu? Ben bas bas bağırırken kamuda türbanı bu yüzden istemediğimi, kamuya ideoloji sokmanın yanlış olduğunu herkes özgürlük diyordu din diyordu. Dinin yolsuzluk yapma arkadan bıçaklama yaskalaması olmadığını, sadece dış görünüşe önem verdiğini de sayenizde öğrendik.

ateist dogrusu.

teşekkür ederim hatamı söylediğin için , şöyle alakası var başörtüyle ilgili bir insan baş örtüsünü taksın veya takmasın düşünceleri değişmez , baş örtülüyken o kurumda yapacağı alacağı kararları aynı insan baş örtüsü olmadığı zamanda alır.

neyse turban tartismasina girmeyim, konuyu ben actim farkindayim ama su an yemek sonrasi mahmurlugu uzerimde

sadece sunu soyleyim, ben ideolojiden bahsettim. bu objektifligini baltalayan bir seydir. bundan siyrilmasi gerekir. yoksa eger karar mekanizmasina bagli bir konumu varsa zaten adil olmasi onun gorevidir, ne giydigini birakin aksam esiyle tartismasi bile bunu etkilememesi gerekir.

yani kısacası insan olmamız gerekir , nefsimizin aleyhine bile olsa annemizin babamızın aleyhine bile olsa doğruyu konuşmak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: byrd

Haliçte Yaşayan Simonlar'ın 2. bölümü cemaati okuyun ondan sonra muhaha atmak isteyen buraya gelip atsın, atabilirse.Hakkaten bu gençlik güzel espri üretiyor zaman zmaan ama herşeyede gülünüp geçilmez.Akp yarın olmayabilir tayyip zaten cumhurbaşkanı olma girişiminde ama ortada topyekün bi girişim var. Bakanlar gitti ardından. Thy,TCDD,3. köprü hava alanı alanlar inşaa edenleri almak istiyorlar.
    Suçsuz adamı içeri alıp sorgulayıp salmak neden neyin paazarlığı yapılıyor salıyorsan neden diğeri içerde?
    Hepsi ayrı bir çıkar amacıyla yapıyor.Bu işin sonu ne gülmeye ne de oh olsuna gelir.

Herkes farklı bir açıdan bakıyor. Saygı duymaktan başka bir şey gelmez elimizden.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

komik şey

işim gücüm var sen dinle

ateist dogrusu.

yani kısacası insan olmamız gerekir , nefsimizin aleyhine bile olsa annemizin babamızın aleyhine bile olsa doğruyu konuşmak gerekir.

aynen

(bir an acaba ogretmenimle mi konusuyorum dedim, kendimi anaokulunda suc islemis gini hissettim)

• büyük ülkeler memnun olmadıkları icraatı yapan ülkelerdeki gruplara her türlü operasyonun yapılması için sonsuz destek verirler şimdiye kadar türkiye de hangi başbakan

amerikayı ve israili eleştirme cüretini gösterdi ve yaptığı büyük projeleri faliyete geçirmek için onları karşısına aldı sadece hafızayı olumlu yönde büyük düşünerek zorlamadan düşünmek gerek
  • quote:

Eski İçişleri Bakanı, AKP Milletvekili İdris Naim Şahin partisinden istifa etti.
    Paylaş

Share on facebook Share on twitter Share on print More Sharing Services 15

Şahin, dilekçesinde "Emniyet ve yargı personeline yapılan uygulamalar, değerlendirmeler akıl, hukuk ve adalet anlayışıyla izah olunamamaktadır. Kuruluşunda kolay ve sevinçli bir kararla üye olduğum partimden, zor ve üzüntü veren bir kararla istifa ediyorum" dedi.

'GURUR DUYUYORUM'

"Bu başarı hikayelerinin bir yerinde olmaktan, yakınmadan, hep yakın olmaya ve yük almaya özen göstermiş olmaktan dolayı sevinç ve gurur duyuyorum" ifadesini kullanan Şahin, dilekçesinde şu görüşlere yer verdi:

"TOPLUMUN İSTEKLERİNİ DİKKATE ALMAK YERİNE..."

"Ne var ki son dönemde artan bir şekilde ülke ve millet varlığı ve çıkarlarıyla uyuşmayan, milli değer, anlayış ve duyarlıklar ile örtüşmeyen, ulusal bütünlüğü güçlendirici olmayan söylem, politika ve uygulamalara tanık olunmaktadır. Yerel ve genel politikaların oluşumunda ve uygulanmasında ortak akıl ve toplumun samimi istek ve beklentilerini dikkate almak yerine, özel akıllı kişiler ve/veya sorgulanabilir anketlere itibar eden bir yönetim tarzının benimsendiği görünmektedir. Hükümet etmede, niyetlerinden emin olunmayan bürokratik ve politik dar bir oligarşik kadronun tavsiye, yönlendirme ve etkinliğinin tercih edildiği anlaşılmaktadır. Bölücü terör örgütünün unsurlarıyla yürütülen ancak milli vicdan ve haysiyeti inciten ve mevzu hukuku zorlayan sürecin çözüm özelliği- belki istenmeden- çözülme hayalcilerine fırsat ve olanak sağlar duruma evrilmiştir."

"EMNİYET VE YARGI MENSUPLARINA YAPILAN AKIL, HUKUK VE ADALET ANLAYIŞIYLA..."

Şahin, hükümet etmenin, milleti ve devleti en iyi şekilde yönetme olduğunu vurgulayarak, devletin; kurumlar, kurallar ve ilkeler bütünü olduğunu, bunlarla değer ve güç taşıdığını belirtti. Şahin, şu görüşleri savundu:

"Ülkemizin bekası ve milletimizin huzuru için bir dönem birlikte ve başarılı görevler yaptığımız, güvenlik (emniyet) teşkilatımızın fedakar ve vefalı personeline yönelik son günlerdeki uygulamalar ile bağımsız yargı ve tarafsız mensupları hakkındaki düzenleme ve değerlendirmeler, akıl, hukuk ve adalet anlayışı ile izah olunamamaktadır.

"GÜVEN AZALMASINA NEDEN OLMAKTA..."

Tüm bu politika ve uygulamalar, ne yazık ki toplumda hasmane ve ayrıştırıcı duyguları beslemekte, güven azalmasına neden olmakta, bazı gözlerde yaşa ve gönüllerde kırgınlığa dönüşmektedir. Her şeye rağmen aziz milletimizin ve devletimizin büyüklüğüne ve geleceğine yürekten inanıyorum. Kuruluşunda kolay ve sevinçli bir kararla üye olduğum partimden zor ve üzüntü veren bir kararla istifa ediyorum. Kaderde yeniden birlikte çalışma imkanının olabilirliği arzusuyla helallik diliyor, yüce Allah'ın yardımcımız olması duasıyla partime, saadetler ve başarılar diliyorum."

http://www.gercekgundem.com/siyaset/13695/idris-naim-istifa-gerekcesini-acikladi

Neyse, daha temiz bir siyaset için belki başka bir sefere.

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

bankaların yaptığı devasa yolsuzlukların unutulduğu ülkede amerika ve israilin memnun olduğu bu operasyonu abartmaya gerek

tabi canım tabi.
    devletin malı deniz yemeyen keriz.
    yazıklar olsun.
    bu kadarda olmaz pes dedirtiyorsunuz gerçekten.
    80milyon nufusumuz olduğunu baz alırsak kişi başı tam 1087.5 € yolsuzluk yapılmış.
    halen olabilir bilmem ne.
    olamaz kardeşim olamaz.Bu kabul edilemez.Bunun 10sene öncesi 10sene sonrası yok.
    Bunun a partisi b partisi yok.
    Olamaz ulan işte olamaz.Bu kadar mı düşüncesizsiniz yahu
  • adamlar sömürdü memleketi artık yeter istifa etmeliler topyekün
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

adamlar sömürdü memleketi artık yeter istifa etmeliler topyekün

2. bir operasyonun olacağı konuşuluyormuş yoksa istifa edeceklerini zannetmiyorum. İstifa etmeselerde iyi ders olmuştur bu olaylar.
  • Boşveeer takma arkadaş, nasılsa bağıra bağıra anıra anıra herşey ortaya çıkacak, artık geri dönüş yok, kim ne halt yemişse çıksın ortaya konuşsun artık şeffaf olsunlar.
    Hala çıkmış ak süt diyor, Allah kitap diyor gerçekten aciz durumdalar sadece cahilleri kandırırlar, okadar, ama biz ne dersek ne yazarsak yazalım bunların ipi çözüldü, gerisi gelecektir.

Paraları yiyemeyecekleri için ağlıyorlar daha ne olsun, aç gözlü olursan, bir yerde durmasını bilmezsen böyle herşeyini kaybedersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 25 Aralık 2013; 20:27:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alwaysdownn

quote:

2. bir operasyonun olacağı konuşuluyormuş yoksa istifa edeceklerini zannetmiyorum. İstifa etmeselerde iyi ders olmuştur bu olaylar.

hocam ikinci operasyon icin. dugmeye basildi ama polis harekete gecmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: adanafurkan0

quote:

quote:

Öyle şeyler konuşuluyor ama zannetmem. Daha yeni TCDD genel müdürü gözaltına alındı 1 saat olmadı. Jandarmaları da kullanabilir savcı ayrıca.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle şeyler konuşuluyor ama zannetmem. Daha yeni TCDD genel müdürü gözaltına alındı 1 saat olmadı. Jandarmaları da kullanabilir savcı ayrıca.

kanald haberde duydum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kanald haberde duydum

Belki de inanmamak istediğimden karşı geliyorumdur . Düpe düz rezalet çünkü

• burada yapılan yolsuzluğun devlete olan zararı operasyondan önce neydi operasyondan sonra nedir operasyondan önceki zararını devlete olandan bahsediyorum bilen varsa anlatsın
  • quote:

burada yapılan yolsuzluğun devlete olan zararı operasyondan önce neydi operasyondan sonra nedir operasyondan önceki zararını devlete olandan bahsediyorum bilen varsa anlatsın

Cari açık zaten almış başını gidiyor asıl neden bu. Operasyon da üstüne cila oldu.
  • cari açık kapatılması imkansız bir şey mi
  • quote:

cari açık kapatılması imkansız bir şey mi

googleden rahatça araştırabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.