Şimdi Ara

Yönetim ve Dursun Özbek İSTİFA! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
540
Cevap
1
Favori
14.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu adamı desteklemeyin artık. Sabriyi 90 dakika oyunda tuttu inanamıyorum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza'yı yollamazlar alıştım ben zaten...Bu yönetim paramız yok diyip duruyor bir de hamza'dan daha iyisini

hayatta getiremezler gelecek kişi daha kötü biri olur. Maça gelirsek korkak oynamamayı öğrenmeli artık hamza

kapanarak hücum yapamıyoruz topu dan dun ileri vurdularda ne oldu yine atak yedik...Oyuncu değişikleri de ayrı bir

hikaye yasin daha erken girmeliydi vs...1-1'e geldikten sonra şu maçı kazanmalıydı yazık oldu.
  • Bu geceye kadar destekledim savundum. Bundan sonra yok. Galatasarayı şampiyonlar liginde korkak oynatan adamın işi yok bu takımın başında. Kazanman gereken maça 7 defansif oyuncuyla çıkıyorsan bırak bu işi. 3 kupa daha alsan da Galatasarayın hocası değilsin. Bu takım şampiyonlar ligi takımı.

• yahu adam her maç kaybetmek için tonla hata yapıyor, buna rağmen çoğu maçı kaybetmiyor.
    maç kaybetmeyince yaptığı hatalar meşru oluyor. yukarıdaki laf salatasından başka bir halt yapmayı bilmeyenler örnektir.
    bu akşam kazansak da kaybetsek de bu konuya yazacaktım, çünkü hataları sabit. skor bir şeyi değiştirmiyor.
  • Hayır ders almıyor ki. Hala oyuncu degisikligi icin gol yememizi bekliyor. Gecen sene Fener deplasmaninda neyse, bugun de ayni adam.

• Seni de unutmadım yağlı yüz. Önce Hamza sonra sıra sana gelecek.

• Yabancı sınırı kalktı ilk 11'de 4 yabancı var şaka gibi.

Çok güzel bişey yazardım Hamza'yla ilgili de forum kuralları izin vermiyor.
  • Irkçı şov yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza'nın ortası falan yok çok ilginç; deplasmanlarda saçma sapan kapanıyor diye eleştirdik rize deplasmanına 8

tane hücumu daha ağır basan oyuncu ile başlayacak, artık istese de kapanamaz bu kadro Ama bu

oyuncu seçiminde ırkçılık yaptığını değiştirmiyor malesef adaleti 0...
  • hamza gidecegin gunu iple cekiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın defolu gideceği gün dans edicem . Prandelliden beter lan adam . Git abi şurdan git
  • İstifa etmez bu .. Anca kovulursa gider.
  • Yeter artık yeter cahil hamza yeterrrrrrrrrrrrr soğuttun takımdan izleyesim gelmiyor maçı denayer varken sabri ne yeteneksiz umut ne al şu ikisini git artık takımdan
  • Şampiyon olduğumuzdan beri adamdan nefret ediyorum.

Forumda 3 tane velet çıkıyor sorsan Galatasaray'ın ilk 11'ini bilmez. Arkadaşlarından duyuyor galibiyet aldığımızı geliyorlar foruma hamzaaa hocağğğğğ hamza hocağğğğğ bunları çevremde yakalama şansım olacak tokat manyağı yaparım.

Bu adam tam bir eşektir. Defolsun gitsin takımdan dua ediyorum. Sırf buna küfür etmek için maçlara gidiyorum ben artık. Çok iyi bir Galatasaraylı ama cidden mal.
    Sabriyi Umut'u zengin ettik bu beyinsizin yüzünden. Ben veriyorum şerefsiz o adamların parasını. Adamların karılarına lüks araba alma yarışına girdik. Bu takım bu sene şampiyonda olsa sevmiyorum bu herifi ben.
  • Övmek için gelmeyecek misiniz?

@neverlate @ǤЅ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Difensore

Övmek için gelmeyecek misiniz?

@neverlate @ǤЅ

Jose için bi şeyler söylemeyecek misin?
  • 20 yaşındaki adam haftalardır oynamamış maç eksiği var bi de aniden oyuna girmiş ne yapmalı? Hocanızın adamlarından daha faydalıydı.

Hadi sen şu çapsız hocanı öv de git kalabalık yapmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Difensore

20 yaşındaki adam haftalardır oynamamış maç eksiği var bi de aniden oyuna girmiş ne yapmalı? Hocanızın adamlarından daha faydalıydı.

Hadi sen şu çapsız hocanı öv de git kalabalık yapmadan.

O zaman neden Jose Jose diyip durmuşsun? Yanlış hatırlamıyorsam seninle tartışmamız kadro üzerineydi ve sen sırf saldırmak için Bilal ve Selçuk a demediğini bırakmayıp Jose yi dilinden düşürmemiştin.

Girdi şimdi o Jose, ne oldu peki? Yine mi Hamzaoğlu suçlu oldu?

Jose yi oynatmasa konuyu uplarsınız Selçuk a Bilal e giydirirsiniz, Jose yi alsa yine zeytinyağı gibi üste çıkarsınız. Nasıl bi orta yol bulacağız ki?

• Hamza hocayı GS değerlendiremiyor bence.
  • "Porto modelini yapıcaz" diyip Jose'yi oynatmazsan demediğimi bırakmam. 20 yaşında çocuğu iyi oynarken kesip yerine kayırdığın adamlarını oynatırsan özgüven falan bırakmazsın elemanda. Jose diyip duruyorsun bu akşam Jose mi kaybettirdi maçı? Yoksa çok beğendiğin çapsız hocan mı?

Bu takım doğru düzgün antrenman yapmıyor. Kondisyon desen yok. Her maç saçma sapan goller yiyoruz ve hala hocan suçlu değil biz zeytinyağı gibi üste çıkıyoruz öyle mi? Öne geçtikten sonra maçı ben mi izledim yoksa hocan mı? Her maç saçma sapan kadrolar, sürekli saçma sapan açıklamalar ve suçlu olan zeytinyağı gibi üste çıkan bizleriz öyle mi?

Hocanı öv ve git hadi.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.