Şimdi Ara

'yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi sorunum var.Eski bi laptop var DELL latitude D600.

Hiç bir antivirüs programı yükleyemiyorum.

Çalıştır\regedit çalışmıyor (yöneticiniz tarafından devreden çıkarılmış)

ctrl+alt+de çalışmıyor . (yöneticiniz tarafından devre dışı)

gpedit.msc den ctrl+alt+del ayarları yapılandırılmamış,devre dışı bırakıyorum yine aynı.Pc de kullanıcı,yönetici benim,başka hesap yok.

C ' ye format attım yine aynı.

Bu problemi nasıl çözerim,nedeni nedir bunun.

Tşk lerr.

• en yakın servisten yardım alabilirsin
  • Windows açılırken F8e basıp administrator hesabı ile açabilirsin büyük ihtimalle. Sonra istediğin yüklemeyi yaparsın ancak yönetici tarafından devre dışı sorununu ben bir yerde daha gördüm. Nasıl halledilir bilmiyorum .. Bulabilirsen paylaşırsan sevinirim ..
  • Virüs var sisteminde,
    Sİstemi baştan temiz bir CD ile kur. kurma aşamalarında ve sonrasında D,E sürücülerine ve flash dike kesinlikle girme.
    driverları CD den tanıt, güncel antivirüslerle D ve E sürücünü tarat sonra kullan
  • denetim masası, perfmronas ve bakım, yönetimsel araçlar, hizmetler çıkan hizmetler penceresinde bir komutu devredışı bırakarak bunu çözbiliyorduk ama adını unuttum ya da yok bulamadım 2 kere inceledim
    Birde sen bak bakalım kurcala.
  • Formattan sonra düzeldi.Ama antivirüs etkinlekştirme için net bağlantısına ihtiyacım vardı,flash diskten ethernet driverini yüklüyüm dedim aynı eski hale geri döndü.
    Bu pc nin driverları cd de yok. "D" de yüklüydü ,ben önce formatta "d" ye dokunmadım,problem devam etti.Driverları flash diske aldım,c,d hepsine format attım düzelmişti.
    Peki bu driverlar da virüs var o zaman. Ben nasıl yüklüycem bunları,onlar olmadan da olmuyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: golevez33

Virüs var sisteminde,
    Sİstemi baştan temiz bir CD ile kur. kurma aşamalarında ve sonrasında D,E sürücülerine ve flash dike kesinlikle girme.
    driverları CD den tanıt, güncel antivirüslerle D ve E sürücünü tarat sonra kullan

• öncelikle sistemi virüs ve trojenlee karşı bi güzel tara sorun düzelmezse başlat çalıştra gpedit.msc yaz entee bas kullanıcı yapıolandırması> yönetim şablonları> sistem > ctrl+alt+del sekmesine gel görev yöneticisini devre dışı kaldıra çift tıkla ve devre dışı bırak sorun düzelecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem81

öncelikle sistemi virüs ve trojenlee karşı bi güzel tara sorun düzelmezse başlat çalıştra gpedit.msc yaz entee bas kullanıcı yapıolandırması> yönetim şablonları> sistem > ctrl+alt+del sekmesine gel görev yöneticisini devre dışı kaldıra çift tıkla ve devre dışı bırak sorun düzelecektir

2 saniye için düzelir.
    Sorun virüsün yarattığı bir tahribat. Virüsü tamammen sistemden temizlemediğin müddetce sorunu çözemezsin. Ademin verdiği yöntem doğru ama virüs faaliyette olduğundan hemen ayarları bozacaktır.
    not: Windows ortamında virüs aktifken antivirüs programlarınıda kurdurmayacaktır. Tavsiyem DOStan tarayabileceğin ShopHos antivirüs var. onunla açılışta taramayı dene
  • bende iki gündür vardı format çare değil

http://forum.donanimhaber.com/m_30351424/mpage_1/key_//tm.htm

virüsün adı herşeyi burada

benim çözümüm ca antivirüs, bu sayfada bağlantısı var indir kur 4-5 defa tarat tertemiz olsun
    yetmezse spy programları ile de sonradan taratırsın

ben bugün itibari ile formatsız kurtuldum

allah kolaylık versin illet gibi virüs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.