adam bilkent ee'yi derece ile bitirip new york university'e phd'ye gidiyor 22 yaşında. onu küçük görmeye çalışıyorsun. etiketlediğin 2 kişi bilkentli diğeri boğaziçili. b1 ingilizce deyip aşağılıyorsun aklınca. yazık. |
YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ - MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS - EŞİT AĞIRLIK- (3. sayfa)
-
-
Benim lisede bi arkadaşım vardı, ogle arasinda sigarayi bıraktım derdi dershane otobusunu beklerken geri yakardi, sizin uplamayi birakma mevzusu da o hesap galiba. Tabi haklisiniz 1 gun once upladiniz su an uplamadiniz. Abi gunde bir yeni ybs konusu aciyorsun bu eyvallah da bizim altina ybs bu adamin anlattigi gibi degil (e degil cunku) yazınca tacizci oluyoruz, ustteki siyasete atil fikrine cok büyük destek verdik simdi.
Abi ben bilingualim, okullara toefl bile vermeden başvurabiliyorum filan. Sen nesin tam olarak? Benim tum kartlarim acik, magduru oynayan kim olduğu belli olmayan troll tam karsimda duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben daha 21im
Konuya katkimiz olsun, ctis>ybs bu arada , en azindan biri harbiden kodlamayi ogretiyor
erken mi başladın hocam, sizin liseden bi çocuk var 2003lü geçen dönem bölüme başladı
-
Lan bizim alt donem ctis mi yazmis, dovelim
Okulda itu hor goruluyordu nerelere gelmisiz yaw
Ay farki ile 21im, kasim sonu
ahahahhaaha köy peynirinin tadı baya güzel btw.
şaka mı yapıyorsun sen ya? vay canına demek okumaya US'e geliyorlar. bozacının şahidi şıracıya bak sen.
hmm US'e okumaya geliyorsa ingilizcesine de c2 diyeyim öyleyse? dalga mı geçiyorsun?
Benden yetkinmiş hee bak bak birde tech diyor techte benden yetkinmiş. Teknolojiden bahsediyor :D
burda şey yarıştırma noktasına getirmeye gerek yok. tavsiyeler olur benden çok da şuan için şu, kaotik ortam yaratıp entelektüel birikimimden bu şekilde yararlanmak istemek gibi bir amaç olsa gerek yoksa köy peyniri sevgisinden başka bir şey değil şu an dönen muhabbet. Umarım açtığım konularda gerekli olumlu adımları görürüm. tüm gençler kazanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emektar91 -- 20 Temmuz 2024; 18:54:11 > -
yok hocam makinede
-
Galiba zaten siyasetin içindesin çünkü bu yetenek normal değil konuyu değiştirirken bir yandan tekrar haksızlığa(!) karşı mücadele rolünü oynayışın çok profesyonelce kral
Alt donemler bitmis, cocuk bilkente gelmis haberimiz yok
Seninde besinin bu değil mi? illa saldıracaksın, toyluğuna ve bilgi seviyene veriyorum bu yaptığın davranışları. Nietzsche okusan Ubermensch mantığını da anlardın ancak sen birtek sbsde iyisin techte güçlüsün geriye kalan hiçbir alanda da yoksun. Olsan zaten Üst düzey davranmaya çalışırdın biraz. Bu kadar cümleden sonra halen konularıma gelip polemik yaratmaktan vazgeçmeyeceğini söylemende kaliteni ortaya çıkartıyor. Oku. (tavsiye.)- (genel).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emektar91 -- 20 Temmuz 2024; 18:53:0 > -
Çok yönlü disiplinlerden birinde Lisans Yüksek Lisans ve Doktora yapmayı dene, örneğin Yönetim Bilişim Sistemleri alanında bunu yap, bunu yaparkende minor olarak politika veya sosyoloji alabilirsin. aynı zamanda bol bol kaynak tüket. ha birde arkadaş çevresi de önemli, louvre gezin mesela yaz tatillerinde, elbet olur elbet profesyonelleşir gelişirsin.
-
Bu kadar eski konuların hortlatılması doğru değil. İlgili kullanıcı bu konuda daha önce uyarılmış ve uyarı puanı verilmiş. Ama aynı edimin arka arkaya bu kadar tekerrür etmesi ne yazık ki belirli bir süre bölüm uzaklaştırması gerektiriyor ve uzaklaştırma tanımlandı. Lütfen, bu kadar eski konuları herhangi bir içerik barındırmayan mesajlarla hortlatmayalım lütfen. Geçen seneden kalma bir konuya emoji atmak siteye içerik katmak değildir. Şikayetçi olan kullanıcılar rahatsız olmakta haklıdır. Ama sizler de şikayet ederken mümkün olduğunca saygılı davranın lütfen, aksi takdirde sizler de işlem görebilirsiniz.
İyi günler.
-
İlginiz icin teşekkürler, 7 günlüğüne altforumumuz rahatladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X