Şimdi Ara

YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ - MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS - EŞİT AĞIRLIK- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir bölüm için bu kadar fanatiklik çok saçma ilerde ah alırsınız yapmayın

• forumun destek kısmına bu adamı şikayet edin, ben şikayetimi yaptım. yeter artık.

• Mesajlar şikayet üzerine başka bir moderatör tarafından silinmiş. İlk incelemede takılma ve polemik niteliğinde mesajlar söz konusu. Birbirinize bence daha fazla tolerans göstermelisiniz. Şikayet sistemine başvurarak hakem olarak yöneticileri devreye sokuyorsunuz ama yöneticiler işlem yapınca şikayet ediyorsunuz. Bu anlamda ne istediğiniz konusunda bir karar vermeli ve birbirinize karşı yapıcı olmalısınız. Sizler eğitim ve sınavlar bölümünün müdavim kullanıcıları olarak oldukça genç arkadaşlarınız. En azından ben öyle olduğunuzu varsayıyorum. Hararet yaşamanız çok normal. Ama şikayetlerle ilgilenen yöneticiler şikayet ettiğiniz için böyle düşünmeyecek ve gerçekten bir derdiniz olduğunu varsayacaktır. Size yardım etmek amacıyla münakaşaları ve alay içeriklerini temizleyecektir. Burada işlem yapan yönetici arkadaşımın herhangi bir kötü niyetinin olmadığı, bilakis şikayetçilere yardım etmek istediği çok açık.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

bence sen kolluyorsun

50 kez şikayet ettiik. Adam ybs ile ilgili ne kadar konu varsa hortlatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    senin meslek ne hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaç kişiler bunlar ya? :) sizin gibilerin 50 defa kalıcı ban yemesi gerekiyordu ama işlem bile uygulanmamıştır bence. Bu konuya yazanlar ve yazanların yan hesapları belli zaten, ona buna sataşıp prim yaparak forumda tanınır olmaya çabalamayın bence, komik oluyorsunuz. Her açtığım konunun altına prim amacıyla gelmenizden belli, biliyorsunuz ya konular kaliteli ve çok kişi görüyor, hemen negativity de yayarak suç işliyorsunuz sonrasında mağduru oynuyorsunuz. Toy ve Komik...

Bir forum girdisinin ai generated kelimelik oldugunu gostermek nasil bir polemik olusturuyor ki. Bu mesaji okuyan birisi dil anlatımın cok duzgun olmasindan oturu bu bölüm mezununun profilleri hakkında manipule olabilir, 200 kelimelik bir text %99 ai gözüküyorsa disaridan bakan ama fark etmeyen insanlarin durumdan haberdar olmaya fazlasıyla hakki var. Bir de sadece ybs konularinda boyle ters goruslerin aninda silindiğini görüyoruz, eger boyle her sey silinecekse infernix ctise sallayan mesajlarımı sikayet eder, yürüyenmühendis sbu hamidiyeye olanlari eder, ben tm bolumleri hakkinda olumsuz hee seyi sikayet ederim.. Sonra forum destek patlar, ne gercekten kalkmasi gereken mesajlar kalkar ne de milletin bir sey yazasi gelir.

Hayir bir de su olay enteresan geliyor, gecenlerde bir tip yazanlar seviye atlamaya calisandir mi nedir diye bir konu acmisti sanirim usernamei makinabeydi hesabin, konunun altinda millet saatlerce ana avrat girdi birbirine, burada infernix bana reply atti 15 dakika icerisinde yanıt vermeye giristim (loglarda belki hala duruyordur, cok maas konusu var diye rafa silvaya gonderme bir seydi), ben bunu atana kadar iki mesaj da ucmus, burada gercekten anlamlandiralamayan bir durum mevcut, hicbir uyenin konusunda bu denli hizli aksiyon alinmiyor cunku.

• forum adminlerinin ybs okuduğunu düşünmeye başladım

• Durduk durmadık yere konularıma gelip prim kasmaya çalışmayın, beni troll ve nefret söylemi üzerinden sindiremez ve benim üzerimden tanınamazsınız. Ben sizin konularınıza da gelmiyorum, evet gelebilirim ki gelmişliğim de var ne olduğunu da çok iyi biliyorsunuz. Oyüzden saygıyı ve üslubu da koruyun. burda çeteleşerek kimseyi korkutamazsınız. Bütün bunları toyluğunuza veriyorum. Umarım erken olgunlaşırsınız da böyle argue yapmak durumunda kalmayız. Birisine sataşmak/ harrashlamak/ trollemek etc. hiç hoş değil, umarım anlıyorsunuzdur delikanlılar. :) @The Killing Road @randyrhoads7 @Infernix + backup ve noname + yan hesaplar.

Bana böyle davranarak win alamazsınız haberiniz olsun. burası bir forum, delikanlı ego tatmin merkezi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emektar91 -- 20 Temmuz 2024; 17:55:13 >
  • emektar91 kullanıcısına yanıt

TKR hocamı severim, bazı konularda aynı düşünmesek bile kendisine hiçbir zaman polemik başlatıcı veya kırıcı bir şey söylemedim, söylemem de. Yoksa benim bölüme de salladığı oluyor

sana ne kadar antipati besliyorsam randy'e de o kadar aynı hisleri besliyorum. Yan hesabım falan yok.

ne kadar ybs varsa hortlattın, foruma gireyim diyorum anasayfanın hepsi ybs konularından oluşuyor. anlamadığım senin eline ne geçiyor

• az ÖV az, bir dahakine daha kalabalık backupa gelirler. YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ - MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS - EŞİT AĞIRLIK- 

vay canına şimdi de mağdur mu oldun?

açtığım her başlığa damlayıp beni çetenle harrash/ trollemeyeceksin değil mi?

işine gelince mağdur da sensin şikayetçi de sensin.

her şeyden önce saygı.

Ben saygı diyorum sevgi diyorum bilgi veriyorum. Kaliteli bir backgrounda sahibim kabul.

Sen böyle olmak zorunda değilsin ve ben böyleyim diye bana antipati de besliyor olabilirsin önemli değil.

Ama önemli olan beni taciz etmemen. Çetendeki delikanlılarla birlikte beni rahatsız etmeyin.

Sonra böyle kırılıyorsunuz :) bir tek sizin duygularınız var değil mi ama :))

Yok öyle her yeni konuya girip kafasına göre trolleyip insanların bilgi alma hakkını elinden almak.

Yazdığınız her cümlenin 19y.o teenager + toy bir vibe verdiğini buradaki tüm olgun insanlar anlamıyor mu sanıyorsunuz ? YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ - MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS - EŞİT AĞIRLIK- 

Zeka fışkırıyor durduramıyoruz. YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ - MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS - EŞİT AĞIRLIK- 

YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ - MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS - EŞİT AĞIRLIK- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ - MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS - EŞİT AĞIRLIK- 

• Sabahtan akşama kadar burdasın gece gündüz demeden, açtığım her konuya gelip harrashlıyorsun yetmiyor yaşıtlarından yardım bekliyorsun. Sonrasında gerçekleri söyleyince böyle kalakalıyorsun.

Tedavi ol dememe gerek yok zaten çözümlerle ilgili çalışıyorlardır çevrendekiler, acil şifalar.

Uyandırmayın diyorum size, kelime hazneniz de kültürel ve entelektüel seviyeniz de yetmez.

Hepinizi toplasak yine etmez. B1 ingilizce bilen arkadaşın ve trol ekibinle mutluluklar sana.

• Abi sacmasapan bir major uzerinden prim kasmaya ne ihtiyacim var. Hayir ybsye salladigimi soruyorsan @Infernix e sor ctise sallamamin yüzde kacini yapmisim ybsye.

Yahu zaten her konuyu duzenli upladigin ayni konuyu defalarca actigin hiçbir eleştiriyi dinlemedigin yetmiyormus gibi bir de uste cikmaya cabaliyorsun anlasilmaz bir durum. Burasi forum iste gorusumu yazarim, duruma gore hak veririm, duruma gore bu konu saf manipülasyon derim, duruma göre 200 kelimelik mesaji bile ai a yazdirmanla dalga gecerim çünkü forum bu. Karsi tarafa kimin saygı duymadığı konusunda forumun konsensusu var zaten emin ol.

Benim de 4 5 tane bilkent/ee/econ/tm oriented konum var, duzgun bir şekilde tartışmak istiyorsan beklerim, hic de sıkıntı yok. Forumda senin benim alanim diye bir sey yok cunku.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Bak ozaman, Konuyu uplamak diyorsun bak ben konu monu uplamıyorum şimdi, yalnız benim açtığım konuların neredeyse hepsine istisnasız ya sen ya da senin ilintili olduğun ilgili forumda bilinen troller var onlar ya da sen özellikle hakaret ve troll gibi homo sapiens'e yakışmayacak olan davranışlarda bulunuyorsunuz, bunun sebebi de anonim olmanızın rahatlığı diye düşünüyorum. Yoksa foruma bilişimin dünyada ve amerikada bilinen elmas kadar değerli majorlerinden biri hakkında başlıklar açan benim gibi birine bu tarz rahatsız edici davranışlarda bulunmazdınız diye düşünüyorum. Uplamak yok, kabul mü? peki ya trollemek. Sen yapmazsan kankalarına görevi devredersin değil mi? Yaptığınız hiç hoş değil. Bilime de bilişime de yönetişime de yakışmıyor. Dediğim gibi ben tamamım. Senin de dediğin gibi forum ya burası "istediğini yaparsın :)" sana ve yoldaşlarına gelince siz istediğinizi yapabiliyorsunuz, ben sizin gibi kimseye hakaret/ troll yapmamama rağmen siz kalabalıksınız diye kabahatli olacağım öyle mi? :)

Yeterli sanıyorum.

Kendini mağdur gösterme konusunda çok başarılısın trollük yapmak yerine siyasete atılmanı öneririm

Abi sen benimle dalga mi geciyorsun bunlar ne konu uplamiyormussun, bunların alayi 2 3 4 yillik konu

YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ - MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS - EŞİT AĞIRLIK-

Al bu da iceriden ornek, 3 yillik konu uplanmis, yetmemis, 2 ay sonra bi daha uplanmis ya da konunun basliginda ybs yazmasini o kadar begendiniz ki 2 ayda bir faydalı yazasiniz geldi

Ben anonim filan degilim, 2 google aramasiyla her seyime ulasirsin, anonim olup ortami trolleyen tek sahis burada emektar91 username e sahip sahis (saniyorum bu siz oluyorsunuz). Benim kim olduğumu ve hangi tecrubelerime/ogrendiklerime gore yorum yaptigimi herkes biliyor bu forumda.

Hala gereksiz propagandaya devam ediyorsunuz tabi arada, uste hangi duzgun okulda mis diye major var. Mba tracki var (big techte calisacaksaniz gayet de eyvallah tracktir) o kadar. Rahatsiz edici olan sizsiniz, muhtemelen tech hakkinda daha dolu backgrounda sahip olan da benim, ben ne olduğu belli olmayan her seyin introsunu koyalim kafasiyla hazirlanmis bir bolumu niye cekemeyeyim. Sizin saçma troll konulariniza karşı genc nesili korumaya calisiyorum o kadar

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

mağdur olan siz misiniz ? hodrimeydan siz hepiniz.

BEN TEK.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Daha önceden upladım ancak şuan uplamıyorum. Peki ya sen ve yoldaşların? tacizlere devam mı? yoksa peace for all ?

Kimseyi de kırmak istemiyorum, bu derinlikte bu özgüven cidden hayran olunası, b1 ingilizcenle bile show yapıyorsun ya, vasatı seviyorlar demek ki. Neyse amacım kırmak falan değil bunu çok iyi biliyorsun. Bundan sonra uplama olmasın hoşuma giden başlıklara yazmayayım peki ya sen bir homo sapiens gibi modern bir insan gibi her açtığım başlığa damlayıp trollemeye/ rahatsızlık vermeye devam edecek misin?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.