Şimdi Ara

Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
16
Favori
10.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SATURNUS2014

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

tabi pamukoğlu gelince maaşlar 5000 lira olacak herkesin evi arabası falan olacak dünya güllük gülistanlık olacak hayat bayram olacak falan filan.sen de haklısın.çıkıp iki atar yapmakla bütün sorunlar çözülüyor...

amerika ingiltere isveç vs gibi ülkeler bile refah halinden sıkıntı haline geçmeye başladılar...artık dünyanın daha iyiye değil de daha kötüye gideceğine kendinizi alıştırın bence.

aynen. avrupa geriye gidiyor. daha dün almanyanın ekonomik tasarruf amacıyla sokak lambalarında kısıntıya gittiğini , Yunanistanda deli hastanelerinin bütçeye ağır yük verdiği gerekçesiyle kapatıldığını okudum. Yunanlılar delilerini ne yapıyorlar acaba.

Daha dün uçaklarımıza it dalaşı yapan israilinde bize karşı kullanmaya çalıştığı ülke, adalarından bir kaçını sattı, bozuk ilaç ve gıdaları ekonomi amacayla tüketmeye razı oldu. durum daha da vahim ama biz alınan tedbirlerin tamamını bilmiyoruz. bu hale gelebileceklerini kim biliyordu. Allah devletime zeval vermesin. içimizdeki çürükler temizlensin yola devam edilsin. bu ülkede AKP döneminde az hizmetler yapılmadı. Bir topluluğu öne çıkaracak diye bunları gözden kaçırmayın ve batırmayın. hakkını teslim edelim. yanlışları tenkit edip doğrultmaya çalışalım.

deli hastanesi? Masallah terbiye, gorgu seviye pacalardan akiyor.

biraz daha özetler misin? neyi nasıl anladında bu lafları bu şekil söyledin?

akil ve/veya ruh sagligi bozulanlarin tedavi gordugu yerlerden bahsetmiyor musun? hayir otekilere de zaten konya'da olen bebegi verecektim en guncel o diye, arkadas zaten halletmis. hayir o adalari satan yunanli gavurlar en azindan bizden dah musluman ahlak konusunda.

he he öyledir. yunan bizden daha ahlaklıdır tamam. çözdün işi.

onların sömürüsüyle bugün bu haldeyiz.

Herşeyi geçtim Yunanistan bizi nerede sömürmüş?

@SaD1453
    İki ya da üç gün, yalan olmasın, 100 mesaj kastın. Hele bir otur soluklan, heryerde aynı laflar hatta bazen sadece gülücükler

dar kafalı.

yunanistan bizi sömürmemiş temsil ettiği medeniyet bizi sömürmüş. nereye bağlı bunlar.

sen bize it dalaşıyla dayılanan yunanistanı korumaya ve savunmaya, ona ahlak ve müslümanlık atfetmeye devam et.

Temsil ettiği medeniyet ne demek? Ona bakarsan senin temsil ettiğin medeniyet yıllarca adamların topraklarını işgal etmiş.Avrupanın içlerine kadar sefer düzenlerken iyiydi de sen düşünce onların saldırması kötü mü oldu?

Haçlı demek. içimizdeki simonlar devreye girmiş haberimiz yok.

söyle bakalım bu kadar avukatlık yaptığına göre sen hangi millettensin? hangi taraftasın.

Ben türküm.İçimizdeki simonlar ne demek? Sen bu ülkede herkesin müslüman olduğunu mu sanıyorsun? Ya da seninle aynı görüşü mü paylaşmak zorundayım? Hem diyelim ki müslümanım ben kim haklıysa onun tarafını tutarım.Sen adamın topraklarına girersen onlar mağdurdur fırsatını bulunca aynısını sana yapar.O zamanda vay beni sömürdüler diyemezsin.Osmanlıda bile en büyük olduğu zamanlarda nüfüsun yarıya yakını gayrimüslimdi.

• burda bu işten para alarak yorum yapanlar var eminim
    7/24 burda hüküt aleyhine olan her konuda onlar var hep kayırma ve yalanlama peşindeler
    tayyibin ağzıyla konuşuyolar hep her kelimleri aynı, bırakın bu işleri adam olun az gözünüzü açın
    yüreği olan varsa gelsin ben izmirdeyim istediği yere gelirim
    bu savsataları yüzümede anlatsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 26 Aralık 2013; 18:21:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

burda bu işten para alarak yorum yapanlar var eminim
    7/24 burda hüküt aleyhine olan her konuda onlar var hep kayırma ve yalanlama peşindeler
    tayyibin ağzıyla konuşuyolar hep her kelimleri aynı, bırakın bu işleri adam olun az gözünüzü açın
    yüreği olan varsa gelsin ben izmirdeyim istediği yere gelirim
    bu savsataları yüzümede anlatsın

bende istanbuldayım dert dinlerim ama tehdit hariç
  • @SaD1453

Mesaj sayına bakarak konuştum ki buna da sebep mesajlarının hakikaten gözüme batması üslup ve içerik bakımından. Yoksa tanımam etmem seni

@SATURNUS2014

arkadaş zaten sana cevap vermiş, şimdi aynı konuşmaları baştan yaşama benle. Ama bil ki düşündüğün yol yol değil, nedenini de arkadaşa "senin düşüncen ..., senin ceddin..." deyip "benimkiler..." diye tamamen kendi fikir yapını objektiflikten uzak tutman ve kötüsü de arkadaşı bunun üzerinden suçlaman.

Edit: Eksik gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 26 Aralık 2013; 18:36:13 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

tabi pamukoğlu gelince maaşlar 5000 lira olacak herkesin evi arabası falan olacak dünya güllük gülistanlık olacak hayat bayram olacak falan filan.sen de haklısın.çıkıp iki atar yapmakla bütün sorunlar çözülüyor...

amerika ingiltere isveç vs gibi ülkeler bile refah halinden sıkıntı haline geçmeye başladılar...artık dünyanın daha iyiye değil de daha kötüye gideceğine kendinizi alıştırın bence.

aynen. avrupa geriye gidiyor. daha dün almanyanın ekonomik tasarruf amacıyla sokak lambalarında kısıntıya gittiğini , Yunanistanda deli hastanelerinin bütçeye ağır yük verdiği gerekçesiyle kapatıldığını okudum. Yunanlılar delilerini ne yapıyorlar acaba.

Daha dün uçaklarımıza it dalaşı yapan israilinde bize karşı kullanmaya çalıştığı ülke, adalarından bir kaçını sattı, bozuk ilaç ve gıdaları ekonomi amacayla tüketmeye razı oldu. durum daha da vahim ama biz alınan tedbirlerin tamamını bilmiyoruz. bu hale gelebileceklerini kim biliyordu. Allah devletime zeval vermesin. içimizdeki çürükler temizlensin yola devam edilsin. bu ülkede AKP döneminde az hizmetler yapılmadı. Bir topluluğu öne çıkaracak diye bunları gözden kaçırmayın ve batırmayın. hakkını teslim edelim. yanlışları tenkit edip doğrultmaya çalışalım.

deli hastanesi? Masallah terbiye, gorgu seviye pacalardan akiyor.

biraz daha özetler misin? neyi nasıl anladında bu lafları bu şekil söyledin?

akil ve/veya ruh sagligi bozulanlarin tedavi gordugu yerlerden bahsetmiyor musun? hayir otekilere de zaten konya'da olen bebegi verecektim en guncel o diye, arkadas zaten halletmis. hayir o adalari satan yunanli gavurlar en azindan bizden dah musluman ahlak konusunda.

he he öyledir. yunan bizden daha ahlaklıdır tamam. çözdün işi.

onların sömürüsüyle bugün bu haldeyiz.

Herşeyi geçtim Yunanistan bizi nerede sömürmüş?

@SaD1453
    İki ya da üç gün, yalan olmasın, 100 mesaj kastın. Hele bir otur soluklan, heryerde aynı laflar hatta bazen sadece gülücükler

dar kafalı.

yunanistan bizi sömürmemiş temsil ettiği medeniyet bizi sömürmüş. nereye bağlı bunlar.

sen bize it dalaşıyla dayılanan yunanistanı korumaya ve savunmaya, ona ahlak ve müslümanlık atfetmeye devam et.

Temsil ettiği medeniyet ne demek? Ona bakarsan senin temsil ettiğin medeniyet yıllarca adamların topraklarını işgal etmiş.Avrupanın içlerine kadar sefer düzenlerken iyiydi de sen düşünce onların saldırması kötü mü oldu?

Haçlı demek. içimizdeki simonlar devreye girmiş haberimiz yok.

söyle bakalım bu kadar avukatlık yaptığına göre sen hangi millettensin? hangi taraftasın.

Ben türküm.İçimizdeki simonlar ne demek? Sen bu ülkede herkesin müslüman olduğunu mu sanıyorsun? Ya da seninle aynı görüşü mü paylaşmak zorundayım? Hem diyelim ki müslümanım ben kim haklıysa onun tarafını tutarım.Sen adamın topraklarına girersen onlar mağdurdur fırsatını bulunca aynısını sana yapar.O zamanda vay beni sömürdüler diyemezsin.Osmanlıda bile en büyük olduğu zamanlarda nüfüsun yarıya yakını gayrimüslimdi.

türksen yunanın yaptıklarını niye savunuyorsun bana kardeşim.

görüşümü ister paylaş ister paylaşma. zaten sen paylaşma . bütün millet senin gibiyse yandık.

ceddini işgalci yapmışsın baksana. zevk için mi sefer yaptı ceddimiz. Allahın ismi yücelsin, adalet dağıtılsın diye. o zamandaki gayri müslimler şu ankilerden daha da mutlu ve adalete muhataptı. neyse daha uzatmim . anlayacak kapasiten olduğunu zannetmiyorum.

Yunan sana ne yaptı ki gittin 300 yıl onları yönettin sonra bağımsız oldular ve güçlendiler anadoluyu işgal ettiler.Sen yaparken iyiydi onlar yaparken kötü müydü?
    Ceddim dediklerinin bana zararı var faydası yok.Biz giritte yaşarken orada zenginken osmanlı yüzünden buraya gönderilmişiz.Osmanlı benim hakkımı savunmamış kendi halime bırakmış neyini seveyim?
    Osmanlı tarihini de okuduğuma göre gayri müslimde hiç mutlu gözükmüyor.Adamlardan müslümanlara göre fazla vergi alıyorsun.Öyle olsalardı balkan savaşlarında bulgar ve yunan ordularını yollarda karşılamaz sevgi gösterileri yapmazlardı.Ermeniler abdülhamite suikast yapmazdı.Çeteler kurup dağlara çıkmazlardı.İsyan edip bir bir bağımsızlık ilan etmezlerdi.O gayri müslim halkları tek tek isyan edip bağımsız oldu.Sen selimiye camisinin bile yıkılmamasının bulgar kralına borçlu olduğunu bilir misin? Yıkın deseler şu an o büyük cami edirnede yoktu.
    Geç bunları geç üniversitelerde okutulan tarih kitaplarından oku bakalım osmanlı tarihini öğren.

•  Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar

bakalım nereye kadar kaçıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Imzasiz dilekçe olmaz, basın toplantısı düzenleyip ifade etmesi hiç zor değil.

Mevcut dilekçeyi yazıcısı olan herkes yapabilir.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/58532/0/1/iste-dosyasi-elinden-alinan-savci.aspx

Mobildim eve şimdi geldim gerçekmiş, yuh diyorum.

• Müslümanım diyip Allah diyip, dua okuyup hırsızlık yapan şahısların bizi yönetmesini istemiyorum arkadaş. Ne kadar utanmaz, arlanmaz çıktınız ne yüz varmış. Ne mide varmış. Ülkenin içine ettiniz, ben yaparsam bana karışamazsın dediniz. Öbür dünyayı ne zaman unuttunuz anasını satayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar

bakalım nereye kadar kaçıcak

Boşuna bu kadar tutuşmadı başbakan ulen hiç mi korkmuyorsunuz hiç ağzınızdan düşürmediğiniz Allah'tan
  • daha düne kadar hakimler savcilar hükümetin adamıydı bu belge şunu gösteriyor bu ülkede savcı olacaksın belgeleri medyaya dağıtacaksın yargılamadan sallandıracaksın kendin pişir kendin ye sonrada demokrasi yok diye bangır bangır bağıracaksın hakikaten demokrasi yok belgeyi hazırla basına fax geç
  • http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/iste-bilal-erdoganin-cagri-karari-h20014.html konuya eklendi başbakanın niye tutuştuğu da belli oldu.
  • Aynı yöntemle savcılarla ,askerin gazetecilerin şubu operasyonla içeri tıkılmasında keyfiniz yerindeydi ama.döner dolaşır sizi vurur böyle.hepsini süründürürler aynı içerdekiler gibi inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -20 yıl önce Kudüs’te bir gazeteci bana neden psikanalist olmadığımı sordu. “Büyük sorumluluk. Tek bir yanlış kelime etsem, krizdeki birini intihara sürükleyebilirim” diye yanıt verdim. Ertesi gün gazetede resmim, üstünde başlık: “Slavoj Zizek: Bir insanı tek bir kelimeyle öldürebilirim!” Şimdi git ve sözlerimi çarpıt. ‘The Thin Blue Line’ diye bir belgesel var. Orada biri şunu diyor: ‘Ortalama bir savcı bir suçlunun ceza almasını sağlayabilir ama suçsuz birini kodese tıkmak için gerçekten yetenekli olmak gerekir.’ Bence ortalama bir gazeteci sözlerimi aktarabilir ama sözlerimi alıp, söylemek istediğimin tam tersini söyletebiliyorsan, işte gerçekten iyi bir gazetecisin demektir!

15 aralık 2013 hürriyet pazardan alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 26 Aralık 2013; 19:21:57 >
  • Başsavcı ' ınn anlattıklarına göre kağıdın yazarı savcı yalan söylüyor ve suç işlemiş. Demek baktı bir iş çıkmayacak su bulandırmak istedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç kavgasının sonucunu beklemek hatadır; çözüm sokağa çıkmaktır! Burada yazdıklarınız hep boş, adı üstünde sanal.
    Bu saatten sonra bunları savunanlar onun kadar suçlu ve sahtekârlığa gönül vermiş kimseler olarak anılacaktırlar.
  • Çağrı Kağıdı ve Basın Bildirisi hikaye gibi, oyunun bir parçası. Çok amatörce, çok aptalca, zaten amaç Başbakanın oğlunu almak değil, böyle bir girişimin yapılmış olması, çağrı kağıdının sızdırılması. İşte güya diş gösteriliyor.

Baş Savcı zaten Akkaş denen kişiyi yalanlıyor, dosyayı detaylıca inlemek için gönderiyor Akkaş' ı ama Akkaş o günün sabahı, Baş Savcı' ya gitmektense , MEDYA' ya gidiyor ve bunun üzerine Baş Savcı açıklama yapıyor.

Tabi ortaya çıkan her şey, diğer yandaş basın tarafından haber yapılıyor, doğruluğu önemli değil.

Yanlışım varsa düzeltin.
  • Turkiye altin cagini yasiyor diyenlere gelsin ..
     Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Güç kavgasının sonucunu beklemek hatadır; çözüm sokağa çıkmaktır! Burada yazdıklarınız hep boş, adı üstünde sanal.
    Bu saatten sonra bunları savunanlar onun kadar suçlu ve sahtekârlığa gönül vermiş kimseler olarak anılacaktırlar.

Amaç zaten bu, halkı tekrar sokağa çıkartıp, hükümeti istifaya zorlamak.

Yanlış anlaşılmasın ben 1 kuruş da olsa çalanın yargılanmasından, ceza almasından yanayım ama işin içinde başka unsurlar da var gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 26 Aralık 2013; 19:38:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Güç kavgasının sonucunu beklemek hatadır; çözüm sokağa çıkmaktır! Burada yazdıklarınız hep boş, adı üstünde sanal.

Amaç zaten bu, halkı tekrar sokağa çıkartıp, hükümeti istifaya zorlamak.

Yanlış anlaşılmasın ben 1 kuruş da olsa çalanın yargılanmasından, ceza almasından yanayım ama işin içinde başka unsurlar da var gibi geliyor bana.

Açık açık hukuka darbe yapılmıştır. evde oturup yana olmak hiçbir şeyi değiştirmez.
    Aynı b.kun lacivertleri çarpışırken temiz kokuların yükselmesini beklemek aptallıktır.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.