Şimdi Ara

Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
543
Cevap
16
Favori
10.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: SaD1453

bende diyorum ki bu ülkeler çok mu iyi durumda neyse sen kendini çok bilgili görmeye devam et :))

Alim ile sohbet etmek canı mercan incidir
    Cahil ile sohbet etmek her an bir can incitir :))

o yüzden kalp kırmak istemem :))

3. kez sölüyorum bilgisizsin işte her cevabından akıyor bilgisizlik.İnsan bana şu cümleyi kurmadan önce bir araştırır lan der bu ülkeler acaba bizden iyi olmasın ben konuşuyorum burda ama diye ?

Küba yaşam kalitesi olarak bizden 63.28 puanla iki tık önümüzde.. Estonya 73.59 puanla Baya bir üstümüzde. Litvanya 71.40 puanla bizim üstümüzde. Slovenya 78.33 puanla baya baya üstümüzde.Ukranya 63.97 puanla 3 tık üstümüzde.Gibi gibi bir araştırsaydın da fail olmasaydın.

Dünyanın en iyi 100 ülkesi sıralaması

24- Slovenya: 78.33
    32- Estonya : 73.59
    34- Litvanya: 71.40
    49- Ukranya: 63.97
    50- Küba: 63.96
    52- Türkiye: 63.29

Lütfen yeter ....

ergen triplerini anlamadım ama benim gibi balkanlarda okusaydın bu ülkenin degerini anlardın :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Polis, savcının gözaltı kararı çıkarttığı 41 kişiye hala bir şey yapmadı. bakalım sabaha kadar bir şeyler olacak mı? savcı jandarmaları da gönderebilirmiş.

Haber doğruymuş ekledim konuya ama hala inanmak istemiyorum böyle bir şey olduğuna. Savcılık ve emniyet nasıl karşı karşıya gelebilir ?
  • Az önce konusunu açmıştım ama birilerinin işine gelmediği için sildirmeyi becerdiler.

http://gundem.bugun.com.tr/inanilmaz-iddialar-haberi/910497
    http://www.taraf.com.tr/haber/2-dalga-100-milyar-dolar.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Navigasyonel

Az önce konusunu açmıştım ama birilerinin işine gelmediği için sildirmeyi becerdiler.

http://gundem.bugun.com.tr/inanilmaz-iddialar-haberi/910497
    http://www.taraf.com.tr/haber/2-dalga-100-milyar-dolar.htm

http://www.zaman.com.tr/gundem_yeni-yolsuzluk-sorusturmasinda-savcilikla-emniyet-karsi-karsiya-geldi_2188999.html eklendi konuya. Şahsen hala inanmak istemiyorum

• Yahu hala amerika iran diyorlar...

Amerika`dan resmi aciklama geldi bir kac gun once, yolsuzlukla ilgimiz yok ve iliskilerimiz zehirlenbilir diye, Ee adamlar hakli ne olursa Amerika amerika.... Erdogan sonunda kafaya fuzeyi yiyicek :)

İran ise bu islerden zaten habersiz bile, tutup iran diyorsunuz ..

İran Mansetlerine bak ...

Etemad Gazetesi, birinci sayfasından Erdoğan’ın fotoğrafıyla birlikte verdiği haberinde, ” Erdoğan hükümetinde istifa tsunamisi” başlığını kullandı. Gazete, “Türkiye’deki yolsuzluk depremi, Erdoğan hükümetini salladı ve üç sütununu devirdi” ifadesine yer verdi.

Şark Gazetesi, yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan işadamı Rıza Zarab’ın fotoğrafıyla Türkiye’deki olayları manşetine taşıyarak, “Erdoğan’ın kâbusu” başlığını kullandı.

Kanun Gazetesi ise konuya, “üç bakan gitti. Erdoğan, bıçak atında” başlığıyla birinci sayfasında yer verdi.

Tehran Emruz Gazetesi, olayı, “Erdoğan kabinesinde kriz ve istifa dalgası” başlığıyla sürmanşetten aktardı.

Jahan-e-Eghtesad Gazetesi ise Türkiye’deki olayları, “Erdoğan, bir adım geri attı” şekline manşetten yayınladı.

Mardom Salari Gazetesi, “Erdoğan, tehlikeden kurtulmaya çalışıyor” başlığını kullandı.

Javan Gazetesi de olaylara birinci sayfasında yer verip, “Erdoğan, devrilmemek için kabinesinde ameliyat yaptı” şeklinde yansıttı.

İnsanlari kandiripta yok israil amerika iran demeyin , insanlari aptal yerine koyuyorsunuz resmen ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Al işte operasyondan herkesin haberi olsaydı aynı şimdi ki gibi olurdu, engellerlerdi, adamların gerçekleri ortaya çıkarmasına neden engel olunur birde siz geniş düşünün, büyük resmi görün, madem bir hata yapmadın bırak operasyon yapsınlar daha güzel bence, sende al kameranı canlı canlı çek operasyon anında neler olup bittiğini gör ve kaydet daha sonra bunu herkese göster, ama tüm deliller silinip süpürülmeden sende buna destek ol bırak artık dış gütleri, lobiyi faizi cesur ol, başkalarına şafak operasyonu yapılıncı haklı oluyorlar ama sizin gibi aksütlere operasyon yapılması çok yanlış diyorsunuz ayıptır, günahtır, kendi kendinizi yalanlamış oluyorsunuzdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: alwaysdownn

quote:

Polis, savcının gözaltı kararı çıkarttığı 41 kişiye hala bir şey yapmadı. bakalım sabaha kadar bir şeyler olacak mı? savcı jandarmaları da gönderebilirmiş.

Haber doğruymuş ekledim konuya ama hala inanmak istemiyorum böyle bir şey olduğuna. Savcılık ve emniyet nasıl karşı karşıya gelebilir ?

Savcılar AKP ye yakın duran Anadolu sermayesine operasyon yapmaya çalışıyor.
    Sanırım buna izin verilmeyecektir.
  • alwaysdownn A kullanıcısına yanıt
    İnanın inanın...

Başbakan halâ İran'lı iş adamını "muteber" ilan etmeye çalışıyor. Hayırsevermiş vs.vs.
    Kefil olacak neredeyse... Kesin suçlu da diyemeyiz olay yargıda sonuçta.

Diğer yandan Reza Serrab / Rıza SARRAF'ın patronu ve yolsuzluk operasyonundan dolayı kaçan 1.numara ZENCANİ için İran'da 12 milletvekilinin şikayette bulunduğu iddia edildi.
    http://dunya.bugun.com.tr/12-milletvekili-sikayet-etti-haberi/910634

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Orijinalden alıntı: alwaysdownn

quote:

Savcılar AKP ye yakın duran Anadolu sermayesine operasyon yapmaya çalışıyor.
    Sanırım buna izin verilmeyecektir.

erken seçim bile istemiyolar direk partiyi kapatın diyo muhalefet cidden enteresan işler oluyo :))

• quote:

İnanın inanın...

Başbakan halâ İran'lı iş adamını "muteber" ilan etmeye çalışıyor. Hayırsevermiş vs.vs.
    Kefil olacak neredeyse... Kesin suçlu da diyemeyiz olay yargıda sonuçta.

Diğer yandan Reza Serrab / Rıza SARRAF'ın patronu ve yolsuzluk operasyonundan dolayı kaçan 1.numara ZENCANİ için İran'da 12 milletvekilinin şikayette bulunduğu iddia edildi.
    http://dunya.bugun.com.tr/12-milletvekili-sikayet-etti-haberi/910634

http://sozcu.com.tr/2013/dunya/zencaniye-yolsuzluk-sorusturmasi-430591/ konuda var o haber Başbakanın açıklamaları da gayet doğal. Hep hayırseverlikten kabine değişikliğine gittiler bu olaylar falan hep hayırseverlik yani :)

• KayhanKaan kullanıcısına yanıt

RTE: "O paralar İMAM HATİP parasıydı!"

AKP'li BÜRGE: "Makedonya'daki vakfımızın-üniversitemizin parasıydı!"

Hangisi?

Yukarıdaki video habere göre başbakan basın mensuplarına kutularda çıkan paralar için halâ "İMAM HATİP PARASIYDI, HALK BANKASI MÜDÜRÜ SAFLIĞININ KIRBANI OLDU" demiş.
    Bunu bir kaç saat içinde yazılı basından teyit edebiliriz.

Ama gel gelelim AK Parti milletvekili Hüseyin BÜRGE ise o paraların "Üsküp Eğitim Kültür Vakfı ve Uluslararası Balkan Üniversitesi" ile ilgili olduğunu söylüyor:
    http://www.sabah.com.tr/Gundem/2013/12/26/burge-45-milyon-dolar-vakfin-iade-edilmeli

Tanıdığınız falan varsa bunu başbakana uçurun hemen hocam.

Yazılı basından da teyit edilirse "ALLAH YALANLARINI BÖYLE ORTALARINDA DOLANDIRSIN" diyeceğim.[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigasyonel -- 26 Aralık 2013; 13:59:06 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

akp ye oy veren zihniyetin hırsızları savunması çok normal.Bu işi anlayacak zihniyet olsa idi baştan zaten hadi baştan demiyelim 2. seçimlerde oy vermezlerdi bunlara.Adamlar evet çaldık ne yapalım halk aptal anlamadılar bu kadar zaman diye hakaret etseler , bunlar yine savunur.Zihniyet çünkü.Topla hepsini bir meydana sor bakalım kaç tanesi üni. mezunu kaçı yuksek lisans doktora yapmış... Sor bakalım Genel görelilik kuramı nedir de bön bön bakarlar... Öklid , Eflatun kimdir de boya rengi mi derler... Puşkin nedir de tatlımı derler... Genel kültürü gelişmiş okumasa bile bunları bilecek adam 10 taneden 1 dir.O yüzden anlamayan adamlarla burda tartışmayın.Çünkü cahil adamla tartışamassınız kendi ufacık dünyasında sizi yendiğini zanneder.Bilgisi o kadardır çünkü..

ne mezunusun demekten sıkıldım bu kadar önemliyse hangi ünivlisin söylede herkes feyz alsın bi iki cümlede diogen den söylede herkes faydalansın tm olsun :))

napıcan ne mezunu oldugumu ? Devlet üni + yüksek lisans , şu anda başka bir devlet üniversitesinde 2. üniversitemi okuyorum.Ayrıca çalışıyorum mutlu oldunmu :)

milleti cahil diye suçlamışsında ondan :))

Çünkü cahiller.İstersen sana istatistiklerle geleyim iş yerindeyim çok uğraşamam ama şöyle bir bakalım.

Akp nin en çok oy aldıgı 3 il

Şanlı Urfa

Urfa ilimiz %0.14 okuma yazma oranı ile en kötü 10 ilimiz içindedir.

Konya

Konya ilimiz %0.23 okuma yazma oranı ile en kötü 20 ilimiz içindedir

Kayseri

Kayseri ilimiz %0.27 ile okuma yazma oranı kötü olan illerimizden biridir.

Şimdi chp ye bakalım

İzmir

İzmir ilimiz %1.40 5. en çok okuma yazma oranı olan şehirimizdir

Muğla

Muğla ilimiz %1.59 ile 3. en çok okuma yazma oranı olan şehrimizdir.

Edirne

Edirne ilimiz %1.07 ile 8. en çok okuma yazma oranı olan ilimizdir..

İnsanlara cehaletlerini tanıtmak imkânsızdır. Zira cehaleti tanıyabilmek için de bilgi lâzımdır; dolayısıyla cehaletini görebilen cahil değildir. J.Taylor

istanbul ve ankara ya girmemen tuhaf ordada ak parti önde :)) bak güzel kardeşim okuma oranı şuan %80 ve ak parti iktidar.okuma oranı % 20 iken chp iktidar dı acı ama gerçek :)) iyi araştır bence istatistikleri :))

ilginç bu açıdan hiç düşünmedim

• .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS2014

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

tabi pamukoğlu gelince maaşlar 5000 lira olacak herkesin evi arabası falan olacak dünya güllük gülistanlık olacak hayat bayram olacak falan filan.sen de haklısın.çıkıp iki atar yapmakla bütün sorunlar çözülüyor...

amerika ingiltere isveç vs gibi ülkeler bile refah halinden sıkıntı haline geçmeye başladılar...artık dünyanın daha iyiye değil de daha kötüye gideceğine kendinizi alıştırın bence.

aynen. avrupa geriye gidiyor. daha dün almanyanın ekonomik tasarruf amacıyla sokak lambalarında kısıntıya gittiğini , Yunanistanda deli hastanelerinin bütçeye ağır yük verdiği gerekçesiyle kapatıldığını okudum. Yunanlılar delilerini ne yapıyorlar acaba.

Daha dün uçaklarımıza it dalaşı yapan israilinde bize karşı kullanmaya çalıştığı ülke, adalarından bir kaçını sattı, bozuk ilaç ve gıdaları ekonomi amacayla tüketmeye razı oldu. durum daha da vahim ama biz alınan tedbirlerin tamamını bilmiyoruz. bu hale gelebileceklerini kim biliyordu. Allah devletime zeval vermesin. içimizdeki çürükler temizlensin yola devam edilsin. bu ülkede AKP döneminde az hizmetler yapılmadı. Bir topluluğu öne çıkaracak diye bunları gözden kaçırmayın ve batırmayın. hakkını teslim edelim. yanlışları tenkit edip doğrultmaya çalışalım.

konyada soğuktan zatüre olup ölen bebek var almanyada soğuktan ölen bebek var mı ya da yunanistanda, almanyadaki işsizlik maaşını herhangi bir akp seçmeni anadolu insanına versen ölene kadar çalışmaz arkadaşım siz çıkarınız için mi konuşuyosunuz yoksa harbiden körmüsünüz şu ülkeyi dünya devi falan görüyosunuzda ortada bi kaç aç dilenciye verilen yardım makarna var başkada hiç bi olay yok normalde mahalle bakkalını yönetemiycek adamlar ülkeyi yönetiyor aslında haktır bu millete ama kurunun yanında yaşta yanıyor komple trakya halkı hiç haketmediği halde sizin seçtiğiniz adamlar tarafından yönetiliyor tek suçumuz cahil olmayıp tavşan gibi üremememiz 5 çocuk yapayımda cemaate veririm ortaokuldan itibaren masrafım olmaz kafa yapısı bizde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

.

hangisinin canı çok yanmıştır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

.

• quote:

RTE: "O paralar İMAM HATİP parasıydı!"

AKP'li BÜRGE: "Makedonya'daki vakfımızın-üniversitemizin parasıydı!"

Hangisi?

Yukarıdaki video habere göre başbakan basın mensuplarına kutularda çıkan paralar için halâ "İMAM HATİP PARASIYDI, HALK BANKASI MÜDÜRÜ SAFLIĞININ KIRBANI OLDU" demiş.
    Bunu bir kaç saat içinde yazılı basından teyit edebiliriz.

Ama gel gelelim AK Parti milletvekili Hüseyin BÜRGE ise o paraların "Üsküp Eğitim Kültür Vakfı ve Uluslararası Balkan Üniversitesi" ile ilgili olduğunu söylüyor:
    http://www.sabah.com.tr/Gundem/2013/12/26/burge-45-milyon-dolar-vakfin-iade-edilmeli

Tanıdığınız falan varsa bunu başbakana uçurun hemen hocam.

Yazılı basından da teyit edilirse "ALLAH YALANLARINI BÖYLE ORTALARINDA DOLANDIRSIN" diyeceğim.[

• quote:

[simage]http://imgz.rotahaber.com/rotahaber/newpics/news/160920131042111250904_2.jpg [/simage]

Fanatiklik, holiganlık, hırsızlık yapsa bile tuttuğuna kayıtsız şartsız biat budur işte.

Tebrikler dostum. Mutlak itaat budur işte.

• quote:

quote:

[simage]http://imgz.rotahaber.com/rotahaber/newpics/news/160920131042111250904_2.jpg [/simage]

Fanatiklik, holiganlık, hırsızlık yapsa bile tuttuğuna kayıtsız şartsız biat budur işte.

Tebrikler dostum. Mutlak itaat budur işte.

Mutlak biat demiyelimde Tencere dibin kara seninki benden kara diyelim bence

• alwaysdownn A kullanıcısına yanıt
    II. YOLSUZLUK DAVASI:

100 MİLYAR DOLAR HACİMLİ YOLSUZLUK

http://www.youtube.com/watch?v=f8UnO1gR1Rc

AKP'nin EL-Kaide'yi terör örgütleri listesinden neden çıkarttığı şimdi daha iyi anlaşılıyor gibi gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigasyonel -- 26 Aralık 2013; 14:16:47 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.