Şimdi Ara

YÖNETİCİLER BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu formda açtığım her konu neden kapatılıyor açıklama yapılmadan konuların kapatılmasına karşıyım bi açıklama yapılsın ayıca formlar paylaşım yeridir her türlü konunun açılıp paylaşılabileceğine inanıyorum ahlaki kurallar çerçevesinde yapıldıktan sonra buna engel olunmamalı cvplarınızı bekliyorum

• Sacma bişiler acarsan yada zaten var olan bı konudan tekrar acarsan sılerler tabi
  • neyin saçma olduğuna kimse karar veremez ayrıca olan bi konuyu açmam o kadar değilim olna bi konuya başka bi açıdan yaklaşırsam açarım oda %10 ihtimalle olur yetkisi olmayan ve bu işe bakmayanlar cvp yazmazsa sevinirim
  • accık üzül ve hatalarını anla ! diye yazıyorum ...

ßen oyuna giremiom bu konuda ne düşünüosunz die konu açılır mı bi düşün ! !! ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

accık üzül ve hatalarını anla ! diye yazıyorum ...

ßen oyuna giremiom bu konuda ne düşünüosunz die konu açılır mı bi düşün ! !! ...

zuhahah ben öyle bi konu açmadım şöyle dedim artık yöntemler iptal katılıor musunuz milletin boşa uğraşmasnı engellemeye yönelik açılmış bi konu idi ama kapasitniz yokki anlayasınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: aggresive

neyin saçma olduğuna kimse karar veremez ayrıca olan bi konuyu açmam o kadar değilim olna bi konuya başka bi açıdan yaklaşırsam açarım oda %10 ihtimalle olur yetkisi olmayan ve bu işe bakmayanlar cvp yazmazsa sevinirim
    Olay yetkide bitseydi bizde foruma moderatorluk ıcın ıstek atardık onlarda onay verırdı muhım olan dogruyu paylaşmak moderatorlerde dogruyu onaylar sn YANLIS yaptıgın ıcın sılınıyor
  • Her oyuna giremeyen konu açarsa burası forum olmaktan çıkar.
    Giriş taktikleri hakkında birsürü konu var.
    Varolan konuları kullanırsak forumda kirlilik yaratmamış oluruz.
    Ha tabi bir de konuları doğru yere açmak var ki o konuda pek dikkatli olduğunuzu söyleyemeyeceğim.
    Artık yanlış yerdeki konuları soğru yere taşımaktan bıkmış durumdayım ve direk siliyorum.
    Konuyu açana da uyarı veriyorum.
    Bir kullanıcı 100+ post sayısına ulaşmış ve hala nereye konu açacağını bilmiyorsa onun nush veya tekdir ile uslanma zamanı geçmiştir. Kötek zamanı gelmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.