Şimdi Ara

YÖNETİM KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERMELİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benzetme yaparken küfürlü bir kelime yazmadım. Sırf birkaç ergenin hoşuna gitmedi diye mi bu uyarı?

• komik olmus gercekten de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş bir mesaj mı sizce?
    Düzeyli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Hoş bir mesaj mı sizce?
    Düzeyli mi?

Tuvnera'nın mesajına sıra gelene kadar ceza almamış ve öyle havaya değil, fiili bir üyeye karşı yazılmış 10 tane düzeysiz mesaj gösterebilirim size. İçlerinde Atatürk'e hakarette dahil. Hiç "gösterin banlayalım, cezasız kalmasın" demeyin. 10 kere şikayet etmişimdir herhalde. Daha 1 ay olmadı bana hakaret eden üyeyi değil, ona verdiğim cevaptan ötürü beni banladınız.
  • Ben bir cümle yazdım. Şimdi ne olduğunu yazıp tartışma çıkarmaya gerek yok. Aynı cümlenin daha ağırını karşı taraf yazdı. Ben 4 gün ceza aldım, karşımdaki adam hiç ceza almadı.

Aynı üye bir kaç gün önce Kültür Bilim bölümünde bazı hoş olmayan, hatta hoş olmayı bırakın hakaret içeren kelimeler yazdı. Ceza almadı.

Bugün en azından 4-5 tane hakaret içeren mesajını gördüm. Şikayet ettim. Ceza almadı.

@Feel Me'nin dediği gibi. Gösterin bize hallederiz tarzı şeyler etkili olmuyor. Bu forumda kollanan bir grup var. Ve gruptakilerin ortak özelliğinin Atatürk'e hakaret olması ise işin ilginç boyutu.
  • Tarihçiye kesinlikle hak veriyorum o kadar şikayet ediliyor 0 ceza

• Mesajı görünce yüzümde bir gülümseme oluştu nedense

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Karar doğru.Çünkü çok çirkin bir benzetme.Hele ki otomobil bölümünde.Arabasını emanet vermiş birisi o yazıyı okusa zoruna gidebilir.Zaten ceza da verilmemiş sadece 1 uyarı puanı verilmiş.
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunkar1 -- 27 Ağustos 2014; 17:12:00 >
  • @hunkar1 bey burda istek üzerine konumu silinir yahu yonetici sizsiniz o değil akıl vermek onun işi değil siz yöneticilerin birbirlerine tavsiyesidir böyle yapacaksaınz işinizi bence yapmayın daha mantıklı simdi bunun üzerine engelde atarsınız ama özgür bir ülkede yaşıyoruz istediğim gibi yorum yaparım hakaret etmedim ne de olsa bende size konu vereyim onlarıda silin bi zahmet pmden konusuyoruz ne olsa özele gel @hunkar1 bey özele
  • O kim? Ben miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinmesini RİCA ettiğim konular kendi açtığım konulardı. Bu bölümde sadece hünkâra değil başka yöneticilere de ne zaman RİCA etsem sağolsunlar sildiler hep. 200 tane konumu (o konular içinde 1.000 mesajım silinmiştir) silmişlerdir. Başkaları da kendi açtığı konuları sildirtiyor zaman zaman. Tek ben de değilim. Sen de kendi açtığın konuların silinmesini istiyorsan RİCA et, silerler. Gerçi 1 aylık üyelik süresi zarfı içinde hangi konuyu açtıysan artık. Şu konunu "WhatsApp Grubuna Kız Alınacak" sildirmekle başlayabilirsin mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 31 Ağustos 2014; 12:22:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kurallara aykırı bir durum varsa konu silinir hocam,isteyip istememekle alakası yok bu durumun..
    Ayrıca üye kendi açtığı konuları da istediği zaman sildirebilir,herhangi bir nedenden dolayı..

O bakımdan,@e-militarist ile olan diyaloğumuzun sizinle alakası yoktur..

Onum dışında konu dışı bölümünde kuralları okursanız İFŞA yasaktır..

• WhatsApp Grubuna kız alınacak dememizin sebebi erkekelr vardı bir tane de kız vardı kız istiyorlardı ki arkadaşlar konuısmalar değişsin hep aynı muhabbet olmasın senin için fesat öyle bi ortamda yetiştiysen bu snin sorunun militarist bizim değil.. Herkesi kendin sanma aslanım
    @e-Militarist
    @hunkar1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Karar doğru.Çünkü çok çirkin bir benzetme.Hele ki otomobil bölümünde.Arabasını emanet vermiş birisi o yazıyı okusa zoruna gidebilir.Zaten ceza da verilmemiş sadece 1 uyarı puanı verilmiş.

Bu yorumuna katiliyorum pek duzeyli bir yorum olmamis bende bazen emanet edebiliyorum ben bile ustume alindim ister istemez insaniz hepimiz bu tur seyler kiskirtici olabiliyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.