Bildirim
Yönetim bilişim sitemleri yazacaklara tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
hocam baslik yanlis olmus duzelt istersen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazmak istiyorum da güzel bi yerde gelse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bölüm bogazicinde ygs 6 ile alıyor gitmemi önerir misin? lys kotu gecti de -
puan yetiyorsa gidebilirsiniz.
lys de sakarya iyi diye biliyorum.
bölümün dersleri falan güzel ders aslinda hem bilgisayar müh. hem işletme birarada iyi eğitimcilerle güzel işler yapılabilir.@Saydo34
sakarya geliyorsa yazın.onun haricinde puaninizi özelden derseniz size üniversite tavsiye edebilirim. -
Usta tm-1de 10k bekliom bi de boun ybs tm-1e mi geçti bilio musun
Hocam uluslararası ilişkiler okuyordum fakat yeniden sınava girdim şehir değiştirmek için (yatay geçiş için beklemedim çünkü şehir ve üni o kadar poktan ki sabır edemedim neyse) memlekete geldim okulu falanda sildirmedim memleketteki ünideki ybs ye aldırdım fakat hiç gitmedim okula büyük ihtimal kaldım ilk sene :) bu sene çalışmadan girdim sınava eğer kalırsam devam edicem ybs'ye evdekiler boş durmamı istemiyor. Seneye tekrar girerim. YBS nasıl ? -
Usta ybs aslında güzel bir bölüm ama üniversiteden üniversiteye fark var.
Kendinizi gelistirirseniz bölümün iş olanakları baya iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StyleSlayer -- 27 Haziran 2017; 20:21:56 >
Eyvallah hocam. Zaten bu sene ailemin istediği sağlık bölümü olmazsa devam edeceğim. Mevlana veya farabi falan olur gider :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X