Şimdi Ara

Yorick Rework'ü yine yalan oldu. Sırada Ryze var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taric'ten sonra Yorick reworkü vardı ama bi anda ortaya çıkan Ryze güncellemesi Yorick'in önüne geçti ve yine ikinci sıraya atıldı. Sanırım bu gidişle sezon 8'de falan gelir Yorick güncellemesi. Ryze'ın da free win olayını kaldıracaklar gibi..

• Ryze free win değil zaten şuanda
  • Yorick rework çok önceden başlamıştı ama Ryze rework işlemi sonradan başlayıp daha önce bittiği için öne alındı, ayrı ekipler ilgileniyor yani etkilenen bişey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorick rework değil direk silip aynı fiyata başka hero çıkarmaları lazım

• O tarz bişey olacak zaten büyük ihtimal

• Blade Waltz kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir rework çalışması cidden merak ediyorum. 5 tane ayrı hero çıkardılar Yorick rework'ü duyurduklarından beri. Hani yepyeni bir heroya başlayıp buna Yorick diyelim deseler 5 tane yapmışlardı şu an.
  • Bi ben mi Yorick'i çok seviyorum la
    ranked değil normal giriyosam banko yorick alıyorum
    ranked'da almıyorum çünkü sırf bu muhabbetler yüzünden korkuyorum sanki direk pickleyince lost alacakmışım gibi
  • Sebebi malum ulti ve tarzının çok cins olması olarak açıklandı. Ne yapsalar mekanik olarak ters ve istemedikleri bi sonuç çıkıyormuş, bugları vs çok oluyormuş falan. Resmi açıklamaydı bu linki vardı yanılmıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorgun Dedektif

Bu nasıl bir rework çalışması cidden merak ediyorum. 5 tane ayrı hero çıkardılar Yorick rework'ü duyurduklarından beri. Hani yepyeni bir heroya başlayıp buna Yorick diyelim deseler 5 tane yapmışlardı şu an.

Poppy rework duyurulduktan sonra çıkması bir seneyi buldu.
  • Persistent Stability kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, şu anda yorick güçsüz falan değil, rework gelme nedeni de Earlyde oynamasının zor olması, latede çok aşırı güçlenmesi ve Skillerinin Nonsense olması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorgun Dedektif

Aynı şeyi düşünüyorum

Aklınıza fikir gelmiyosa milyon tane oyun var git her birinden bir tane skill çal yap

• Yorick bence çok sağlam bir karakter geçen lucian la adc oynuyordum fena durumda değildim derecelide yorick solodaydı tflerde bana ultisini veriyordu her tf garanti 3-4 kill aldırıyordu bana gayet fazla katkı. Veren hero neden bu kadar küçümseyenler var anlayamadım

• Bence beklemeye değer bir şey çıkacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.