Şimdi Ara

Yönetim Bilişim Sistemleri Hakkında? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bkz: Makine mühendisliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi üniversite hangi sınıfta varmış hocam? Abartmayın o kadar da.. Sayı az diye sıfır yazmaya gerek yok.. Bilmiyorsunuz, boş yere sallıyorsunuz.
  • bambamm06 kullanıcısına yanıt
    Az demek 0 demek benim için, alternatiflerimin çok olması lazım.

• yokluk böyle bir şey.. yazık...
  • Günümüzde yazılım bilmek tek başına yeterli değildir artık. Bu bölümde gerek bilişim hukuku gibi hukuğa yönelik dersler ve gerek örgütsel davranış gibi işletmeye yönelik dersler ile bu bölümü tercih edenler birer bilişim yöneticileri olarak yetiştirilirler. Kafkas Üniversitesi İİBF Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü yeni açılmış ama öğrencilerinin en iyi şekilde yetiştirilmesinde hakkını veren dersleri genel olarak yazılım ağırlıklı ender bölümlerden.

Kafkas Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGzeg

Bunun Almanca versiyonu İşletme Enformatiği ve Türkiye'deki ilk halide Marmara İşletme enformatiği. Bölüm bilgisayar mühendisliği ve işletmenin belli oranda harmanlanmış hali. İşletme derslerini işletme bölümü kadar, yazılım vb dersleri bilgisayar mühendisliği kadar ağır görmüyorsunuz. Mezun olduğunuzda da çalışma alanınız çok geniş. Kendini hangi alanda geliştirirsen(geliştirmekten kasıt stajını ne tür bir alanda yaparsan) o şekilde ilerlersin. Fakat ingilizce yanına bir dil daha eklemek zorunda kalabilirsin YBS'de. İşletme enformatiğinde ise Almanca olduğu için özellikle alman firmaları için tercih sebebi olursun ve de işletme enformatiği almanya da saygın bir meslek olduğundan Almanyada da rahat çalışabilirsin. Eğer bir de yanına bir dil eklersen şansın daha da artar.
    Gördükleri yazilim ile 2 yillik programci daha iyi yerlere gelir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.