Şimdi Ara

Yolun Açık Olsun Kaptan Işıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray Odeabank'ın değerli oyuncusu, yedi sezon boyunca parçalı formayı gururla taşıyan, Avrupa ve Lig şampiyonlukları yaşayıp bizlere yaşatan kaptanımız Işıl Alben'e önümüzdeki sezon Dinamo Kursk takımında başarılar dileriz.​

• İptal olmustu :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddiyim moralim bozuldu çöktüm cidden cok buyuk sevgi besli icimde isila karsi alba dan sonra isilda gitti yolun acik olsun kaptan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden boyle bir karar aldi acaba , fener diyince sirke kupune donen biri neden Galatasaray'i birakir ki

• Yürrrüüü anca gidersin. Daha bir sezon önce Galatasaraydan asla ayrılmam burası benim yuvam diye geveliyoduk. Gördük parayı görünce koşa koşa gidişini

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Neden boyle bir karar aldi acaba , fener diyince sirke kupune donen biri neden Galatasaray'i birakir ki
  • Basketbol hiç ilgi alanım değil heleki kadın basketbol hiç değil ama ışıl alben deyince duracaksın aga

Yolun açık olsun büyük kaptan sende arda gibi duyur adımızı dünyaya şanlı bir şekilde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: esVed

Basketbol hiç ilgi alanım değil heleki kadın basketbol hiç değil ama ışıl alben deyince duracaksın aga

Yolun açık olsun büyük kaptan sende arda gibi duyur adımızı dünyaya şanlı bir şekilde
    Bayan basketbol da izlenmez artık.
  • quote:

Neden boyle bir karar aldi acaba , fener diyince sirke kupune donen biri neden Galatasaray'i birakir ki

O bırakmadı biz bıraktık. Avrupada kupa gelincede bizimkiler kuculmekten vazgeçti.Klübünü ikna edemediler.

Bir galatasaray klasiği , İyi giden bir şeyin içine etmekte üstümüze yok. Bizim kulüpte başarılı cezasız kalmaz.Hemen cezayı keseriz.
  • En onemli iki oyuncu gitti. Murat Ozyeri kutlamak gerekir. 10 Seferde soylemisti İsil devam edecek diye....

• Bende çok üzüldüm ama napalım inşallah başarılı olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: LossMaho

Bende çok üzüldüm ama napalım inşallah başarılı olur..
    Kaptanlıgı Arda dan daha iyi yaptı Yolu acık olsun ...Kadınlar basketbolda sadece Alba Torrens ve Seimone Augustus gittigi zaman üzülmüstüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Levien

En onemli iki oyuncu gitti. Murat Ozyeri kutlamak gerekir. 10 Seferde soylemisti İsil devam edecek diye....

ön protokol imzalamış diğer kulüple, bayağı uğraştılar ama demek ki ekonomik bir şekilde iptalini sağlayamadılar. Kaptanın gitmesi tamamen vizyonsuz taraftar ve yöneticilerin suçu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

Kaptanlıgı Arda dan daha iyi yaptı Yolu acık olsun ...Kadınlar basketbolda sadece Alba Torrens ve Seimone Augustus gittigi zaman üzülmüstüm

Alıntıları Göster
    selametle, sezon bitmeden imza atarken düşünecekti
    üste para verip geri almamız asıl fiyasko olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

selametle, sezon bitmeden imza atarken düşünecekti
    üste para verip geri almamız asıl fiyasko olurdu

Alıntıları Göster
    iyi de burda ışıla giydirmenin anlamı yok, ne kadar doğru bilmiyorum yine de ama, kendisi klupten uzatma teklifi gelmeyeceğini öğrenip yoluna bakmış, sonra başarı gelince bizimkiler yandı tutuştu aman takımı bozmayalım diye de geç kaldılar.

sana patronun biz sni seneye düşünmüyoruz kendine iş bul dese, sonra sen iş bulunca da, lan aslında kalsan iyiydi diyince suçlu sen mi olursun ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

iyi de burda ışıla giydirmenin anlamı yok, ne kadar doğru bilmiyorum yine de ama, kendisi klupten uzatma teklifi gelmeyeceğini öğrenip yoluna bakmış, sonra başarı gelince bizimkiler yandı tutuştu aman takımı bozmayalım diye de geç kaldılar.

sana patronun biz sni seneye düşünmüyoruz kendine iş bul dese, sonra sen iş bulunca da, lan aslında kalsan iyiydi diyince suçlu sen mi olursun ? :)

Alıntıları Göster
    Çok üzüldüm. Alba ile birlikte Fener'e bir sağdan bir soldan 3'lük atmanızı asla unutmayacağım. Hoşçakal büyük kaptan en büyük başarılar seninle olsun.

• Gittide kurtulduk melonun kadın basket hali tam bir trol

• quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

Gittide kurtulduk melonun kadın basket hali tam bir trol
    Bildiğim kadarıyla önümüzdeki sezon geri dönecek Işıl.
  • quote:

Fenerbahçe'ye gitmedi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Fenerbahçe'ye gitmedi ki.

Alıntıları Göster
    Kimi sevdiysek gitti be .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.