Şimdi Ara

Yönetim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün ve son 3 sezon gösterdi ki TR kupalarını saymazsak sportif başarısızlığın tek sorumlusu yönetimdir. Hala matematiksel olarak şampiyonluğun devam ettiği bir maçta sayın başkanın takımı yalnız bırakıp ülke dışında olmasına anlam veremiyorum. Tigana günler öncesinden bırakacağını açıklamış takımın ruh halini düşünemeyen beceriksiz yönetimi kutluyorum. Saolsunlar hepsi TR yi kazandık bu yeter havasında tatile nereye gideceğinin hesabını yapar gibi oynadılar. Saolsunlar başta yönetim ve teknik heyet 100. yılında tek şampion olma etiketini de sildirdi taraftarın üstünden. Takımı gençleştirdik dediler, çok doğru ama acaba hangi Beşiktaşlı bu topçularla bir sezon daha geçirmeyi göze alabilir. fb nin şampiyonluğundan çok Bursa karşısında oynadığımız topa üzülüyorum. Ama sevindiğim bir noktada kimin kalıp kimin gitmesi gerektiğini gösteren br maçtı. mösyö zaten gidecekti inş ilk uçakla gider haftaya İnönü'ye gelmez, ve akabinde yönetim ve başta baki kazması ile bobo dışındaki bütün yabancılar. Şu an ki kadrodaki bir çok gençte seneye kiralık olarak değerlendirilmeli.
    Kendilerine bütün kamuoyu önünde tehditler savuran ve bize karşı aldıkları ilk galibiyetle bütün tehditleri unutan ve malesef şampionluk muhabbetlerini dinlemek zorunda kalacağımız beyefendileri şampiyon yaptıkları için tekrar teşekkürler. adet bozulmasın ulusoy istifa

• güzel yazı bobo dışındaki tüm yabancılar olayına katılıyorum belki runye ve delgado kalabilir
  • Çok doğru yazmışsın arkadaşım bu dediklerinin olması için en başta yönetimin değişmesi lazım bence..
  • Özhan Canaydın şampiyon olduğu halde bu kadar eleştiriliyor,Demirören verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı klubü borç batağına soktu ,şimdi fenerliler dışarda sevinirken kulaklarımda demirörenin "amacımız feneri 100. yılda şampiyon yapmamak" sözü çınlıyor, biz taraftarlar Türkiye kupalarıyla kandırılmasaydık belki şimdi başımızda doğru dürüst bir başkan olurdu...
  • ah be abiler bırakın bu işi çıkan kadro kadromu ya ya sakat ya cezalı bu delgado sakat değilmiş niyte oynamıyo tigananın yanluş secimleri yönetimin bu sene yaptığı tek ve çok büyük yanlış TİGANA
  • dostum tigana olayına katılıyorum ama bataklığı kurutmadan sivrisinekleri eleştirmenin bir anlamı yok. Bu yönetim salak değil Bobo nun gayretleri olmasa bence şampiyonluk yarışında bile olmayabilirdik şu zamana kadar. fener bu sezon kötünün iysiytdi ve şampiyon oldu. yönetim sezon ortasında göndermeye kalktı mösyöyü ama avukatımla konuşun restine cevap veremedi ama adam sezon sonunda intikamını aldı. Bizim kadar eminim yönetimden de bir çok kişi farkındadır bakiyle ofsayt taktiği ile bir yere varılamayacağının ama söz geçiremediler adama. bugünkü sonuç oynadığımız futbolun hakkı değildi üzülerek söylüyorum çok daha fazla fark yiyebilirdik. başkaları kendi takımının elenişini mağdur olduklarına bağlayıp Beşiktaşımı medyanın önüne kurban olarak koyarken ses çıkarmayan yönetimi bir kez daha görmek istemiyorum. Seneye yeni hoca gelsede başımızdakiler değişmedikçe sorunun ortadan kalkacağına inanmıyorum. İnşallah böylesi olmaz.

• bobo dışındaki yabancılara

delgadoymuş sakat runjeymiş çok kritik goller yedi ricoymuş takımı sırtlayamadı kleberson kaçtı zaten

nobre burak baki mustafa ali tandoğan sizlerede yallah
  • hangi yönetim?bursa'ya taraftarımız gidecek diyerek çıkış yapan sonra kendisi bile bursa'ya gitmeyen yönetim mi..
  • açıkçası tek korkum önümüzdeki sezon için gider ayak harcadıkları paranın bir kısmını kurtarmak için Bobo gibi bir yıldızı satmasınlar. diğer yabancılar umrumda bile değil, bence nobre de kalabilir adamın en azından gol atamasa bile çabasına hırsına hayranım. Yabancı kontenjanınıda doldurmayacağı için bence her zaman kadroya zenginlik katacaktır. Kanatlar ve defansın göbeğine çok acil transfer lazım ama en başta kulübün başına, burdan bir eleştiri de kendime yapayım açıkçası bu yönetim olur da giderse kimin geleceği de kafamda net değil. Nevzat Demir diyesim geliyor adamı da küstürdüler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.