Şimdi Ara

Yönetim ve Dursun Özbek İSTİFA! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
1
Favori
14.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Difensore

Maçı yaptığı değişiklikle çevirdiğini sanıyodur şimdi.

Yok neyle çevirdi ? Şans mı oldu gene ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamza hocanın istediği hiçbir transfer yapılamıyor.Galatasaray batıyor.Kulüpte para yok.Maaşlar zar zor ödeniyor.Ve uefanın gözetimi altındayız.Önümüzdeki senelerde avrupaya gidememe ihtimalimiz kuvvetle muhtemel.Siz hala tutturmuşsunuz Hamza hoca istifa.Hadi diyelim hamza hoca gitti yerine kim gelecek.Gelecek adam yıllık en az 3-4 milyon euro maaş isteyecek.Biraz mantıklı düşünmek lazım.Galatasarayın çıkarları dahilinde herşeyi desteklerim.Fakat şuandaki yönetim değişikliği ve beraberinde hocanın değişmesi galatasaraya büyük zarar verir.
  • jose'yi çıkarıp yasin'i kesen insan evladı.
    bunu bir de bilal'i forvet arkasına çekip sneijder'i sola kaydırarak yaptı.

adam yapması gerekeni yapmadığı için maçı veriyordu az kalsın. bilal'e yer açmak için bir takımın balans ayarıyla bu kadar oynanmaz be arkadaş. güray ve uğur'u da al da devre arasında, sevdiceklerinle aşk yaşa doya doya.
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    İlk yarıda takımın en iyisi olan Jose'yi çıkartarak, manevi oğlu için Sneijder'i merkeze çekerek mi çevirdi? İlk gol Chedjou'nun bireysel başarısı, ikinci gol duran top. Zaten ondan sonra rakip oyundan düştü. Gençler 10 dk dayanabilseydi anca 1 puan alırdık.

Önceki maçlara göre takım daha derli topluydu, daha iyi oynadı bunu kabul ediyorum ama hala yeterli değil. Savunma yol geçen hanı gibi. Geldiğinden beri aynı zaaf devam ediyorsa ben bunun sorumlusu olarak hocayı gösteririm. Demek ki iyi antrenman yaptıramıyor.

Biz nasıl yeri geldiğinde doğru yaptıklarını söylüyorsak siz de körü körüne savunmayın bu adamı lütfen.
  • quote:

İlk gol Chedjou'nun bireysel başarısı, ikinci gol duran top. Zaten ondan sonra rakip oyundan düştü.

Nasil bir gol atmamiz lazim maci cevirmis olmak icin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

İlk gol Chedjou'nun bireysel başarısı, ikinci gol duran top. Zaten ondan sonra rakip oyundan düştü.

Chedjou'nun 1 gol 1 asisti hocanın değişiklikleri sayesinde mi oldu şimdi futbol uleması arkadaşım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Chedjou'nun 1 gol 1 asisti hocanın değişiklikleri sayesinde mi oldu şimdi futbol uleması arkadaşım?

Aynen oyle. Yasin'in girmesiyle topu rakip alana yiktik. Dogal olarak da goller geldi. Kimin gol atip kimin asist yaptiginin konuyla alakasi yok.

• quote:

İlk yarı 0-1 bittiğinde bu mesajı atıyorsan, 90 dk sonunda maç 4-1 e gelince ortalardan kaybolman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

jose'yi çıkarıp yasin'i kesen insan evladı.

adam yapması gerekeni yapmadığı için maçı veriyordu az kalsın. bilal'e yer açmak için bir takımın balans ayarıyla bu kadar oynanmaz be arkadaş. güray ve uğur'u da al da devre arasında, sevdiceklerinle aşk yaşa doya doya.

Jose'nin sadece ilk yarida tam 10 pas hatasi var. 45 dakika oynadigi halde takimin en cok pas hatasi yapan oyuncusu. Hucum farkindaligi ve saha gorusu zayif olugu pas trafigimizi yavaslatti. Ozellikle golu de yediken sonra Jose'ye ihtiyacimiz olan bir mac degildi.

Jose-Yasin degisikliginden adim gibi emindim. Gayet dogru bir tercih oldu. Bilal'i begenen biri degilim ama GB gibi zayif bir takima karsi hucum yapacak kadroda Jose'ye tercih edilir. Zira dogru zamanda dogru yerde bulunup kilidi acan golu de o atti.

Hamzaoglu'nun Bilal'e iltimas gosterdigi tamemen sizin onyarginiz. Dogru da degil. Daha ligin basinda bircok macta kadroda bile degildi Bilal. Koca Galatasaray teknik direktoru boyle kucuk hesaplar yapacak degil. Herkes gibi takimin ve kendi basarisina bakar. Bilal hala bu takimda bir rotasyon oyuncusu. Sezon sonuna kadar da oyle olacak.

• quote:

quote:

jose'yi çıkarıp yasin'i kesen insan evladı.

Jose'nin sadece ilk yarida tam 10 pas hatasi var. 45 dakika oynadigi halde takimin en cok pas hatasi yapan oyuncusu. Hucum farkindaligi ve saha gorusu zayif olugu pas trafigimizi yavaslatti. Ozellikle golu de yediken sonra Jose'ye ihtiyacimiz olan bir mac degildi.

Jose-Yasin degisikliginden adim gibi emindim. Gayet dogru bir tercih oldu. Bilal'i begenen biri degilim ama GB gibi zayif bir takima karsi hucum yapacak kadroda Jose'ye tercih edilir. Zira dogru zamanda dogru yerde bulunup kilidi acan golu de o atti.

Hamzaoglu'nun Bilal'e iltimas gosterdigi tamemen sizin onyarginiz. Dogru da degil. Daha ligin basinda bircok macta kadroda bile degildi Bilal. Koca Galatasaray teknik direktoru boyle kucuk hesaplar yapacak degil. Herkes gibi takimin ve kendi basarisina bakar. Bilal hala bu takimda bir rotasyon oyuncusu. Sezon sonuna kadar da oyle olacak.

gençlerbirliği gibi hücum üretkenliği en düşük takım karşısında bile fiziksel olarak yetersiz kaldığı için kendini yere bırakan bilal yüzünden geri düşmüşsün, hocanın bilal yerine yasin'i oynatmayışını eleştirmek yerine, 45'ten sonra yasin'i almasını olumlu değişiklik olarak görüyorsun.

temelinde, yasin'i kesmiş olması 1. facia.

jose'nin yaptığı pas hatalarının çoğunluğu rakip alandayken yapıldı, yine çoğu da dikine oynamaya çalışırken.
    hem defansif, hem ofansif olarak jose bilal'den de selçuk'tan da iyi. ayrıca jose ön libero da değil bunu belirteyim. yine de bu mevkide de, orta sahada da selçuk ve bilal'den çok daha iyi oynuyor.

hücum farkındalığı ve saha görüşü bakımından sahada zayıf olan ilk kişi de selçuk'tur. yerli seviciliğe bir son verin artık.
    o milletin beğenmediği, hiçbir şey yapmıyor dediği sneijder'in, hiçbir şey yapmayan hali bile oyunu inanılmaz hızlandırıyor.

oyuu izleme şeklinizi biraz değiştirin. topu durdurup, kafayı kaldırıp iki saatte pas veren adamları, top kendine gelmeden pas vereceği yeri seçen adamdan da üstün görmeyi bir bırakın derim.

• neverlate kullanıcısına yanıt
    O zaman en başta Yasin'i anlamsızca kesen hocanın hatasını söyle.
  • Ortadan kaybolmam çünkü skor taraftarı değilim. Hoca yetersiz, yönetim yetersiz, kadro yetersiz. Fikrim Benfica'yı da Fener'i de yense değişmez. Bu takım gerçek bi Avrupa takımı gibi planlı, akıllıca oynadığında oyunun her yönünde doğruları yapabilir durumda olduğunda haksız çıktığımı kabul ederim ama şuan isterse yine 3 tane yerel kupa alsın kendisi YETERSİZdir.

Biz düşüncelerimizi yaz aylarında da yazdık. Bence senin ortadan kaybolman lazım çünkü bilip bilmeden konu hakkında yorum yapıyorsun.
  • quote:

Ortadan kaybolmam çünkü skor taraftarı değilim. Hoca yetersiz, yönetim yetersiz, kadro yetersiz. Fikrim Benfica'yı da Fener'i de yense değişmez. Bu takım gerçek bi Avrupa takımı gibi planlı, akıllıca oynadığında oyunun her yönünde doğruları yapabilir durumda olduğunda haksız çıktığımı kabul ederim ama şuan isterse yine 3 tane yerel kupa alsın kendisi YETERSİZdir.

Biz düşüncelerimizi yaz aylarında da yazdık. Bence senin ortadan kaybolman lazım çünkü bilip bilmeden konu hakkında yorum yapıyorsun.

Skor taraftarı değilsen eğer takım yenik durumdayken konuyu smoke gif ile uplama ihtiyacı hissetmezdin.

• quote:

Skor taraftarı olduğum için 3 kupanın ardından böyle bi konu açtım demi? Kaybol.

İyi de ben de oynanan oyunun ve oyuncu kalitesinin yeterli olmadığını düşünenlerdenim. Lakin takım yenik duruma düştüğünde çıkıp "ben demiştim" diye mesaj atıp, galip geldiğinde ise yine bi şekilde üste çıkmaya çalışmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Skor taraftarı olduğum için 3 kupanın ardından böyle bi konu açtım demi? Kaybol.

İyi de ben de oynanan oyunun ve oyuncu kalitesinin yeterli olmadığını düşünenlerdenim. Lakin takım yenik duruma düştüğünde çıkıp "ben demiştim" diye mesaj atıp, galip geldiğinde ise yine bi şekilde üste çıkmaya çalışmıyorum.

mağlup olmamıza sevindiğini düşünmüyorsun umarım.
    bırak gol yemeyi, atak yemememiz gereken maçta hocanın saçma tercihi yüzünden kötü bir yarı geçirmiş, 1 gol yiyip mutlak bir pozisyondan da şans eseri gol yemeden yırtmışız.
    ben sahaya girmemek için zor tuttum kendimi, yönetim ve hocanın yetersizliğini söylediği başlığı güncellemesi normal değil mi arkadaşın?

• Oynadığın takım Gençlerbirliği. O pozisyonları vermen bile rezillik. Sen gelmişsin galip geldi kaybol diyosun. Böyle futbol gördüğüm sürece istersem zibilyon tane smoke.gif atarım buraya devre arasında isterse 10-1 yensin fikrim değişmez kimseyi de enterese etmez. Galip geldik ilk yarıdaki rezillikleri ört bas edelim bu mu doğru olan? Hadi ordan ya.
  • quote:

quote:

quote:

bırak gol yemeyi, atak yemememiz gereken maçta hocanın saçma tercihi yüzünden kötü bir yarı geçirmiş, 1 gol yiyip mutlak bir pozisyondan da şans eseri gol yemeden yırtmışız.
    ben sahaya girmemek için zor tuttum kendimi, yönetim ve hocanın yetersizliğini söylediği başlığı güncellemesi normal değil mi arkadaşın?

Bu maç için konunun uplamasını doğru bulmuyorum. Sizin hatanız maçı sadece 45dk olarak değerlendirmeniz. Oysa maç 90 dk.

• quote:

Oynadığın takım Gençlerbirliği. O pozisyonları vermen bile rezillik. Sen gelmişsin galip geldi kaybol diyosun. Böyle futbol gördüğüm sürece istersem zibilyon tane smoke.gif atarım buraya devre arasında isterse 10-1 yensin fikrim değişmez kimseyi de enterese etmez. Galip geldik ilk yarıdaki rezillikleri ört bas edelim bu mu doğru olan? Hadi ordan ya.

İlk yarıdaki rezillikten bahsettiğin kadar neden 2. yarıdaki güzelliklerden bahsetmiyorsun diye soruyorum. Maç eğer 45 dk oynansaydı haklıydın ancak sen 90dk olduğunu unutup attığın fevri mesajı eleştirdim o kadar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu maç için konunun uplamasını doğru bulmuyorum. Sizin hatanız maçı sadece 45dk olarak değerlendirmeniz. Oysa maç 90 dk.

hatasından dönmesi değil, maça ısrarla hatayla başlaması sıkıntı.
    gençlerbirliği'ne karşı çevirirsin maçı, avrupa'da çeviremiyorsun işte, ya da ortanca anadolu kulüplerine karşı.

• Kişisel becerilerle 2 gol atmasaydık görürdük o güzellikleri. Üstüste 2 gol geldiğinde adamlar zaten dağıldı. Anadolu takımıyla oynuyosun. Neyini öveyim bunun? Sence ikinci yarı başlamadan hocaya deseler "2 gol birden atıcaksınız arka arkaya" diye inanır mıydı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.