arkadaşlar ben bir asp sitesi üzerinde güncelleme yapmak istiyorum.siteyi yapan başkasıydı veritabanı var ve onada ekleme yapmam gerekiyor, bu işleri yönetim panali ne girmeden yapmam mümkün mü, yönetim paneline ftp şifresini yazdığımda kabul etmiyor.
data base yönetim panlinde zaten oluşturulduysa senin tekrardan oraya girmene gerek yoktur sen database i ftp den çek üzerinde değişiklik yap sonra tekrar upload yaparsın.
ama bu dediğim access için geçerli :)
mysql ve mssql için yönetim paneli gerekli
ftp den olmuyor mesela .asp nin içinde linkler gözükmüyor onu veritabanında çağırıyormuş, panelin şifresini buldum link ekledim fakat video yükleyemiyorum, sonuna kadar geliyor sayfa hatası veriyor, yukle.asp demi sorun var diyecem daha önce yüklemişler. yardımlarınızı bekliyorum.
yukle.asp ---------------------------------------- <% @ Language = VBScript %>
Dostum verdiği hata kodunu yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca hata satırında ne varsa sana zahmet onuda paylaş
video yu internet explorerda yüklüyor, sonuna kadar geliyor, sayfa bulunamadı diyor normal bi siteye bağlanamadığımızdaki hatanın aynısı, bugün resim eklemeye çalıştım yine aynı hatayı aldım ama yazı ekleyebiliyorum. bunları hepsini yönetim paneli v1.5 den yapıyorum yani kod yazmıyorum, hazır sistem gibi bişey.
Dostum scriptin kullandığı upload bileşeni serverda yüklü olmadığı zaman böyle olur. Hata kodunu ve satırı yazsaydın emin olurduk. ama büyük bir ihtimalle bu yüzden. Klasöre yada veri tabanına yazma izni verilmemişte olabilir. Explorerdan açıklayıcı hata iletilerini kapatırsan. Hatanın hangi satırda olduğunu görebilirsin. O satırdaki kodu buraya yazarsan daha sağlıklı olur