Aşağıdakiğ alıntı içinde olan uyarıyı alıyorum. Üyeliğimi açamıyorum. Zaten boş boş cezalar yağıyor bana. Bu ne şimdi. Ne yapılıyor bana yahu delirteceksiniz beni.
Yöneticiler artık yeter. Ben de herkes gibi bir üyeyim. Cüzzamlı muamelesinden bıktım. Çzün şunu.
quote:
Üyeliğiniz aktive edilmedi.
Forum yöneticisi üyeliğiniz/email adresi değişikliğini onaylamadı.
Geri git ?
Ne bu iş? Sebepsiz yere üyemi bloke edilir. Ne adamlarsınız yahu. Gerçi her mesajımı simeniz gibi bu da silinir ya neyse.
düzeltin şu sorunu.
İster tehdit algılayın isterse sitem. eğer düzeltilmezse bir sürü üyelik açacağım. Demedi demeyin.
Bana tavırlarınız beni sıktı artık.
bu üyeliği de sileyim demeyin. Paranoyaklığınız bıktırdı beni. Üyeliği kardeşim kullanıyor.
Yöneticili, dediğin iş, onu bunu silmek değil. Forumu düzene sokmektır. Siz işinizi bilmiyorsunuz. Paranoyaklık iyice sizin içinize işlemiş.
artık dilediğinizi yapın. Yine beni engelleyin. Paso amacınız da bu. Yukarıdaki sıkıntıyı yapan da sizsiniz. Engellediniz.
1- tahminimce fake üyelikten dolayı hesabını bloke etmişler 2- bu üslupla sana cevap vermezler
Hesabınızın ayarlarında giriş yapamamanıza yönelik olarak herhangi bir engel gözükmüyor. Sadece sms onayı yapmadığınız gözükmekte ancak bu mesaj atmanıza engel teşkil etmiyor. Tekrar giriş yapmayı deneyin. Eğer sorun devam ederse daha güzel bir üslupla, atar yapmadan forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atınız arkadaşlar bakacaklardır.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme