Şimdi Ara

Yöneylem secim anketi CHP 3 puan farkla AKP nin önünde - Zafer %4 !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yöneylem secim anketi CHP 3 puan farkla AKP nin önünde - Zafer %4 !

Kaynak:

Yöneylem secim anketi CHP 3 puan farkla AKP nin önünde - Zafer %4 !
    Yöneylem secim anketi CHP 3 puan farkla AKP nin önünde - Zafer %4 !x (formerly twitter)
    Derya Kömürcü (@derya__komurcu) on X
    https://x.com/derya__komurcu/status/1810277727733202944

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 9 Temmuz 2024; 12:6:43 >

• Ay utangaç muhalefet chp erken seçim isteyemez ki amaaaa adamlardan niye böyle beklentileriniz var normallesmemiz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 9 Temmuz 2024; 12:10:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahçeli dem kadar oy alamıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arap sorunu, ekonomik sorun, yozlaşma vs millet şu an hiç görmediğim kadar dolu. Erdoğan diye ölenler bile burnundan soluyor.

Bu tip tanıdıklarımla sohbet ederken eleştiri yaptıklarında ak parti gayet güzel gidiyor, ekonomi çok iyi, ben halimden çok memnunum sıkıntı sizlerde diyerek beceriksiz hükümeti savunmak acayip keyifli :)

• CHP belediyeleri böyle çalışmamaya devam ederse 3 puan akpnin gerisine düşer. Ankara virane olmaya başladı.

• solarisx kullanıcısına yanıt

Ankaranın neresi virane. İçinde yaşamayanlar yorum yapmasın.

Partizan seni.

Lokasyon ver kanıtla Ankaradayım öyle bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt

Bugün işten eve giderken sadece 8 km yol gidiyorum arabayla bir kaç resim çekebilirsem çekip atacam.

Partizanlığa gelince oy verdiğim adam çalışmıyorsa işini yapmıyorsa bunu söylemessen asıl o partizanlık olur.

• en nefret ettigim insan tipi , yaşamadığı şehirle ilgili ordan burdan gördüğü şeylere inanıp yorum yapanlar. bırakın şu işi artık , hizmet varsa bunu orda yaşayan insanlara sorup öğrenebilirsiniz. ordan burdan duydugunuz sahte haberlere inanıp yorumlar yapmayın

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

İstanbul yolu jandarma kavşağından batıkent içine giriyorum 5dk bir işim oluyor hergün ordan da ayaş yolundan şeker mah. oralardan etimesgut etiler mah. gidiyorum.

Ben sadece kendi güzergahımda gördüklerimi lambaların kül tablası gibi olduğunu çıkan kaldırım ve yol bariyerlerinin yapılmadığını en işlek yol kenarlarını günlerce çöplerin kaldığını kaldırımların otlardan kaybolduğunu görüyorum araba kullanırken çekebildiğim kadar resimlerini çekecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solarisx -- 9 Temmuz 2024; 16:53:53 >

Boşuna buraya atma o foto ve videoları.

Eğer atıyorsan ve alttaki linke başvurmuyorsan partizansın tabi.

İşiniz gücünüz algı. Ben bir durum olunca aşağıdaki linkten ya da 153 üzerinden direkt bildirimde bulunuyorum. Duruma göre çözülüyor hızlıca.

• ry4n kullanıcısına yanıt

chp desteğini çeksin aldığı oyu görürsün.Yöneylem secim anketi CHP 3 puan farkla AKP nin önünde - Zafer %4 ! 

• Ne hikmetse 'ZP' nin oyu yok deniyor ve küçümseniyor ama yandaş gazeteler tam sayfa halinde Ümit Özdağ'ı 'yargılamakla' tehdit ettikleri başlıklar atarak çıkış yapıyor.

Bu nasıl iş?

ZP'nin oyu düşük olabilir ama ilkeli siyaseti sayesiyle sığınmacı meselesini ülkenin gündemine oturtmayı başardı.Gerçi bunda ZP'den daha çok memlekete doldurulan yabancılara olan tahammül sınırının zorlanması baya etkisi oldu...

Önümüzdeki seçimlerde ZP'nin büyük oranda İYİ Partinin yerini alabileceğini düşünüyorum.Bunu 2018 ve 2023 seçimlerinde İYİ Partiye oy vermiş bir seçmen olarak söylüyorum...

• Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Mussolini zaferin en düşük oyundan daha düşük oy alarak basa gelmisti

Bu isler sadece oy değil biraz da erkeklik meselesi

Mussolininin karizmasinin yuzde 50sine sahip bir milliyetci çıksa suan sandiklari patlatir ilk secimden yuzde 40 alır gecer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP seçime yakın vanayi açar yine alır birinci parti konumunu.
    2023 eyt denen garabetle alınmıştı.
    2028'de sözde staj mağdurları,devasa asgarî ücret zammı ,kamu personeli alımı, çeşitli aflar,vergi borçları silinmesi vs derken yine satın alırlar oyları.

Benim bu millete zerre guvenim kalmadı zaten onca rezilliğe rağmen akp hala ikinci partiyse yapacak birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 makarna 1 kömüre bakar, o fark kolay kapanır. Yöneylem secim anketi CHP 3 puan farkla AKP nin önünde - Zafer %4 ! 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.