Bildirim
yorum ve tavsiye bekleniyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: alialtin
asus maximus vi formula ve intel 4770k bu ikisini almayı düşünüyorum ne dersiniz iyi bir ikili olurlarmı
artılarını ve eksilerini söylerseniz sevinirimquote:
Orijinalden alinti: alialtin
asus maximus vi formula ve intel 4770k bu ikisini almayi düsünüyorum ne dersiniz iyi bir ikili olurlarmi
artilarini ve eksilerini söylerseniz sevinirim
amacyn ney ?
render grafik çizim felansa direk al
normal kullanycyysan
MSI
Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
408 TL
INTEL
Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm Y?lemci
622 TL
dan fazlasy kesinlikle gereksiz
artan parayla
SAMSUNG
120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD
229 TL
alynyr keyfe bakylyr
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Orijinalden alinti: alialtin
asus maximus vi formula ve intel 4770k bu ikisini almayi düsünüyorum ne dersiniz iyi bir ikili olurlarmi
artilarini ve eksilerini söylerseniz sevinirim
amacyn ney ?
render grafik çizim felansa direk al
normal kullanycyysan
MSI
Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
408 TL
INTEL
Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm Y?lemci
622 TL
dan fazlasy kesinlikle gereksiz
artan parayla
SAMSUNG
120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD
229 TL
alynyr keyfe bakylyr
cevabın için teşekkür ederim amcım render almak değil fakat şuan amd 8350 kullanıyorum ve stabilizasyonundan memnun değilim hem çok ısınıyor hemde corel gibi programlarda veya çoklu program çalıştırdığımda işimi görmüyor
7870cf yi beslemediğini söyleyebilirim bf4 oynadığım zaman işlemciyi gırtlağına kadar yiyor elimdeki iki ekran kartını rahat beslesin artı bir çok uygulamayı yada programı çok rahat çalıştırsın istiyorum
120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD demişsin evet güzel bir öneri tabi elimde bunlar olmasaydı (intel 120gb x2 raid 0) okuma yazma 800mb - 1000mb arası
aslında böyle bir kartı seçmemdeki sebepleri söyliycek olursam daha doğrusu kullanım amaçlarımı söylersem daha iyi olacak
öncelikler çok sayıda mekanik disk ve ssd disleri bağlamak ve sata portlarının azlığı konusunda çektiğim sıkıntıdan dolayı bu anakartı almak istiyorum şünkü bu kartın üstünde bol sayıda sata 3 portu var
usb 3.0 portlarının bolluğu ekran kartı için ayrılan slotların boluğu ve aralarında mesafe bulunması cf kartların ısılarının birbirini çok etkilememesi üzerinde koruyucu bir zırh bulunması gibi fiziki özellikleri beni cezbediyor
bu arada bahsettiğim kartı ve işlemciyi alırsam amd 8350 ve asus evo r2 satacağım makul bir fiyata hatta corsair 750w modüler psu da satabilirim kartı işlemciyi ve psu yu alalı 3-5 ay felan olmuştur senesini doldurmadı çok temiş
ilgin için tekrar teşükkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: alialtin
cevabın için teşekkür ederim amcım render almak değil fakat şuan amd 8350 kullanıyorum ve stabilizasyonundan memnun değilim hem çok ısınıyor hemde corel gibi programlarda veya çoklu program çalıştırdığımda işimi görmüyor
7870cf yi beslemediğini söyleyebilirim bf4 oynadığım zaman işlemciyi gırtlağına kadar yiyor elimdeki iki ekran kartını rahat beslesin artı bir çok uygulamayı yada programı çok rahat çalıştırsın istiyorum
120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD demişsin evet güzel bir öneri tabi elimde bunlar olmasaydı (intel 120gb x2 raid 0) okuma yazma 800mb - 1000mb arası
aslında böyle bir kartı seçmemdeki sebepleri söyliycek olursam daha doğrusu kullanım amaçlarımı söylersem daha iyi olacak
öncelikler çok sayıda mekanik disk ve ssd disleri bağlamak ve sata portlarının azlığı konusunda çektiğim sıkıntıdan dolayı bu anakartı almak istiyorum şünkü bu kartın üstünde bol sayıda sata 3 portu var
usb 3.0 portlarının bolluğu ekran kartı için ayrılan slotların boluğu ve aralarında mesafe bulunması cf kartların ısılarının birbirini çok etkilememesi üzerinde koruyucu bir zırh bulunması gibi fiziki özellikleri beni cezbediyor
bu arada bahsettiğim kartı ve işlemciyi alırsam amd 8350 ve asus evo r2 satacağım makul bir fiyata hatta corsair 750w modüler psu da satabilirim kartı işlemciyi ve psu yu alalı 3-5 ay felan olmuştur senesini doldurmadı çok temiş
ilgin için tekrar teşükkür ederim
bu söylediklerini yapacaksan madem o anakartı al
ama 4770k hala şüpheli 4670k yeteceğini düşünüyorum
-
İ7 gereksiz oyun icin
İ5 4670 ile msi gaming z87 alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tek amacım oyun değil tabi oyun aralarda eğlenmek için bir alternatif asıl amaç çoklu işlem yani birden çok program çalıştırmak aynanda bir çok kopyalama işlemi yada çok sayıda convert işlemi yapmak gibi
daha doğrusu corel ile çalışırken aynanda photoshop çalıştırmak video convert etmek gibi işlemler yapmayı düşünüyorum
msi anakartlar konusunda şüpheliyim geçmişte msi ile kötü anılarım oldu
işlemci konusunda farklı bir tercih olabilir yada bu özellikleri yakın başka bir anakartta olabilir
daha detaylı yorumlarınızıda dinleyebilirim ilginiz için teşekkürler bu donanımları satın almak için daha vaktim var acele bir karar vermek istemiyorum enine boyuna tartışmak istiyorum -
Asusz87 ile i7 4770 al ozaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tüm yorumlar için teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X