Şimdi Ara

Yönetimin Komedisi Devam Ediyor... Ozan, Ferdi, Barış... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Donald Trump

"Türkiye'de her takımda oynayacak Ozan"dan sonrasını okumadım.
    Tamam
  • Kendisi azılı bir Ali Koç ve Ersun Yanal düşmanıdır. Takım ne yaparsa yapsın eleştirir. Takım seneye şampiyon olsun, rakipler kötüydü vs. bir bahane bulur, yine yönetime ve teknik direktöre sallamaya devam eder. Ciddiye almayınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikuride

Aykut'u göndermek dışında neyi dinledi onu da bi söyleyiver

Alıntıları Göster
    aykut
    aatıf
    dirar
    kücük boylu 10 numaranın transferinden vazgeçilmesi
    ozanın gönderilmesi
    cocu ve koemanın gönderilmesi
    ersunun getirilmesi
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 5 Mayıs 2019; 11:5:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLameS.7

Kendisi azılı bir Ali Koç ve Ersun Yanal düşmanıdır. Takım ne yaparsa yapsın eleştirir. Takım seneye şampiyon olsun, rakipler kötüydü vs. bir bahane bulur, yine yönetime ve teknik direktöre sallamaya devam eder. Ciddiye almayınız.
    Kimsenin düşmanı değilim, niye düşman olayim? Ben Fenerbahçe düşmanlarının ve sözde Fenerbahçelllerin taptığı kişileri eleştiririm. Çünkü beni o isimlerden çok soğuttunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

aykut
    aatıf
    dirar
    kücük boylu 10 numaranın transferinden vazgeçilmesi
    ozanın gönderilmesi
    cocu ve koemanın gönderilmesi
    ersunun getirilmesi
    ..

Alıntıları Göster
    Aynen aynen. Hangi kafayı yaşıyorsunuz anlamak mümkün değil. Narsizm bence

Saydığın topçuların hiçbirinde taraftar şunu yapın bunu yapın demedi.
    Cocu gitmesi gerekiyordu gitti, takım küme düşecekti.
    Küçük boylu 10 numaranın özel hayatından haberin yok sanırım.

Taraftarın istediği sadece aykutun gitmesi ve Ersun Hoca'nın gelmesiydi. Taraftarı sezon başı dinleyip Ersun Hoca'yı getirseydi aykutun yardımcıları takıma ihanet edemezdi. Takımda bu duruma düşmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rikuride

Aynen aynen. Hangi kafayı yaşıyorsunuz anlamak mümkün değil. Narsizm bence

Saydığın topçuların hiçbirinde taraftar şunu yapın bunu yapın demedi.
    Cocu gitmesi gerekiyordu gitti, takım küme düşecekti.
    Küçük boylu 10 numaranın özel hayatından haberin yok sanırım.

Taraftarın istediği sadece aykutun gitmesi ve Ersun Hoca'nın gelmesiydi. Taraftarı sezon başı dinleyip Ersun Hoca'yı getirseydi aykutun yardımcıları takıma ihanet edemezdi. Takımda bu duruma düşmezdi.

Alıntıları Göster
    şunu yapın demedi mi Her maç ıslıklıyordunuz be utanmadan yazıyorsun bir de.
    Cocu gitmese takım küme düşecekmiş, şu an nerede beyefendi? Paçayı zor kurtardık.
    Lord Joker gibi olmaya çalışıyorsun ama tutmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

şunu yapın demedi mi Her maç ıslıklıyordunuz be utanmadan yazıyorsun bir de.
    Cocu gitmese takım küme düşecekmiş, şu an nerede beyefendi? Paçayı zor kurtardık.
    Lord Joker gibi olmaya çalışıyorsun ama tutmuyor

Alıntıları Göster
    Islıklamak ne alaka. Kötü oynayanı ıslıklıyorlar. Islıklamak kadro dışı bırakın demek mi ? Yok lisanslarını iptal etsinler öyleyse.

Evet paçayı zor kurtardık. Saydığın adamlar devam etse şuan ligin dibindeydik. Devre arası bu takım 17. idi.

Lord Joker denen trolle alakam bile yok. Ben kimseyi körü körüne savunmam.

• Yönetim'in berbat olduğunu kabul ediyorum ama bu konuda size hiç katılmıyorum. Ozan Tufan'a yeteri kadar şans tanındı, o ise ergen gibi davranmaya devam etti ve büyük takım ağırlığını, İstanbul hayatını kaldıramadı. Hiçbir zaman büyük bir futbolcu olacağını düşünüyorum. Geçelim.

Barış Alıcı'ya ilk geldiği andan itibaren çöp diyordum, hâlâ da aynısını diyorum. 21 yaşında adam, 2. Ligden genç yetenek diye getirilmez. Hele hele Türkiye' de. Adamın çöp olduğu baştan belliydi zaten. Malatya'da ne yapabildi? Bu da mentalini toparlarsa 2. Ligde oynamaya devam eder yoksa BAL'a kadar yolu var.

Ferdi Kadıoğlu'nda da bir sıkıntı var sanırım. U-21 de mi ne oynuyor o
    0 gol 0 asist. İstatistikleri yerlerde. Her 20 yaşında adamı oynatacaksak genç diye, girelim rastgele bi BESYO sınıfına, toplayalım 10-15 kişi, verelim formayı.

Bu konudaki tek hata Berke'dir. Sezonun başından itibaren harun falan alınmadan direk formanın verilip volkan tarafından eğitilmesini ve cesaretlendirilmesini sağlamak gerekiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

Yönetim'in berbat olduğunu kabul ediyorum ama bu konuda size hiç katılmıyorum. Ozan Tufan'a yeteri kadar şans tanındı, o ise ergen gibi davranmaya devam etti ve büyük takım ağırlığını, İstanbul hayatını kaldıramadı. Hiçbir zaman büyük bir futbolcu olacağını düşünüyorum. Geçelim.

Barış Alıcı'ya ilk geldiği andan itibaren çöp diyordum, hâlâ da aynısını diyorum. 21 yaşında adam, 2. Ligden genç yetenek diye getirilmez. Hele hele Türkiye' de. Adamın çöp olduğu baştan belliydi zaten. Malatya'da ne yapabildi? Bu da mentalini toparlarsa 2. Ligde oynamaya devam eder yoksa BAL'a kadar yolu var.

Ferdi Kadıoğlu'nda da bir sıkıntı var sanırım. U-21 de mi ne oynuyor o
    0 gol 0 asist. İstatistikleri yerlerde. Her 20 yaşında adamı oynatacaksak genç diye, girelim rastgele bi BESYO sınıfına, toplayalım 10-15 kişi, verelim formayı.

Bu konudaki tek hata Berke'dir. Sezonun başından itibaren harun falan alınmadan direk formanın verilip volkan tarafından eğitilmesini ve cesaretlendirilmesini sağlamak gerekiyordu.
    Hocam Dorukhan, Barış’tan büyük. Neden getirilmesin?

Ozan’a Aykut Hoca da hep oynattı ancak hocada bir problem var, bir hatada affetmiyor. Tek sevmediğim özelliği bu inadı

Ferdi’yi U21 istatistikleri ile kıyaslamak saçma çünkü oraya kafayı vermesi mümkün değil, sürekli as kadroda yedekte.

Ozan Tufan, hep iyidi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 5 Mayıs 2019; 23:49:59 >

• Kaliteli futbolcu genc yasta kendini belli eder. Ozan simdiye kadar bunu hic yapmadi. Bundan sonra da yapamaz. Ayni sekilde Baris da olamaz. Istedigi kadar genc olsun, o isigi vermiyor.

Eljif Elmas büyük futbolcu olacak. Bunu simdiden görebiliyorum. Degerini bilin bence. Kadronuzdaki tek üst düzey futbolcu Eljif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Kaliteli futbolcu genc yasta kendini belli eder. Ozan simdiye kadar bunu hic yapmadi. Bundan sonra da yapamaz. Ayni sekilde Baris da olamaz. Istedigi kadar genc olsun, o isigi vermiyor.

Eljif Elmas büyük futbolcu olacak. Bunu simdiden görebiliyorum. Degerini bilin bence. Kadronuzdaki tek üst düzey futbolcu Eljif.
    Dostum dediğin saçma, bazı futbolcular sonradan patlar. Vardy 24 yaşında, Kante 23 yaşında iken kimin umrundaydı, bu adamlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Dostum dediğin saçma, bazı futbolcular sonradan patlar. Vardy 24 yaşında, Kante 23 yaşında iken kimin umrundaydı, bu adamlar?

Alıntıları Göster
    Istisnalar kaideyi bozmaz arkadasim. 100 tane adam alirsin Kante olacak diye 1 tanesi olur. Sadece Türk oyunculara bak. Emre, Arda, Sergen, Cengiz daha ciktiklari ilk resmi macta büyük oyuncu olduklarini gösterdiler. 25 yasindan sonra is yapacak diye alinan gol krali forvetler vs. hepsi fos cikti. Cenk Tosun'a ne paralar verdiler geldigi nokta ortada.

Üst düzey yetenek varsa %99 oyuncu bunu birkac macta belli ediyor. Eljif Elmas kalitesini her mac gösteriyor. Eger ileride FB'den biri Liverpool, Arsenal vs. seviyesinde oynayacaksa bu Eljif Elmas olur. Hala buralarda olursam mesaji alintilarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Istisnalar kaideyi bozmaz arkadasim. 100 tane adam alirsin Kante olacak diye 1 tanesi olur. Sadece Türk oyunculara bak. Emre, Arda, Sergen, Cengiz daha ciktiklari ilk resmi macta büyük oyuncu olduklarini gösterdiler. 25 yasindan sonra is yapacak diye alinan gol krali forvetler vs. hepsi fos cikti. Cenk Tosun'a ne paralar verdiler geldigi nokta ortada.

Üst düzey yetenek varsa %99 oyuncu bunu birkac macta belli ediyor. Eljif Elmas kalitesini her mac gösteriyor. Eger ileride FB'den biri Liverpool, Arsenal vs. seviyesinde oynayacaksa bu Eljif Elmas olur. Hala buralarda olursam mesaji alintilarim.

Alıntıları Göster
    Dediğin doğru zaten ama büyük genelleme yanlış.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.