Şimdi Ara

Yönetimin Komedisi Devam Ediyor... Ozan, Ferdi, Barış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1) Türkiye'de her takımda oynayacak Ozan Tufan, sebepsizce gönderildi. Soran olursa vizyon dersin.

2) Ferdi Kadıoğlu'nu gelecek sezon için aldık gibi komedi bir açıklama yaparsın. Bu sezon bu leş kadroda oynamayan, kendini hiç geliştiremeyecek genç birinden bahsediyoruz. Soran olursa gençlere önem dersin.

3) Genç, savaşan, elinden geleni yapan Barış Alıcı'yı keser yerine kadro dışı bırakacağın adamları koyarsın. Soran olursa özlenen ruh dersin.

EVET KOLAY Dİ Mİ TARAFTARI KANDIRMAK? KOLAY GİBİ GÖZÜKÜYOR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 4 Mayıs 2019; 22:26:38 >

• Ferdi'yi gelecek sezon için aldık açıklaması sürekli güldürüyor beni.
  • Ben hâlâ söyluyorum ali kocun gelme sebebi klüp yönetmek degil iç savas icin belli bir kesimi örgütlemektir...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ali Koç sizi dinlediği için takım bu halde zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Türkiye'de her takımda oynayacak Ozan"dan sonrasını okumadım.
  • En kisa surede aziz yildirim geri donmeli

• burakdc B kullanıcısına yanıt
    En başından beri biliyordum ali koç'un başarılı olamayacağını. Tamam aziz yıldırım gitmeliydi belki ama yerine gelmesi gereken kişi ali koç değildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aziz yildirim zaten misyonunu doldurduydu yargitayin aciklamasindan sonra gidecekti bunu kendiside soyledi. Birde 20 senedir aziz yildirima sabrettik diyen ergenler var ya onlar tam komedi adam zaten bircok kongreye tek aday girmis kimse demokrasi yok demesin 2009da sadan kalkavan gibi guclu bir aday karsisinda bile baskan secilmis o donemler zaten fenerbahcenin basarilarinin yuksek oldugu donemlerdi yani azizin secilmesi normal 3 temmuzda zaten aziz cok basarili oldugu icin feto tarafindan basarisi baltalanmak istendi ve tepki olarak yeniden baskan oldu buda normal daha sonrasinda karsisinda fenerbahce sike yapmamistir diyemeyen bir baskan adayi karsisinda ezici bir oyla baskan oldu son kongrede ise ali koc gibi turkiyede herkesin evet diyebilecegi bir baskana kaybetti hepsi bu fakat herkes gorduki bu is alikocla gitmiyor. Aziz yildirim keske donse ama donmez gibi fenerbahce baskansiz kalmaz ama sanirim bu is malum eski baskan adaylari tarafindan yapilacak bir seyde degil bize aziz yoldirin gibi hayatini fenerbahceye adayacak bir baskan lazim herektiginde hapis bile yatacak cunku fenerbahce baskani olmak haksizliga ve bozuk duzene baskaldiri dmektir.

• Sabır Sabır deniyor bakalım nereye kadar gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrixx7

Ali Koç sizi dinlediği için takım bu halde zaten.
    Aykut'u göndermek dışında neyi dinledi onu da bi söyleyiver

• "Türkiye'de her takımda oynayacak Ozan Tufan"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali koç riskti zaten fenerbahçe için , koç soyadı olmasa buralarda olacağı tartışmalı bir adam.

babasının varisi olarak dünyaya geldiler. Yıldırım demirören, adnan polat da bu örneklere uyar.

Mesela benim gözümde iş adamı başarısı saadettin saran gibi olamaz.

Saadettin saran örneğinde adam kendi kişisel başarısıyla zekasıyla ne derseniz diyin buralara çıkmış adam, hatta aziz yıldırım, nihat özdemir bile aynı şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 22 Ekim 2018; 11:25:57 >
  • Boş yapmayın. Ozan mı oynarmış her takımda. Kilosunu kontrol edemeyen tombik. İşiniz gücünüz boş yapmak. Yallahhhhhhh
  • Forumu bıraktık bırakalı ayaklar baş olmuş azizciler aykutçular akıllı olsun geri dönersek deliye dönersiniz.
  • Ozan’ın her takımda oynayacağından Türkiye’nin haberi var mı ?

• Allah aşkına bir durun bakalım ya, herkes Ali Koç'a laf ediyor. Adam zaten başa gelmeden önce her şeyi söyledi, geleceğe yönelik planlarını anlattı, bu sene iç şampiyonluk sözü vermedi, taraftardan sabırlı olmasını istedi. Futbol takımı için gidişat şu anlık kötü olabilir ama bu böyle devam etmeyecek elbet. Biraz sabır gösterin, hemen sözüm ona yönetim istifa demeyin.

• 1) Türkiye'de her takımda oynayacak Ozan Tufan, sebepsizce gönderildi. Soran olursa vizyon dersin.

• Ozan Tufan Türkiye liginde her takımda banko 11 oynar.

Aksini idda eden ozan yaşıtı çekemeyen ergenlerdir.
  • Barış antremanlarda çok kötüymüş. Araştırmadan sallıyon demesi kolay

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.