Şimdi Ara

Yönetim ve Dursun Özbek İSTİFA! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
1
Favori
14.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: Difensore

Hadi kahveye git ve kağıt oyna sen. Bi de paralel paralel diye sayıklarsın hiç bi farkın kalmaz onlardan.

Yazık yahu Drogalı, Eboeli, Melolu, Musleralı, Wesleyli kadro ile sen git Emenikeli, Topuzlu, Baronili FB den asrın farkını ye , lig tarihinin en erken şampiyonu FB olsun. Sonra da gel, 1-1 biten Chelsea maçında nasıl oyun kontrolünü ele aldığını anlat ama S. Bridge de rezil oluşundan hiç bahsetme.

O gün tüm taraftarlar Mancini istifa, yönetim istifa diye haykırdılar. Bak, ben sen o demiyorum, tüm taraftarlar. İstifaya çağıran binlerce taraftar da kahveye gitsin, sen forum köşelerinde fularını takıp Mancini ne kral adamdı be diyip binlerce kişiye kıraathane insanı muamelesi yapmaya devam et.

Sen boşver hocam. Gören görüyor durumu. Hamza hoca şu şartlarda yapılacak en iyisini yapmaya ve arayışa devam ediyor. Galibiyetler aldıkça insanlarda ki bu ön yargılar kırılacak elbet.

Oynadığımız oyunu kimse beğenmiyor, beğeniyorum diyen de yalan söylüyordur. Ama adam kalkmış bana Mancini diyor.

Deplasmanda maç kazanamayan , GS tarihinin en delici kadrolarından biriyle şike soruşturması yüzünden transfer bile yapamayan FB den 9 puan fark yiyen, 100M avroluk transfer isteyen ve sezon sonu çekip giden Mancini yi savunuyor. Fatih Terim bu takımı trübünden takitik vererek şampiyon yaptı, Real den 6 yediğimizde bile taraftar oynanan oyundan memnundu. Kör gözlü adamların Hamzaoğlu nu eleştirecem diye bir hiç olan Mancini ye tapınmasını izlemek zaten yeterince üzücü.

• Hocayı seviyoruz yedirmeyiz.
  • hashus1099 kullanıcısına yanıt
    Iyi iste pas dagilimlarini vermissin. Orada da gozukuyor ki Jose asiri derecede pas hatasi yapmis. Hepsi de dikine paslar degil. Bazilari 2 metreye yan pas. Bir devrede 10 pas hatasi Genclerbirligi karsisinda kabul edilebilecek bir istatistik degil. Oyundan cikarilmasi normal. Ikinci yarida pas istatistiklerinde ciddi bir ilerleme var.

Soylediklerin anlasilmiyor. Selcuk'un ve Jose'nin pas yonlerinin farkli olmasinda bir sorun yok. Saha icinde farkli gorevlerde oynayan oyuncular. Ayrica kanatlara top dagitmanin negatif bir davranis
    oldugunu ima etmen cidden ilginc. Kilidi kanat organizasyonu ile actik. Kaldi ki Sneijder de en az Selcuk kadar kanada pas yapmis.

Neyse uzatmaya gerek yok. 11 kisi kapanmis ve top oynamayan bir ekibe karsi, oyunu dar alana sikistiran ve cok sayida pas hatasi ile hucumu baltalayan bir oyuncuyu her teknik direktor cikarir. Hamzaoglu da gerekeni yapti ve karsiligini 4 gol ve sayisiz gol pozisyonu ile aldi. Bana gore gayet aciklanabilir bir degisiklik. Haa Jose'yi cikarmasaydi da Selcuk'u cikarsaydi ne oldurdu? Olmamis olayi varsayimlar uzerinden taritismak spekulasyondan oteye gitmez. Ben gercekleri tartisirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: Difensore

Hadi kahveye git ve kağıt oyna sen. Bi de paralel paralel diye sayıklarsın hiç bi farkın kalmaz onlardan.

Yazık yahu Drogalı, Eboeli, Melolu, Musleralı, Wesleyli kadro ile sen git Emenikeli, Topuzlu, Baronili FB den asrın farkını ye , lig tarihinin en erken şampiyonu FB olsun. Sonra da gel, 1-1 biten Chelsea maçında nasıl oyun kontrolünü ele aldığını anlat ama S. Bridge de rezil oluşundan hiç bahsetme.

O gün tüm taraftarlar Mancini istifa, yönetim istifa diye haykırdılar. Bak, ben sen o demiyorum, tüm taraftarlar. İstifaya çağıran binlerce taraftar da kahveye gitsin, sen forum köşelerinde fularını takıp Mancini ne kral adamdı be diyip binlerce kişiye kıraathane insanı muamelesi yapmaya devam et.

Bu forumdaki Mancini hayranligini cidden anlamak mumkun degil. O kadar kaliteli ofansif silahlari olan bir takima, onun kadar etkisiz ve uyusuk futbol oynatan bir teknik direktor gormedim. 2 sene eze eze sampiyon olan kadroyu mundar etti adam. Bir de usutne yaptigimiz cop transferlere kulup ekonomisinin canina okuduk.

FB macini falan gectim adam Anadolu deplasmaninda defans oynatiyordu. Turkiye ligine getirilecek en son adamdir Mancini. Tek basarisi bir tane Juventus maci. Onu da nasil kazandigimiz belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Iyi iste pas dagilimlarini vermissin. Orada da gozukuyor ki Jose asiri derecede pas hatasi yapmis. Hepsi de dikine paslar degil. Bazilari 2 metreye yan pas. Bir devrede 10 pas hatasi Genclerbirligi karsisinda kabul edilebilecek bir istatistik degil. Oyundan cikarilmasi normal. Ikinci yarida pas istatistiklerinde ciddi bir ilerleme var.

Soylediklerin anlasilmiyor. Selcuk'un ve Jose'nin pas yonlerinin farkli olmasinda bir sorun yok. Saha icinde farkli gorevlerde oynayan oyuncular. Ayrica kanatlara top dagitmanin negatif bir davranis
    oldugunu ima etmen cidden ilginc. Kilidi kanat organizasyonu ile actik. Kaldi ki Sneijder de en az Selcuk kadar kanada pas yapmis.

Neyse uzatmaya gerek yok. 11 kisi kapanmis ve top oynamayan bir ekibe karsi, oyunu dar alana sikistiran ve cok sayida pas hatasi ile hucumu baltalayan bir oyuncuyu her teknik direktor cikarir. Hamzaoglu da gerekeni yapti ve karsiligini 4 gol ve sayisiz gol pozisyonu ile aldi. Bana gore gayet aciklanabilir bir degisiklik. Haa Jose'yi cikarmasaydi da Selcuk'u cikarsaydi ne oldurdu? Olmamis olayi varsayimlar uzerinden taritismak spekulasyondan oteye gitmez. Ben gercekleri tartisirim.

iyi de verdiğim fotoğraflar apaçık gösteriyor ki takımın hücum organizasyonlarında bir varlığı olmayan kişi açıkça selçuk, ve çoğunluğu hiçbir değeri olmayan tembel paslar. o 10 tane pas hatasının içinde kazandığı hava topunda vurduğu kafa, topa yaptığı hamleler de var.
    eğer her çok pas hatası yapan orta sahayı çıkarıyor olsaydı hoca, haklı olabilirdin. ancak bu iş öyle işlemiyor malesef.

saha içinde selçuk'tan çok daha fazla ikili mücadele kazanan, daha defansif oynayan jose. ama pas yönü ileri olan yine jose. bu selçuk top alıp yana vermekten başka bir şey yapıyor mu o halde? farklı görevlerden bahsetmişsin de o iş öyle değil, o farklı oyun tarzları olacak.
    kanatlara top dağıtmak negatif değil, maystro diye yüceltilen insanın tek yaptığının pas alıp kendisiyle aynı hizadaki bek veya stopere topu geri vermesinin elle tutulur bir yanı yoktur, oyunu negatif biçimde etkiler bu yapılan.

tekrar ediyorum, jose gibi topu ileri taşımayan, topla katetmeyen biri dururken, bunu yapan oyuncunun hücumu baltaladığını söylemek abes. hele oyuncu çıkaran kişi, defalarca yanlış oyuncu değişikliği tercihiyle takımının oyununa olumsuz etki eden hamza ise, değişikliğin adil olduğunu ben kabul etmem, senin tercihinle de ilgilenmem.

4 golü jose'yi çıkardık diye değil, yasin'i aldık diye attık. yani hocanın yapmaması gereken bir şeyi geç de olsa telafi etmesiyle.
    bu tercihin, oyundan çıkarılacak oyuncuyla ilgili tartışmamızla bir alakası yok, zira çıkan oyuncudan ziyade giren oyuncunun etkisi oldu oyuna. hal buyken, hem 4 golle mükafat almaktan bahsedip, hem olmamış olaylar üzerinden tartışmayı reddetmen büyük bir tezat.

• hashus1099 kullanıcısına yanıt
    Kaç zamandır o grafiklerin olduğu bir şey arıyordum bugüne nasipmiş.

Yaptığı ve yapılan paslardan da belli zaten, sürekli yana,geriye ve 3-4 m sol çapraz, sağ çapraz. Sürekli aynı döngü birbirini takip ediyor. Çok fazla maçları eskisi gibi takip etmiyorum, ancak çok çok fazla dikkatimi çeken birşey var onu yazmak istiyorum sadece.

3 Milli maçta da tribündeydim bunu daha net görmüş oldum. Takımda orta saha çöp resmen, neden derseniz sürekli aynı pasları yapınca ileride topu görüremiyoruz. top orta sahada selçuk yanına,sağına,soluna pas vereceğim diye uğraşıyor. Ancak forvet te ki adam boş yanıda 1 kişi var, kale önüne ara pas veya hızlı bir pas atıyım da kaleciyle karşı karşıya kalsın diye düşünmüyor hiç. Oysaki geldiği 2 sene bunu çok iyi yapıyordu. Son 2 senedir belki 3 senedir bu saçma salak al gülüm ver gülüm futbolunu oynuyor. Buda zaten biz ileride atak yapana kadar, karşı takımın oyuncuları kendi bölgelerine yerleşiyorlar hep. Kontra atak neydi onu unuttuk zaten.

Birde Topu alıp ileri gidecek Sneijder den başka kimse yok Yasin oynadığı zaman bunu yapıyor o kadar. Sürekli bunu Yasin ve Sneijder den bekleyince ikiside yoruldu mu takımın pili bitiyor zaten. Ancak Yasin sonradan girdiği zamanlarda daha faydalı oluyor gibi geldi bana. 90 dakikayı çıkaramıyor çoğu zaman. Jose nin sürekli oynaması kanaatindeyim bende bu arada. Bilal ve Selçuğun aynı tempo ve aynı zihniyette oynaması takıma zarar kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: enoiciyiz

Hamza hocanın istediği hiçbir transfer yapılamıyor.Galatasaray batıyor.Kulüpte para yok.Maaşlar zar zor ödeniyor.Ve uefanın gözetimi altındayız.Önümüzdeki senelerde avrupaya gidememe ihtimalimiz kuvvetle muhtemel.Siz hala tutturmuşsunuz Hamza hoca istifa.Hadi diyelim hamza hoca gitti yerine kim gelecek.Gelecek adam yıllık en az 3-4 milyon euro maaş isteyecek.Biraz mantıklı düşünmek lazım.Galatasarayın çıkarları dahilinde herşeyi desteklerim.Fakat şuandaki yönetim değişikliği ve beraberinde hocanın değişmesi galatasaraya büyük zarar verir.

o zaman sabri, umut, tarık, dany, jpk, birlo, olcan, eray gönderecek yerlerine 3 tane iyi isim alacaktı. dany'nin piyasası olduğu halde sözleşmeyi fesih ettiler. 600 bin € isteseler bursa almayacakmıydı? veya jpk ve sabriye verilen maaşlarla umuttan hallice iyi bir forvet alınabilirdi. diğer taraftan tarık ve olcanın maaşlarına maxi gelirdi. ikisinin toplam maaşları neredeyse 3 milyon €. cemaliyi gönderip birloyu almakta ayrı bir aptallık. elinde agresif orta saha kalmamış sen cemali gibi italyadan gelmiş bir orta sahayı gönderiyorsun. diğer taraftan kiralama sözleşmesi tam komedi. kısaca ne yönetim ne de hamza evlatlarına kıyıp göndermek istemedi. sabri bunun en basit örneği. hamza gitsin kumda oynasın. dün sahanın iyilerinden biri olan jose'yi çıkartıp birloyu aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Kaç zamandır o grafiklerin olduğu bir şey arıyordum bugüne nasipmiş.

Yaptığı ve yapılan paslardan da belli zaten, sürekli yana,geriye ve 3-4 m sol çapraz, sağ çapraz. Sürekli aynı döngü birbirini takip ediyor. Çok fazla maçları eskisi gibi takip etmiyorum, ancak çok çok fazla dikkatimi çeken birşey var onu yazmak istiyorum sadece.

3 Milli maçta da tribündeydim bunu daha net görmüş oldum. Takımda orta saha çöp resmen, neden derseniz sürekli aynı pasları yapınca ileride topu görüremiyoruz. top orta sahada selçuk yanına,sağına,soluna pas vereceğim diye uğraşıyor. Ancak forvet te ki adam boş yanıda 1 kişi var, kale önüne ara pas veya hızlı bir pas atıyım da kaleciyle karşı karşıya kalsın diye düşünmüyor hiç. Oysaki geldiği 2 sene bunu çok iyi yapıyordu. Son 2 senedir belki 3 senedir bu saçma salak al gülüm ver gülüm futbolunu oynuyor. Buda zaten biz ileride atak yapana kadar, karşı takımın oyuncuları kendi bölgelerine yerleşiyorlar hep. Kontra atak neydi onu unuttuk zaten.

Birde Topu alıp ileri gidecek Sneijder den başka kimse yok Yasin oynadığı zaman bunu yapıyor o kadar. Sürekli bunu Yasin ve Sneijder den bekleyince ikiside yoruldu mu takımın pili bitiyor zaten. Ancak Yasin sonradan girdiği zamanlarda daha faydalı oluyor gibi geldi bana. 90 dakikayı çıkaramıyor çoğu zaman. Jose nin sürekli oynaması kanaatindeyim bende bu arada. Bilal ve Selçuğun aynı tempo ve aynı zihniyette oynaması takıma zarar kesinlikle.

ah ah, şu forumda herkese art arda 3 maçı tribünde izletseler keşke.
    kim nasıl pozisyon alıyor, kim nereye pas atıyor, nereye bakıyor; kameranın kadrajının ötesini görmek gerekiyor. son 4 sezonda içeride kaçırdığım maç sayısı 6-7, kupalar da dahil. bir oyuncu topsuz kısımda hiç etkili olmuyor, kadraja yaklaşırken depar atıyor yalandan, sonra inanılmaz pres yapmış sayılıyor.
    uzun hikaye aslında ama yapacak bir şey yok. sen bruma'yı sinan'a yer açmak için yolla, sonra sinan'ı oynatma. ilginç kadro tercihleriyle sınanıyoruz işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

iyi de verdiğim fotoğraflar apaçık gösteriyor ki takımın hücum organizasyonlarında bir varlığı olmayan kişi açıkça selçuk, ve çoğunluğu hiçbir değeri olmayan tembel paslar. o 10 tane pas hatasının içinde kazandığı hava topunda vurduğu kafa, topa yaptığı hamleler de var.
    eğer her çok pas hatası yapan orta sahayı çıkarıyor olsaydı hoca, haklı olabilirdin. ancak bu iş öyle işlemiyor malesef.

saha içinde selçuk'tan çok daha fazla ikili mücadele kazanan, daha defansif oynayan jose. ama pas yönü ileri olan yine jose. bu selçuk top alıp yana vermekten başka bir şey yapıyor mu o halde? farklı görevlerden bahsetmişsin de o iş öyle değil, o farklı oyun tarzları olacak.
    kanatlara top dağıtmak negatif değil, maystro diye yüceltilen insanın tek yaptığının pas alıp kendisiyle aynı hizadaki bek veya stopere topu geri vermesinin elle tutulur bir yanı yoktur, oyunu negatif biçimde etkiler bu yapılan.

tekrar ediyorum, jose gibi topu ileri taşımayan, topla katetmeyen biri dururken, bunu yapan oyuncunun hücumu baltaladığını söylemek abes. hele oyuncu çıkaran kişi, defalarca yanlış oyuncu değişikliği tercihiyle takımının oyununa olumsuz etki eden hamza ise, değişikliğin adil olduğunu ben kabul etmem, senin tercihinle de ilgilenmem.

4 golü jose'yi çıkardık diye değil, yasin'i aldık diye attık. yani hocanın yapmaması gereken bir şeyi geç de olsa telafi etmesiyle.
    bu tercihin, oyundan çıkarılacak oyuncuyla ilgili tartışmamızla bir alakası yok, zira çıkan oyuncudan ziyade giren oyuncunun etkisi oldu oyuna. hal buyken, hem 4 golle mükafat almaktan bahsedip, hem olmamış olaylar üzerinden tartışmayı reddetmen büyük bir tezat.

Verdigin fotograflar sadece Jose'nin cok sayida pas hatasi yapigini gosteriyor o kadar. Beni desekliyor. Jose'nin hucuma katkisini gosteren bir grafik degil o. Jose kac "kilit pas" atmis? Kac kere forveti gol pozisyonuna sokmus? Kaleye kac sut cekmis? Rakamla sifir. Sayiyla 0. Paslarin hangi yone oldugu oyuncunun ise pozisyonu ile alakali. Kanatlara pas atmak yanlis ise (ki 4 golun hepsini kanat organizasyonu ile attik) Sneijder de Selcuk kadar yap pas (!) atmis. Onu da cikarmak lazim senin carpik mantigin ile.

Tabii ki 45 dakikada 10 pas hatasi yapan ve oyunu dar alana sikistiran bir oyuncu cikarilir. Bundan dogal bir sey yok. Futbol o kadar karmasik bir oyun degil. Hamza'nin Yasin ile baslamasi gerektiigne zaten katilmayan yok. Ama 1 gol yedikten ve rakip tamamen defansa kapandiktan sonra Jose ile oynamanin da bir anlami yok.

Ikinci yarida minimum pas hatasiyla oynadik. Zaten gule oynaya ceza sahasi cevresine geliyoruz. Oyunu kanatlara acip gol atacaksin bu kadar basit. Biz de bunu yaptik. Durup dururken Selcuk'u cikarmak icin deli olmak lazim. Sadece duran toplar yuzunden bile Selcuk oyunda tutulur. Kaldi ki Galatasaray'i one geciren golu Selcuk'un duran toptan yapigi asist ile attik.

Hamzaoglu'nun degisikliklerini genelde begenmem ama bu mac tam olarak aklimdan geceni yapti. Dogru oldugu da zaten attigimiz 4 gol ve girdigimiz sayisiz pozisyonla kanitlandi.

• quote:

quote:

quote:

Verdigin fotograflar sadece Jose'nin cok sayida pas hatasi yapigini gosteriyor o kadar. Beni desekliyor. Jose'nin hucuma katkisini gosteren bir grafik degil o. Jose kac "kilit pas" atmis? Kac kere forveti gol pozisyonuna sokmus? Kaleye kac sut cekmis? Rakamla sifir. Sayiyla 0. Paslarin hangi yone oldugu oyuncunun ise pozisyonu ile alakali. Kanatlara pas atmak yanlis ise (ki 4 golun hepsini kanat organizasyonu ile attik) Sneijder de Selcuk kadar yap pas (!) atmis. Onu da cikarmak lazim senin carpik mantigin ile.

Tabii ki 45 dakikada 10 pas hatasi yapan ve oyunu dar alana sikistiran bir oyuncu cikarilir. Bundan dogal bir sey yok. Futbol o kadar karmasik bir oyun degil. Hamza'nin Yasin ile baslamasi gerektiigne zaten katilmayan yok. Ama 1 gol yedikten ve rakip tamamen defansa kapandiktan sonra Jose ile oynamanin da bir anlami yok.

Ikinci yarida minimum pas hatasiyla oynadik. Zaten gule oynaya ceza sahasi cevresine geliyoruz. Oyunu kanatlara acip gol atacaksin bu kadar basit. Biz de bunu yaptik. Durup dururken Selcuk'u cikarmak icin deli olmak lazim. Sadece duran toplar yuzunden bile Selcuk oyunda tutulur. Kaldi ki Galatasaray'i one geciren golu Selcuk'un duran toptan yapigi asist ile attik.

Hamzaoglu'nun degisikliklerini genelde begenmem ama bu mac tam olarak aklimdan geceni yapti. Dogru oldugu da zaten attigimiz 4 gol ve girdigimiz sayisiz pozisyonla kanitlandi.

Bakmakla görmenin farklı şeyler olduğuna canlı örnek olduğun için teşekkürler. Senin göremiyor oluşun bizi ilgilendirmiyor. Nasıl ki hamza'yı savunmak adına konuda yasin'i kesmesini eleştirmek yerine, yapması gereken hatadan döndü diye vermek için çok uğraştığı maçı çevirdi sanıyorsan; yasin oyuna girdiği için üstünlük sağladığımız futbolu da jose'nin çıkmasına bağlıyorsun.

Söylediklerinde tutarsızlık var.

Ayrıca tekrar ediyorum, bilal'in temas anında kendini yere atması yüzünden yediğimiz güzel gol olmasaydı zaten rakip kapanmayacaktı.

Hocayı savunmak adına tutarsızlığa gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl ki hamza'yı savunmak adına konuda yasin'i kesmesini eleştirmek yerine, yapması gereken hatadan döndü diye vermek için çok uğraştığı maçı çevirdi sanıyorsan; yasin oyuna girdiği için üstünlük sağladığımız futbolu da jose'nin çıkmasına bağlıyorsun.

Bana "benim ne söyledigimi" degil (eger varsa) kendi fikirlerini söyle.

Zira cikarimlarin yanlis olmus. Söylediklerim cok basit:

- Yasin'in oyuna girmesi gerekiyordu. Burada hemfikiriz zaten.

- Jose'nin ise cikmasi gerekiyordu. Burada ise hemfikir degiliz.

Bana göre cikma sebebi topu dar alana sikistirmasi ve cok sayida top kaybi yapmasi. 45 dakikada 10 pas hatasi var. Asist yok. Kilit pas (yani takimi pozisyona sokan) pas yok. Ceza sahasinda topla bulusma yok. Kaleye sut yok. Kabul edilebilir bir istatistik degil. Ben sahada ne gördüysem, istatistikler de onu söylüyor. Hamzaoglu da dogru olani yapti ve ikinci pas trafigimiz ciddi oranda artti. Ha sen Selcuk'un cikmasi gerektigini düsünebilirsin. Senin fikrindir. O zaman belki 8-1 yenerdik, belki 1-0 yenilirdik kim bilir?

X'i sevdigim, Y'yi savundugum, Z'ye taktigim falan senin önyargilarin. Ciddiye alip konuyu dagitacak degilim. Eger ekleyecegin bir "fikir / görüs" yoksa tartismayi uzatmanin anlami yok.

• Değişiklikleri övenler gelir birazdan. Elimizdeki maçı veriyordu yine.
  • Yasin 'i çıkarıp daha defansif düşünceyle Olcan'ı almış. Kendisi maç sonu basın toplantısında bunu söyledi. Olcan ve defans..
    Her zaman söylüyorum bu cahil vizyonsuz herif çok ballı. Bakalım daha ne kadar sıçrayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın için toteme başlayalım beyler. Kısa sürede hatadan donulur inşallah.

• Yalnız Vitor Pereira Hamza'dan kötü hoca.
  • 1- bu hamzaoğlu haftalar sonra neden sabri'ye döndü tekrar?
    2- denayer ne yaptı ki kesildi?
    3- burak sakat değilse niye 11 başlamadı?
    umut ve sabri ile 9 kişi oynadık.
    4- bilal 60 tan sonra hali kalmadı oyundan çıkması için kalp krizi mi geçirmesi lazım? ne yaptı?
    5- bu rodriguez ne yaptı?

sürekli geç değişiklikler,saçma degişiklilkler yapıyor.her maç iyi olsun kötü olsun kimi çıkaracağını ya da çıkarmayacağını herkes biliyor.bu çekirge nereye kadar zıplar allah bilir.
  • Tüm geçmişlerini andim. Bu adamın kredisi geçen sene ki kadıköy derbisinden sonra bitmişti. Bu adam gene akillanmadi. Allah için defol git su takımdan defol git

• Yine elleriyle verdi maçı
  • Bilal ve Sabri sevici çapsız Hamza!! Şampiyonlar ligi sana 10 beden bol gelir! Maç 1-1 olmuş , orta saha oyundan düşmüş , 2-1 olunca rahatladı oyuncu Değişikliği yaptı. Her maç aynı kafa. Ilk 11 oyuncu seçimleri fiyasko, oyunu okuma zamanında müdahale fiyasko ....

• Sabri'yi 90 dakika sahada tutan adamda art niyet ararım, böyle rezillik olamaz. En kötü berabere bitirebileceğimiz maçı verdik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.