Şimdi Ara

Yönetim Göreve. Cüneyt Çakır Bir daha GS maçı yönetmemeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mecburen konu açtım. Ana konuya yazsam kaynayıp gidiyor. Cüneyt Çakır'ın bu maça verileceği haftalar öncesinden belliydi. Hatta FB yönetimi Fırat yönetsin diye ters manyel yaptı ama bizimkiler uyudular.

Cüneyt'in GS ı ince ince doğrayacağı belliydi. Maçın başında tempo yaparken faullerle, kartlarla tempomuzu kesti. İnce ince doğradı.

Tepki almamak için penaltı falan icad etmiyor, gri denilebilecek pozisyonlarla işi bitiriyor. Avrupa'da ve Türkiye'de farklı maç yönetmesi bu yüzden.

Derhal düdüğünü asmalı, gözlemci bile yapılmamalıdır.

• Gs kırmızı kart görene kadar ne yaptı da 10 kişi kalmayı bahane ediyorsunuz. Gösterdiği kırmızı kart da doğruydu.

Dahası Fener aleyhinde daha çok yanlış karar verdi.

Bu maçta bile hakem diyorsunuz pes volla
  • yönetimin öyle bir gücü yok.
  • Bu maçı 11 kişi olsak da kazanamazdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

Gs kırmızı kart görene kadar ne yaptı da 10 kişi kalmayı bahane ediyorsunuz. Gösterdiği kırmızı kart da doğruydu.

Dahası Fener aleyhinde daha çok yanlış karar verdi.

Bu maçta bile hakem diyorsunuz pes volla

hakem konusunda beşiktaşlılar yorum yapmasın gözünüzü seveyim ya. utanma da yok hayret bişey
  • Sanarsın ki başkanımız Ünal Aysal, Faruk Süren
  • Bu eyyamcı geçen sene Karabük maçında Carole düşürdüler carole faul yaptı diye penaltı çalan kişi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cüneyt Çakır doğru dürüst eleştiri almayacak. Kendini garantiye alıyor çünkü. Fauldür verilir verilmez, sarı kart verilir verilmez gibi pozisyonlarda işi bitiriyor. Futbolu da iyi biliyor. GS tam tempo yapacakken oyunu soğutmak için her şeyi yaptı. Belhanda ilk kartında saf gibi tuzağa düştü. Fernando'ya verdiği kart da tam bir doğramalık karttı.

Bu adamın acilen Türk futbolundan def edilmesi şart.

Şu adamın futbolu katlettiğini görmeyen trollere cevap vermeyeceğim. Gün olur devran döner sizi de katleder.
  • Kusura bakmayin da ilk 15 dk resmen kasaplik yapti sizin oyuncular. Denayerin pozisyonuna kirmizi verse itiraz eder miydiniz?

Verilen verilmeyen pozisyonlara gelince; sizin oyuncu elle mudahale ettiginde neden carpma oluyor da, bizimkisi penalti oluyor ( kisisel fikrim ikisi de penalti degil). Belhandanin pozisyonunda nasil bir karar bekliyordunuz? Penalti+kameniye kirmizi mi olmasi gerekiyordu?

2. Yarida ozan ve soldado da bilege taban ile basti. İkisine de kirmizi verilebilirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartmayin cuneyt art niyetli olsa ilk yaridan janssen'in golunu, ele carpan topta penaltiyi, yada denayerin kontrolsuz cift daldigi pozisyonda kirmizi verebilirdi. Bizim basimiza gelenler gelseydi size ne yapacaktiniz acaba...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    Tek bir şeye itiraz edeceğim valla böyle adam gibi yazan insanlar lazım trollerle uğraşmaktan bıktım.

Çünkü bizim pozisyonda eller gövdeyle bitişik daha fazlasını yapma imkanı yok hatta bitişik olduğu için ele çarpan top orada kol olmasa gövdeye çarpacak.

Burada görüldüğü üzere iki pozisyonda da kollar açık top ele falan çarpmasa akıp gidecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adam tr'de maç yönetmesin gitsin avrupa'da maç yönetsin.Zırt pırt maç dururmu ya
  • cenk ergünü dinlesin yönetimden birşey bekleyenler.
  • Penaltıyı Janssen'in verilmeyen golüne say genç.
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Penalti pozisyonunda hakli olabilirsin. Fakat sadece su durum kafami karistiriyor.

Serdarin pozisyonu carpma olsa dahi kendine avantaj saglayip topu uzaklastirdi.

Bu sekilde dusundugumuzde h.ali de top eline degdiginde elini kacirmaya calisiyor.

Umarim kafamdakini anlatabilmisimdir. Tarafli mi dusunuyorum bilmiyorum, ama benim fikrim ikisinin de penalti olmadigi yonunde

• Valla ben anlayamıyorum haklı olabilirsiniz bu biraz da hakemin o an ne düşündüğüyle alakalı. Tutup hakem olmasa ezecektik falan diyecek değilim maçı durdura durdura amatör küme seviyesine çekti bütün seyir zevkimizi öldürdü deyyus Ayrıca teşekkür ederim cidden böyle tartışmak iyi oluyor

Edit: citi forumun iyice içine ettiniz iki saattir mesaj atmaya uğraşıyorum. Şu yedekten geri yükleyin 1-2 yıl öncesine bari ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 22 Ekim 2017; 22:42:3 >
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Ben tesekkur ederim. Hakemin konusulmadigi, kavgalarin olmadigi bir derbi izleriz dedim ama sadece kavga olmamasi svindirici. O da volkanin olmamasindan :). Oyun asiri derecede durdu bu arada. Macin heyecani kalmadi

• futbol izlemek istiyoruz sorun değil yıllardır aynı ya melek olan futbolcular bu maça gelince canavara dönüştüler
  • Cüneyt'in ilk yarı verdiği bütün kartlar doğru maval okuma. Denayer'in kırmızısı vardı hatta verilmedi.

Dedikleri gibi senin önüne taş koymak istese golü penaltıyı kırmızıydı verirdi. Adamın derdi çok net berabere bitirmekti maçı, hatayı hatayla kapatır her zaman Cüneyt.

Devre arasında pozisyonları izleyip hakkımızı yediğini düşünüp Hasan Ali'nin penaltısını kasıtlı vermediğine o kadar eminim ki. Midemi bulandırıyor bu adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Cüneyt'in ilk yarı verdiği bütün kartlar doğru maval okuma. Denayer'in kırmızısı vardı hatta verilmedi.

Dedikleri gibi senin önüne taş koymak istese golü penaltıyı kırmızıydı verirdi. Adamın derdi çok net berabere bitirmekti maçı, hatayı hatayla kapatır her zaman Cüneyt.

Devre arasında pozisyonları izleyip hakkımızı yediğini düşünüp Hasan Ali'nin penaltısını kasıtlı vermediğine o kadar eminim ki. Midemi bulandırıyor bu adam.

O zaman sıkıntı yok. Kendin itiraf etmişsin. Eyyam yapmış işte.

Bu adam derhal düdüğünü asmalı. Yarın gelir sizi doğrar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.