Şimdi Ara

Yorick (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende oynuyorum gayet iyi bir champion.Mana regen itemi 2 ward ve potlar ile başlıyorum.İlk b yaptığımca tear of goddes alıyorum sonra onu manamune'ye tamamlıyorum.Sonra karşı takıma göre ayakkabı ve Spirit Visage.Duruma göre giants belt alıyorum yada direk iceborn gauntlet almaya calışıyorum.Kolay kolay ölmeden iyi bir damage verebiliyorsun.Bundan sonrasını karşıya göre warmog , guardian angel filan alırsın.
  • Yorick almayı uzzun süredir istiyordum bayada araştırdım fakat çok fazla yorick oynayan olmadıgından olsa gerek hala kararsızım. Irelia mı yorick mi. :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NoFear..

Yorick almayı uzzun süredir istiyordum bayada araştırdım fakat çok fazla yorick oynayan olmadıgından olsa gerek hala kararsızım. Irelia mı yorick mi. :-)

Solo istiyorsan yorick ama yorick biraz sıkıcı bir hero dur ( şahsi fikrim ) ben uzun zamandır oynadım bir yerden sonra sıkıyor insanı İrelia öyle değil o da iyi bir hero dur ve ben hiç sıkılmadım ondan özellikle frost blade irealia aldıktan sonra o çelimsiz görüntüsü de gidiyor daha hoş oluyor tabi
  • Benim için görüntü önemli, değil skine falan para vermemde sıkıcı olması kötü olmuş ya :/ çok heveslenmiştim :-) irelıa yakında indirime girer mi?

• quote:

Benim için görüntü önemli, değil skine falan para vermemde sıkıcı olması kötü olmuş ya :/ çok heveslenmiştim :-) irelıa yakında indirime girer mi?

nie yorick bence oyunun en zevkli herolarından biri
    yorick moris ismini sakın unutmıcan panpa sasfafas
  • quote:

Benim için görüntü önemli, değil skine falan para vermemde sıkıcı olması kötü olmuş ya :/ çok heveslenmiştim :-) irelıa yakında indirime girer mi?

Vallahi bilemem ben skinlere para harcarım sadece oda kendi zevkim işte irelia yakın zamanlarda indirime girmişti birdaha ne zaman girer bilemiyorum yorick bir yerden sonra seni cidden sıkar nedeni ulti dışında herşey oto sana bırakılan birşey yok ama irelia gerek kaçma kovalama konusunda daha zevkli ayrıca iyi bir hero almanı tavsiye ederim Lee sin e de bir göz at derim
  • Yorick mi Lee sin mi dedim lee sin aldım. Noc mu yoricck mi dedim noc aldım kennen mi yorick mi deeim kennen aldım bu seferde irelia mı diyorumda sanırım alıcam yorick ya :-)

• yorick çok iyi farm yapabilir soloda late gamede ise adcye ulti at 6v5 oluyo adc vayne ise yemede yanında yat :D kesinlikle ezilmez hiç bir heroya bana göre tam solo top herosu şiddetle tavsiye edilir .
  • quote:

Yorick mi Lee sin mi dedim lee sin aldım. Noc mu yoricck mi dedim noc aldım kennen mi yorick mi deeim kennen aldım bu seferde irelia mı diyorumda sanırım alıcam yorick ya :-)

tekrar diyorum iyi hero ama sıkılabilirsin yoksa iyi hero
  • Orası öyle ya.. dariusla akarsın kimse birşey demez. :-) birde tr de oynayan görmedim hiç o yüzden merak edıyorum biraz :-) alıcam ya tamamdır irelia sonra..

• bende alalı 1 hafta oldu yarı buçuk çözdüm. zaten suan free size tavsiyem ctrl + 1 yapın ve dınleyın :D en az 20dk tutuldum botlarla denerken :D
  • quote:

Orası öyle ya.. dariusla akarsın kimse birşey demez. :-) birde tr de oynayan görmedim hiç o yüzden merak edıyorum biraz :-) alıcam ya tamamdır irelia sonra..

Karşına sağlam solo oyuncusu gelir se darius la akamıyorsun anca damlarsın
  • O anlamda söylemedim ya . Böyle tf lerde ultiyle 5 te5 atsada pek takdir edilmez.

• Yorick candır ya, ilk main herom oldukça sağlamdır çoğu kişi ultisini bilmediğinden karşı takım için sürpriz takım arkadaşın için can sıkıntısı oluyor adama ulti atıyorum diriliyor revive sanıp kaçıyor 10 saniye sonra yerde.
    Ölüm sadece bir başlangıç gençler.
  • quote:

O anlamda söylemedim ya . Böyle tf lerde ultiyle 5 te5 atsada pek takdir edilmez.

Solo için zevk alacağım iyi bir hero oynamak istiyorum dersen sana irelia öneririm yorick öneririm tabiki ama çok sıkıcı Jayce de olabilir jayce de iyi herodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTheDarkl

bende alalı 1 hafta oldu yarı buçuk çözdüm. zaten suan free size tavsiyem ctrl + 1 yapın ve dınleyın :D en az 20dk tutuldum botlarla denerken :D

Nasıl free ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTheDarkl

bende alalı 1 hafta oldu yarı buçuk çözdüm. zaten suan free size tavsiyem ctrl + 1 yapın ve dınleyın :D en az 20dk tutuldum botlarla denerken :D

yorick free mi??? aynı dünyada yaşıyoruz di mi

• Yorick mi ? Hıh bi ultime bakar
  • Dive den sonra ölüp seni öldürenlerden intikam almak istiyorsan doğru yerdesin dostum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.