Şimdi Ara

Yorick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes solo top krali falan demis bende aldim ama ne kasicagimi bilmiyorum arkadasim ap ad kasiyor akiyor biraz bilgi verirseniz
    Ilk ne cikicam ne fullucem adami nasil harraslicam falan cidden iyi verim almak istiyorum refund hakkimda kalmadi o yüzden kullanabilmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memurbey1096 -- 12 Mart 2013; 21:19:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tear of goddess ( Tanrıçanın Gözyaşı ) şart.

• manamune core

• Baska ? Tam build nasil olmali ?

• Bilgisayarda olsam uzun bir rehber çakardım.Bunla idare et:

1-Yorickle öyle akamazsın en büyük özelligi saglam sustaini iyi bir yorick oyuncusu kesinlikle hiç bir champa yenilmez.

2-En büyük özelligi outfarm bırakışı fazla agresif oynamamak gerekiyor.İlk e abanıyoruz ardından w sonra q

3-Late görevi damage degil tank agırlıklı gidip adcye ulti sallamak.

4-180g mana reg. 5+3mana potu ile başlıyorum.İlk tear of goddess tamamlayıp bot alıp karsıya göre tamamlıyoruz.Kill almışsan hemen çıkabiliyorsan trinity o olmazsa warmog-gaunlet-sunfire-muramana son item karşıya göre çık.

• Ben Frozen Heart çekiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: memurbey1096

Herkes solo top krali falan demis bende aldim ama ne kasicagimi bilmiyorum arkadasim ap ad kasiyor akiyor biraz bilgi verirseniz
    Ilk ne cikicam ne fullucem adami nasil harraslicam falan cidden iyi verim almak istiyorum refund hakkimda kalmadi o yüzden kullanabilmek istiyorum

Hayırdır , Konulara bak ; RIVEN. DIANA.YORICK bu sabah kadar gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    11 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mübarek üçlü yapılabilir yorickte (ap-ad-tank), cho ve sustaini fazla olan champler gelmediği sürece laneinde sağlamsın.
  • Bende alacam bugun takıp

• manamune
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

manamune core
  • demin yorick aldım adcyi tek başına bi q su %80 can indiriyor cidden çok iyi ilk muramana çıkıyorum sonra buzdoğan eldiveni sonra donmuş balyoz sonra kanasusamış en son ise warmong,atma takımında iyi tanklar var ise ebedi kılıç almanı öneririm ki bölelikle kendine ulti atmak daha mantıklı ki bölelikle çok iyi dmg + tanky = yorick cool
  • quote:

Orijinalden alıntı: arconene

demin yorick aldım adcyi tek başına bi q su %80 can indiriyor cidden çok iyi ilk muramana çıkıyorum sonra buzdoğan eldiveni sonra donmuş balyoz sonra kanasusamış en son ise warmong,atma takımında iyi tanklar var ise ebedi kılıç almanı öneririm ki bölelikle kendine ulti atmak daha mantıklı ki bölelikle çok iyi dmg + tanky = yorick cool

Pd nerde qnqs .s.ss

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

demin yorick aldım adcyi tek başına bi q su %80 can indiriyor cidden çok iyi ilk muramana çıkıyorum sonra buzdoğan eldiveni sonra donmuş balyoz sonra kanasusamış en son ise warmong,atma takımında iyi tanklar var ise ebedi kılıç almanı öneririm ki bölelikle kendine ulti atmak daha mantıklı ki bölelikle çok iyi dmg + tanky = yorick cool

Sakince klavyeyi yere bırak

• ultini kendi ad cary ne at. ama genelde tr de atarsın adam kaçar :D bence tr de daha iyi herolar oynayabilirsin.
  • quote:

Battal gazi izleyerek buyuyen nesil..

• quote:

Cok super dı mı qnq xD

• quote:

takımında iyi tanklar var ise ebedi kılıç almanı öneririm ki bölelikle kendine ulti atmak daha mantıklı ki bölelikle çok iyi dmg + tanky = yorick cool

Ultiyi kendine mi atıcaksın ?
  • neden hala ısrarla WARMONG yazıyorlar anlamış değilim. buradaki kullanıcılar warmog's yazınca warmong mu oluyor nedir.

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Warmog's_Armor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pssmst -- 13 Mart 2013; 9:35:17 >
  • son durak kara toprak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.