GS olayı tamamen yanlış anlamış. sanıyorlar ki fener avrupadan men olursa GSyi direk finalden başlatacaklar
Dememizi mi bekliyorsun?
@Lenz
Yani buradan sonra denilecek yanitlanacak birşey yok, ortak bir paydaya vardık az cok. 'İnandıklarimiz sonucu degistirmeyecek.' Çok doğru. Bekliyoruz sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Siempré
quote:
Orijinalden alıntı: D C X L
abicim neyin kafasını yaşıyorsunuz siz hala belgemiz var yazmışlarda yok adli yargıda gs lıymışta
senin başkanın kanıt diye sturm graz maçını izletti ..elinde belge bilgi ne varsa 1 yıldır içeride yatıyordu şimdiye kadar dökerdi ortaya
fb nin adnan polatın davasına salça olma isteğinin tek nedeni o işide uzatıp uefanın gözüne bakın bütün kulüpler şikeye bulaştı hepimize ceza verin izlenimini bırakmaktı.. birşey hatırlattımı size bu hiç bir alakası olmamasına rağmen gs yi disiplin kuruluna sevk eden fenerli tff gibi?
tabii adli yargı fb nin atadığı hakimlerden oluşmadığı için hevesiniz kursağınızda kaldı
Ya birbirinizi gazlayıp Aziz Yıldırım Strum Graz maçında "şike var" demiş gibi göstermeye çalışıp durmayın. Kendinizi küçültüyorsunuz.
Hani yaşınız yeter mi bilmiyorum, ama ben o maçı canlı izlemiştim. Aziz Yıldırım'ın anlattığı, futbolda aslında olmaması gereken anların, durum gerekince yaşanabilmesiydi. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
Bunu anlamak için Bursaspor'un Fenerbahçe'yle olan maçını ve akabinde Trabzonspor'la olan maçını izleyin. Sonra Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'la akabinde Eskişehirspor'un Trabzonspor'la olan maçını izleyin. Hemen hemen aynı şeyler yaşandı. Bursa Fb'ye aşırı direnç gösterdi(ki hakkıdır) görece olarak Trabzonspor'a daha az, Eskşehir Fb'ye az, Trabzon'a daha çok. Bunlar futbolun içinde olmaması gereken ama, bazı etkenler sebebiyle olan olaylar.
Her Strum Graz dediğinizde bu yazıyı kopyalacağım bundan sonra.
asıl sen sturm graz kelimelerini görünce gaza gelip alakasız bir mesaj atmışsın
basitçe yazayım anlaşılması daha kolay olsun diye.. ben diyorum ki belge bilgi yok fb nin elinde olsa başkanın alakasız olaylarla şikeyi örneklemeye çalışmazdı hele ki gs aleyhinde elinde belge olcak.. zamanında gs yı uefa ya hatta bizzat platiniye şikayet ettiği mevzuyu mahkemede paylaşmayacak ha
o kadar cümleden adam sturm graz a takılmış
quote:
Orijinalden alıntı: D C X L
asıl sen sturm graz kelimelerini görünce gaza gelip alakasız bir mesaj atmışsın
basitçe yazayım anlaşılması daha kolay olsun diye.. ben diyorum ki belge bilgi yok fb nin elinde olsa başkanın alakasız olaylarla şikeyi örneklemeye çalışmazdı hele ki gs aleyhinde elinde belge olcak.. zamanında gs yı uefa ya hatta bizzat platiniye şikayet ettiği mevzuyu mahkemede paylaşmayacak ha
o kadar cümleden adam sturm graz a takılmış
Başka görüşlerin seni yönlendirdiği bana göre açık. Manipüle olacak bir yapın var. Aziz Yıldırım Strum Graz maçını kanıt olarak izlettirdi diyosun. Neyin kanıtı olacaktı bu ? Neden o görüntüleri kullandığını anlatmaya çalıştık. Eğer sen Aziz Yıldırım Galatasaray Strum Graz ile şike yapıldığının bir kanıtı olarak mahkemeye göüntüleri izletti dersen komik olursun. Bu konuda birbirinizi gazlarsanız sonucu böyle olur.
o komikliği AY 6 ay önce yaptı, mahkemede bir ömür yetecek espri malzemesi verdi bize sağolsun
sen benim asıl anlatmak istediğime yani anladığın ama anlamamazlığa yattığın mevzuya yanıt ver bakalım
bu AY ın elinde en ufak kanıt belge olsa şimdiye kadar mahkemeye ya da basına vermez miydi ?
yok diyorsan sturm graz maçına bağlanacağız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme