Şimdi Ara

Yönetim Bilişim Sistemleri Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam ısrarla bu bölümü yazmamı söyledi nedense, benim de bu bölüm hakkında birkaç sorum olacak

İş imkanları nasıl
    Derslerin zorluğu nasıl
    Kız var mı
    Dersleri sıkıcı mı

Şimdilik aklıma başka birşey gelmiyor ama sorular haricinde bir detay vermek isterseniz verebilirsiniz, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• ++
  • Hocam Boun hariç pek iyi yerlere geleni görmedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astronmony

Hocam Boun hariç pek iyi yerlere geleni görmedim ben.

Boun boğaziçi oluyor değil mi

• Aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun Almanca versiyonu İşletme Enformatiği ve Türkiye'deki ilk halide Marmara İşletme enformatiği. Bölüm bilgisayar mühendisliği ve işletmenin belli oranda harmanlanmış hali. İşletme derslerini işletme bölümü kadar, yazılım vb dersleri bilgisayar mühendisliği kadar ağır görmüyorsunuz. Mezun olduğunuzda da çalışma alanınız çok geniş. Kendini hangi alanda geliştirirsen(geliştirmekten kasıt stajını ne tür bir alanda yaparsan) o şekilde ilerlersin. Fakat ingilizce yanına bir dil daha eklemek zorunda kalabilirsin YBS'de. İşletme enformatiğinde ise Almanca olduğu için özellikle alman firmaları için tercih sebebi olursun ve de işletme enformatiği almanya da saygın bir meslek olduğundan Almanyada da rahat çalışabilirsin. Eğer bir de yanına bir dil eklersen şansın daha da artar.

• arkadaşlar bu sene mehmet akif ersoy üni yönetim bilişim sistemleri yazmayı düşünüyorumda puanım beklediğimden kötü ygs-6 da 412binle alıyor(ikinci öğretim) gidenler varmı gidecekler varmı brdur nasıl bucak nasıl ikinci öğretim nasıl nasılda nasıl :)
  • Mehmet Akif Ersoy Üni'de yönetim bilişim okuyan birisinin yazısını okumuştum, gayet memnundu.
  • Bende bu bolumu dusunuyorum Istanbulda %50 burslu okunabilecek Universiteler hangileridir arkadaslar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Bende bu bolumu dusunuyorum Istanbulda %50 burslu okunabilecek Universiteler hangileridir arkadaslar ?

Yeditepe.
  • Abyss kullanıcısına yanıt
    Hocam orasida evime cok uzak benim icin sehir disindan bi farki yok ama onu da degerlendirecegim forumdan biri de gidiyor Yeditepe'ye konustum onunla.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Hocam orasida evime cok uzak benim icin sehir disindan bi farki yok ama onu da degerlendirecegim forumdan biri de gidiyor Yeditepe'ye konustum onunla.

Ben de Yeditepe'de okuyorum, Avrupa Yakası'nda okuyorum. Eğer gözüne uzak geldiyse, Bahçeşehir, Bilgi, Özyeğin, Kadir Has, Koç ve Sabancı'ya bak. Hangisinde yönetim bilişimleri var bilmiyorum gerçi. Kalan vakıf üniversiteleri ise leş, hani tavsiye etmiyorum. Fiyat olarakta Yeditepe en uygunu. Salı gününe kadar Tanıtım Günleri var en azından git bi fikrin olur.

Edit: Baktım da Yeditepe, Özyeğin ve Kadir Has'ta varmış, profilinde yazdığı kadarıyla ilçe doğru ise Kadir Has'ı git derim fakat okulla ne de eğitimiyle ilgili bir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 29 Temmuz 2016; 16:07:55 >

• Necmettin Erbakan Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri kazanan varmı bu sene
  • Kız var mı Dersleri sıkıcı mı diye soru mu olur lan.. Hem daha Boun'un Boğaziçi olduğunu bilmiyorsun soruyorsun.. Ayıp
  • bambamm06 kullanıcısına yanıt
    Sen 80 erkek 0 kızın olduğu bir bölüme gitmek istermisin

Bilmediğimden değil emin olmak için sordum

• ben de merak ettim kız var mıymış
  • O konuda bir duyum almadım. Zaten ybs de yazmadım

• 80 Erkek olup 0 kızın olduğu bir bölüm var mı? Yok....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.