Şimdi Ara

Yoq böLe bise :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar.. dün tuttum gicir gicir pcimin hdd'sini kuzenin pc'ye bagladim.. okuz gibi tuttum onu master sürücü Olarak gösterdim.haliyle Donanim farkindan pc acilmadi..ardindan ikincil sürücü yapip pc'yi actim..yanliz bizim mal kuzen kendi hdd'sinde windows xp'nin orasindan girip burasindan cikmis (Ya abi Bu windowsta büsürü dosya duruyordu tuttum hepsini zip yaptim sora systeme attim diyen bi mal bu kuzenim)..Pcsinde explorer.exe Baslamiordu.Autoexec.bat Dosyasi kayipti v.s. v.s...Sora Geldim evime taktim hdd'imi o da ne..Ayni sorun.. Explorer.exe baslamior..Manuelde baslatamiorum :S Sadece belirli programlar calisior..C:\windows\explorer.exe'yi calisti dedigimde "Windows belirtilen aygita, yola veya dosyaya erisemedi. Öğeye erismek icin gereken izinleriniz olmayabilir" diye sinir bi uyari cikior..Ne yapmami tavsiye edersiniz ? Sistem Geri yükLeme Yapsam OLur mu ? nasi Yapabilirim :)

• Anlasilmayan biseyler mi var.. Herhangi biri bana nasi sistem geri yükleme yapılcagini söyleyebilir mi ???
  • ÇOK FAZLA UĞRAŞMAK SORUN ARAMAK İSTEMİYOSAN KURULUM CD SİNDEN ONARIM YAP İSTERSEN

bu arada yazının boyutu için özür farkında diildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 4 Kasım 2006; 15:17:03 >
  • quote:

ÇOK FAZLA UĞRAŞMAK SORUN ARAMAK İSTEMİYOSAN KURULUM CD SİNDEN ONARIM YAP İSTERSEN

bu arada yazının boyutu için özür farkında diildim

Eski biLgiLerime 1Sey oLur mu ? Kesin Çözüm mü ?
  • Windows Belirtilen Aygita , YoLa veya Dosyaya erişemedi. Öğeye Erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir.

Biri Bu uyarinin Ne anLama Geldigini SöyleyebiLir mi ?
  • bilmiorum hiç başıma gelmedi ama windows cd siyle onarım yapın bilgilerinize bişey olmas kuzeninde baya akıllıymış ama ziplemiş ha
  • Tahminimce HDD'den kaynakLanior :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.