Şimdi Ara

Yöneticilere !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İPHONE Bölümünü neden kapatmıyorsunuz komple JEALBREAK vs.... ! PS3 e gelince hemen Sansür !? Haberleri takip etmek herkesin hakkı .

Hakikaten sizin yaptığınız Ayıp !

Korsanı ne savunurum ne de meraklısıyım ama Homebrow tamamen yasaldır ve bu gibi teknoloji haberleri gayet yasaldır burada kimse link paylaşmıyor neden kapanıyor ! Ben İngilizce biliyorum yabancı forumları takip ediyorum Sony forumlarında bile serbestken Memleketimin Alakasız Çifte Standart Sansür ve Yasaklamaları . Xbox bölümünde yıllarca muhabbeti Malum yerde diye sürerken Tık yoktu SONY ye gelince aman hemen yasaklayalım yoksa xbox bölümü biter millet bilmesin PS3 ün kırıldığını .... Gerçekten Yazık !

• Iphone bölümü ile ilgili açıklama @gun tarafından yapılmıştır. Arayıp bulup okuyabilirsiniz. PS3 ün kırılması hakkındaki haber nitelikli bilgileride forumda paylaşıyoruz, paylaşılmasına izin veriyoruz. Gerek xbox bölümü gerekse ps3 bölümünde "çıktı, düştü, malum yerlerde, xx gb" gibi illegal muhabbetlere zaten izin vermiyoruz. Alakasız bir eleştiri olmuş sizinkisi. Bunların dışında silinen konular var ise şikayet sisteminden konunun adını veya açan arkadaşın nikini vermek sureti ile nedenini sorabilirsiniz.

İyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.