Şimdi Ara

Yorick Alanlar veya İlgilenenler:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: villian

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

arkadaşlar trundle ve olafı uzun süre oynayan birisi olarak yazıyorum. onlara çok yakın kasılması gereken bir hero. ben onlarda da hep daha çok ad kullandım. olafı tankımsı da yaptım ama aynı zevki alamadım.

benim tercihim pahalı da olsa oyun başı madred yapmanızdır. damage ve speed açığını çok iyi kapatır.

frozen mallet'i unutmayın.

diğerleri size kalmış. benim iki blood kastığım da oluyor ki çok da hoş oluyor.

critten çok damage düşünmeniz gerekiyor yani nocturne ya da tryanda mantığında kasmanız sizin dezavantajınız olur.

ayrıca zor bir hero, kolay değil ve bu yüzden kötü hero gibi yanılgılar oluştu. kesinlikle iyi bir hero ve oyun başında inanılmaz eziyor..

ve ek olarak ; heronun tüm skilleri +sını ad den alıyor neden ap kasıyorsunuz?

Sadece Q skilli AD. Diğerleri Magic

yanlış biliyorsam beni uyarın ama +nın yanındaki turuncu ad olmuyor mu? bilmiyorum bende mi bir sorun var ama şu an hepsi turuncu gözüküyor..

O sayının yanında Q'da physical damage yazıyor, diğerlerinde magic damage. Ben ona göre demiştim de pek bilmiyorum yanlış da söylemiş olabilirim.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar trundle ve olafı uzun süre oynayan birisi olarak yazıyorum. onlara çok yakın kasılması gereken bir hero. ben onlarda da hep daha çok ad kullandım. olafı tankımsı da yaptım ama aynı zevki alamadım.

benim tercihim pahalı da olsa oyun başı madred yapmanızdır. damage ve speed açığını çok iyi kapatır.

frozen mallet'i unutmayın.

diğerleri size kalmış. benim iki blood kastığım da oluyor ki çok da hoş oluyor.

critten çok damage düşünmeniz gerekiyor yani nocturne ya da tryanda mantığında kasmanız sizin dezavantajınız olur.

ayrıca zor bir hero, kolay değil ve bu yüzden kötü hero gibi yanılgılar oluştu. kesinlikle iyi bir hero ve oyun başında inanılmaz eziyor..

ve ek olarak ; heronun tüm skilleri +sını ad den alıyor neden ap kasıyorsunuz?

Sadece Q skilli AD. Diğerleri Magic

yanlış biliyorsam beni uyarın ama +nın yanındaki turuncu ad olmuyor mu? bilmiyorum bende mi bir sorun var ama şu an hepsi turuncu gözüküyor..

turuncu ad yeşil ap doğru biliyorsun, belkide renkleri karıştırmışlardır, sabahtan beri bikez giremedim oyuna ne yaptıklarını allah biliyor

• Yorick çıktı bugün karşıma. Veigar ile tek komboya aldım aşağı hep.
  • yorick i aldım buyuk umutlarla ama ne yazıkkı ılk oyunumda gerı verıyorum ticket attım ve ne zamandır oynuyorum bırsuru adam aldım nedense ılk kez bır karakterden bu kadar nefret ettım . tabı bu senı yanıltmasın bende becerememıs olabılırım . ama bana cok bos bır hero geldı
  • Sheen -> Atk Speed Botu -> Trinity Force(parça parça alın kill alamıyorsanız)--> Phantom Dancer(survivalde sıkıntı varsa bunun yerine Frozen Mallet) ---> BloodThirster ---> PD aldıysanız FM Fm aldıysanız PD
  • Valla bende dün 3-4 oyun attım bu karaktere karşı daha hiç bir işe yaradığını görmedim açıkçası. Tabii daha yeni oynuyor insanlar muhtemelen kavrayamadılar ama hepsi feedledi yani. Ghoullar çok zayıf bir defa hemen ölüyorlar, oyun başı o explosiondan gelen damage de pek bir zarar vermiyor. Ultisi fena değil ama çıkan ghostu bu sefer de güçsüz olduğu için onu yatırıp yine kesebiliyorsunuz. Ben çok beğenmedim melee dps champlerinde açıkçası stun, slow, atlama zıplama birşey lazım diye düşünüyorum. (jarvan, renekton, xin, ww vs)
  • stun yok ama 2.skili slow veriyor
  • Sırf skin yüzünden almak istiyordum ama beğenmedim pek. Birde zaten eline les paul vereceklerine gitmişler bass gitar vermişler olur mu böyle şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

Sırf skin yüzünden almak istiyordum ama beğenmedim pek. Birde zaten eline les paul vereceklerine gitmişler bass gitar vermişler olur mu böyle şey?

Slashci seniAdamlar benzetmiş işte al gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Orijinalden alıntı: NER0

Sırf skin yüzünden almak istiyordum ama beğenmedim pek. Birde zaten eline les paul vereceklerine gitmişler bass gitar vermişler olur mu böyle şey?

Slashci seniAdamlar benzetmiş işte al gitsin

En kötü ihtimalle basede durup çaldığım sololar ile ölüleri bile diriltip güzel bir konser veririm. Evet evet güzel fikir bu

• bi cacık olmaz yorickden =)
  • Hâla daha build arayan var mı bilmiyorum ama bu champion için en iyi build şudur:http://solomid.net/guides.php?g=1958

Demin deneyeyim dedim normal maçta, takımdaki Orianna "acil çıkmam lazım kusura bakmayın" diyip base'a çekildi, Olaf daha ilk dakikalarda 1-3 oynamaya başladı, Udyr jungle yapayım derken ölerek başladı, Vladimir idare ederek oynadı ve 10-4-1'lik bir skorla oynadım.

Orianna 0-0-0
    Olaf 1-8-x
    Udyr 3-9-x
    Vlad 2-5-x

bitirdi.

Yorick'den bir cacık olmaya başlıyor. Tek sorunu nasıl bir tip champion, ne item alınır bunlar yeni yeni bilinmeye başlıyor. Tank gidilir, AP gidilir, AD gidilir, Hybrid gidilir.

• Balon champ.
  • Sonraki patchte kesin buff gelecek.
  • Güçsüz bi karakter değilde, Viable bi build yok. Düz AD kasmak kesinlikle işe yaramıyo yani. Düz tank kasınca da tam bişey yapılmıyo. Arasında söyle güzel biseyler bulabilmek lazım. -Çok güçsüz diyenler squishy bi chample 1v1 yapmayı denesin derim. WE ata ata eziyosunuz yani. ashe falan karşısında duramaz kolay kolay yorick in gibi geliyo-
  • Triforce FoN filan dene işe yaramadığı tankydps yok.
  • Hero'yu oynamadım ama alsaydım şöyle bi build yapardım,

Warmog's Armor
    Atma's Impaler
    Trinity Force
    Force of Nature
    Ionian Boots of Lucidity
    Eleisa's Miracle

Ama bi Irelia varken bu heroyu oynar mıyım, oynamam
  • quote:

O sayının yanında Q'da physical damage yazıyor, diğerlerinde magic damage. Ben ona göre demiştim de pek bilmiyorum yanlış da söylemiş olabilirim.

Şöyle ki, her skill ek damage'i AD'den alıyor ama Q hariç diğer skill'ler de +(%AD) alsa bile Magic Damage vuruyor. Yani AD kasılır, ama W ve fiziksel değil, magic damage vurur. Nasıl AP kasılır, niye AP kasılır bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.