Selamlar, Öncelikle bu şahısla sorun yaşayan herkese geçmiş olsun dileklerimi iletirim. Şahsın (en ufak bir sebep yokken) takıldığı ilk üyelerdenim lakin sonradan sert kayaya çarptığını anladığı anda ilgi alanından çıkmıştım. :) Aslında konuyla alakalı herhangi bir paylaşımda bulunmayacaktım ama @Surfing with the Alien (forumda hepi topu takip ettiğim 5-6 kişiden birisi olan) eskilerden mesajlaştığım bi' arkadaşı da görünce artık yazma gereği hissettim. Çok fazla uzatmadan; şahsın ne yazık ki ilk vakası değildir diyerek başlarsam, benim hatırladığım son 5 yıldır falan defalarca kez benzer vakaları olmuştur. Şu anki süresiz çizilme mevzu ise (hatırladığım kadarıyla) üçüncü-dördüncü olması lazım ki cidden neye istinaden bu denli cezaları iptal ediliyor anlamak mümkün değildir. Dahası ise (yukarıdaki admin ifadesine göre),
hadi tekrar ve tekrar olan bu hareketlere 1 hafta ceza verildi diyelim, bu cezanın yine ve yine kaldırılması da ne demektir? Yazılanlardan anlaşıldığı kadarıyla YÖNETİM içerisinde de belli başlı tutarsızlıklar olduğunu görmekteyiz. O zaman doğal olarak ''biz DH Forum sakinleri'' umuyoruz ki, bu konu hakkında da kendi içinizde gerekenleri yapmış durumdasınızdır veya en azından yapacaksınızdır. *Hesabının çalınması gibi bi' durum yok, böyle düşünenlerin bu denli iyi niyetle yaklaşmamalarını tavsiye ederim. *Zaten forumda 1 tane tırnak içerisinde ''yararlı'' denebilecek konusu vardı ki o konunun büyük bir kısmı da yurt dışından alıntılar eşliğinde oluşturulmuştu. *Tekrarlayacağım üzere hesabın çalınması gibi bi' durum yok lakin farklı kişiler tarafından (ara ara tamamen forum düzenini mahvetmek adına) kullanıldığını düşünüyorum. Hatta zamanında bununla alakalı birtakım IP incelemeleri gerçekleştirilmesi nezdinde talepler de olmuştu. *Şu ''yararlı'' diyebileceğimiz konunun tüm bu algıları yıkmak ve/veya farklı bambaşka hesaplar üzerine başlatıldığını adım gibi biliyorum desem yeridir fakat pekala belli başlı kanıtlar ortaya sunulamaz durumdadır. *Böyle bir şahsa oldukça ama oldukça fazla müsamaha gösterilmiştir, şans verilmiştir, umuyoruz ki tekrar foruma dönüşü mümkün olmayacaktır. Bazı bu şahsı ''mesnetsizce'' savunan hesaplar olduğu da görülüyor lakin bu hesapların mesaj sayılarına, açılış tarihlerine dikkat edilmesi elzemdir. Çok yüksek ihtimalle şahsın yan hesapları olduğu anlaşılabilir. Böyle psikolojik sorunları olan bir şahsın ne kadar fazla yan hesap açabileceğini tahmin etmek oldukça zordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 20 Ağustos 2024; 2:42:40 > |
Yönetimin Dikkatine; Silahla İnsan Tehdit Ediliyor, Modlar Görmemiş Numarası Yapıyor ! (2. sayfa)
-
-
Birçok farklı SS vb. olması lazım da eskilerden denk geldiğim bi' destek formunu ileteyim.
(alttaki saçma sapan görseller profilimde görünmesin diye o seneki linkleriyle beraber paylaşıyorum)
-
@REDSTONE Hocam güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Beni onure ettiniz.
@YerliMakina 7800x3d aldıktan sonra konuda takılmaya başladım o gün bugündür sohbet ve muhabbetimiz var hocam. Onun dışında geçmişiyle alakalı hiçbir şeye vakıf değilim. Araştırmadım veya bu tarz şeylerin olduğunu bilmiyordum. Yine altını çizeyim; benim tanıdığım ve konuştuğum süreçte şu yazılan şeylerle hiçbir alakası yok, bu değildir ki; yazılanlar doğru değil. Zaman her şeyin ilacı. Her şeyin vardır bir çıkar yolu.
-
ne hocam insanları tabanca fotosu atıp tehdit eden mp5 tüfek fotoları atıp sizi bulucam sizi mikicem diyen kişiye ne zamanı ne ilacı.
tamam birlikte oynadınız belki size yardımcı oldu niye koruyorsunuz hala.
anlamıyorum valla bizim milleti hukuksuzluğu adaletsizliği suçu savunmasını normalleştirmesini..
-
Alıntı
metni:ne hocam insanları tabanca fotosu atıp tehdit eden mp5 tüfek fotoları atıp sizi bulucam sizi mikicem diyen kişiye ne zamanı ne ilacı. Hocam bu dediğiniz fotoğrafları veya alıntıları ben bugün konuya girdikten sonra gördüm. Niye sert yapıyorsunuz anlamadım. Ben genel olarak zaman her şeyin ilacı diye ekleme yaptım, herhangi bir şahsa gönderme yok.
Alıntı
metni:tamam birlikte oynadınız belki size yardımcı oldu niye koruyorsunuz hala. Hocam benim birini koruduğumu nereden çıkarttınız anlamıyorum. Benim birini korumama kimsenin ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum ayrıca. Ben şaşırdığım bir durumu açıklayacak şekilde aktardım. Bu kadar sert, bu kadar öfkeli tavır keşke takınmasaydınız.
Alıntı
metni:anlamıyorum valla bizim milleti hukuksuzluğu adaletsizliği suçu savunmasını normalleştirmesini.. Hocam hangi cümlem adaletsizlik, hukuksuzluk veya suçu normalleştirmiş çok merak ediyorum.
-
çok acayip, insanlar attıkça neler çıkıyor. 'aileni sıkıntıya düşüreyim' demiş yahu, insanları aileleri ile tehdit etmiş ve bu forumda barınabilmiş. vay vay vay.. forumun kafamdaki algısı yerle bir oldu..
@powerstorm 'un bu konuya diyeceklerini merak ediyorum, elimde bir ekran görüntüsü yok ama bana yazılanlar bu kişinin benzer diyaloglara onunla da girdiği yönünde.
yalnız en nihayetinde, tüm bunları gördükten sonra bir kez daha emin oldum ki, yönetim bu şekilde devam ettiği sürece bu adam foruma geri döner, atını da koşturmaya devam eder. çarşınız pazar olsun ne diyeyim.
-
Hatırlıyorum bu konuları. ".... Allah utanır" nedir ya. "Doğruyu.... Allahı olurum memeleketin" Silahı mermiyi, kamyon arkası yazılar gibi edilen küfürleri görünce gülme geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahsen (Yönetici) Kişiler bazında yorum yapmaya gerek görmüyorum. Çünkü:
Alıntısını yaptığnız olaya galiba ben de şahit olmuştum. O değilse bile benzerine bizzat şahit oldum.
Ayrıca ufak çaplı olanı benim başıma da geldi. Şikayet etmeme rağmen açıktan küfreden bir üyeye tam 10 gün boyunca hiç bir işlem yapmadılar, sonra zoraki 3 gün verdiler. Pek sevinmiştir kendisi :)
Yıllar boyunca nice bilgili ve birikimli insan, uğradıkları haksızlık nedeniyle buradan ayrıldı.
Bu süreçte yöneticiler "burunlarından kıl aldırmamaya" hep devam ettiler. Bilinçlice ya da bilinçsizce...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X