İstifa Stratejisi Nasıl Olmalı?
-
-
İlla sana bir sıkıntı yaratmışlardır az yada çok
Mesela başımdaki kişi çok otoriter rahatsız oluyorum de öyle çık
Çalışma şartlarını beğenmedim de öyle çık
Evim çok uzak de öyle çık
Para yetmiyor de öyle çık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genel mesele para aslında.
Daha kötüsü sürekli saçma sapan iş kilitlemeleri ve geribildirimlerimizin çok iplenmemesi.
Daha iyi şirketlerden teklif alıyorum ama ihbar süresi buna engel olmaya başladı 8 hafta kadar beklemem gerekiyor uzun bir süre.
Askere gidip gelmekte bir çözüm olabilir ama askere bu sene gitmeyi düşünmüyorum başka hedef ve planlarım olduğu için. İnternetten araştırdığım kadarıyla bazı avukatlar bu konuda çok uyarıyor biz ne kadar istifa dilekçesi hazırlatsak dahi bazı işverenler o dilekçeyi çekmece altına atıyor sen sanıyorsun istifa etmeye süreç başladı ihbar süresini bekliyorum süre bitince işe gelmeyince bu sefer işveren sana karşı dava açabiliyor veya tazminat isteyebiliyor.
Bu nedenden noter işini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 9 Ekim 2024; 13:28:35 > -
onlar atsin performans dusuklugunden
Hocam yeni is bulmayi çok zorlastirir o.
kendini kovdurt. Geç gel. Üst üste bi kaç gün gelme veya akşamdan kalma gel.Biraz şekerleme yap. İki güne tekmelerler ve 8 hafta beklemezsin. Yada patronun kızına asıl :)
-
Kamu görevime başlayalı henüz 6 ay olmuştu.
Meseleyi hatırlamıyorum ama bir sebepten müdürün söylediği bir söz rencide etmişti; "O halde ben de istifa dilekçemi hazırlıyorum" deyip dilekçeyi yazdım ve yazıcıdan çıktı alıp müdüre verdim.
Sakin bir şekilde müdür aldı ve okudu "Tamam" dedi.
Ardından mesai bile bitmeden ofisi terk edip ilk uçakla Ukranya' ya uçtum.
3 gün boyunca kızlarla partiledikten sonra döndüğümde müdür aradı: "İstifa etmekte ısrarlı mısın?" diye sordu.
"Fikrim değişti müdürüm, işe gelmek istiyorum" dedim.
"O halde pazartesi görevine başla" dedi ve dediği gibi yabtım.
Daha sonra müdürün anlattığına göre benim istifa dilekçemi departman sorumlu müdürüne göstermiş.
Departman müdürü de "Sen istiyorsan dilekçeyi bana ver ben genel merkeze havale ederim" demiş ama müdür "Cemil' in morali bozuk, yurt dışından dönsün bir daha sorar eğer yine de ısrarlı ile o zaman sana veririm" deyip dilekçeyi işleme almamıştı...
-
sen nasıl bir insansın ki seni rencide eden ve istifa etmene neden olan birine bile nereye gittiğini önceden haber veriyorsun...herüf y.dışında olduğunu bile biliyo... şaşalayıp kaldım.. demek ki söz rencide olayı tamam sözde kalmış, o an atarlanmışsın.. kızlarla vakit geçirdikten sonra da rencide mencide falan hepsi hikaye olmuş...
-
noterden ihtar çekebilmen için elinde geçerli bir neden veya kanıt olması gerekir (mobbing vs gibi)
-
İadeli taahhütlü gönder. Ulaşmadı diyemezler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X