Şimdi Ara

yorumlarınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dava akıbetine göre ve Tahkim'den çıkan cezalara bakarsak yaptığımız yanlış birşey değil?

Oha.
    Şöyle düşün, ikimiz bir koşu yarışındayız. Normalde zemin dümdüz, ama ben senin önüne çakıl taşları, kum kütleleri filan atıyorum. Bu mu doğru olan şey şimdi?

Kaldı ki dava akıbeti sizi ilgilendirmiyor, ilgilendirse bile dava akıbeti ve tahkimden çıkan kararlara rağmen Fenerbahçe Avrupaya gidebilir demek ki. Fakat GS yola taş döşüyor işte.

Neden ilgilendirmiyormuş bizi? Cemal Nalga olayının eğer "takipçisi" iseniz bu olay bizi de gayet ilgilendirir. Siz geçen sene geri kalan 17 takımın önüne çakıl taşı kum kütleleri attınız benim senin önüne atmam mı yanlış? Kabul et veya etme sizin bu sene bile Avrupa'ya gidemeyişiniz aramızda inanılmaz bir fark doğuracak. Sadece maddi açıdan konuşuyorum. Ve bizim sizinle aramızdaki farkın doğmasını istememizden daha doğal birşey olamaz.

Kaldı ki Tahkim'den çıkan kararlara göre UEFA'ya gitmemeniz gerekir. Önce 58. madde değişsin dediniz. Sonra çark ettiniz. CAS davası namus dediniz. Ülke çıkarı dediniz. Sonra hükümet ne alakası var canım yöneticilerle kulüplerin dedi. Başımıza Yıldırım Demirören'i getirdiniz. Sonra hükümet gitti Platini'ye baskı yapmaya başladı. Ama Platini akıllı adam. Bu işin İtalya'sı Yunanistan'ı var. Şike yaptıysan teşebbüs bile ettiysen KÜME DÜŞMEN GEREKİR. Ama siz düşmediniz. Düşürmediler. Şimdi başbakana duacı olabilirsin. Yönetiminizde artık ceza geleceğini anladı. Başladı yine "oyun" metaforlarına. Çok değil 2-3 hafta içinde göreceğiz.

Bir dakika bir dakika. Şimdi sen, Avrupaya biz gidemeyip siz giderdeniz bize maddiyen fark açacağını mı düşünüyorsun? Komik olma hoca. Hala sürüsüyle borcunuz var, o borcu da kucuk yatirimciyi dolandirarak kapatmaya ugrastiniz bir sure. Ama ona ragmen hala surusuyle borcunuz var. Bizim de var elbet borcumuz, ama TRde gelir gider dengesi en iyi olan klup biziz.

Şayet bu durum gerceklesirse sadece bizim maddi gücümü yakinlasmis olursunuz, gecmis olmazsiniz. Bu yuzden boş iş yani GSnin bu tavri.

Ha bu sikayetlerin neden geldigini biliyoruz biz de, asil sebebi maddiyat degil, o acik. Keza sampiyonlar ligi sampiyonu olsan bile nakit olarak 100-120 milyon euro gibi bir para mi veriyorlar? Emin degilim tam, yaniliyor olabilirim. Yine bizi gecmis olmuyorsunuz.

Doğrudur akşamın azizliği

Ama o kadar cümle içinden onu çekip aldıysan diğerlerinin haklı olduğunu gösterir bu.

O kadar cumle arasindan sadeve onu cektiysem, bu digerlerinin hakliligindan cok tartismak istemedigimi gosterir. Cok tartistik buralarda. Ne oldu peki? Cevap veremeyince ugramaz oldular.
    Hic zaman kaybı yasamak istemiyorum, kusura bakma hocam.

Gözünü seveyim tartışalım. Sen önce şunları cevapla sonra gel istediğini sor

Nihat Ozdemir gibi bir adamin(!) dediklerini ciddiye alacagini dusunmezdim. 58 degismesin diye Aziz Yildirim defalarca aciklamalarda bulundu, kaldi ki oylamada da kimlerin degissin deyip kimlerin degismesin dedigini cok iyi gorduk.

CAS davasi namusumuz diyen Ali Koç'un davanin geri cekilme belgesinde imzasi yok, belirteyim. Aziz Yildirimin da davanin geri cekilmesine cok bozuldugu ve kizdigi gelen bilgiler arasinda.

Hukumete Fenerbahçe taraftarinin arasi ortada. Eger hukumet salt FB lehine birseyler yapmaya calissaydi en basindan bu sorusturmayi acmazdi.

+Tecil denen bir olay var. Zamaninda diger takimlar da bundan faydalandi.

Evet Platini akilli adam. Lyonun hakem raporlarinda bir sey olmadigi icin sorusturma baslamadi. Fakat ise bak ki bizim de hakem raoorlarimizda bir sey yok.

@good charlotte
    Evet bizim avukatlarimiz elinde hicbir belge olmamasina ragmen 'belgelerim var, mudahilik istiyoruz' diye talepte bulundular. Asil amaclari mahkeme ortamini solumakti evet evet.
    1 milyon kayip paraymis peh! Adnan Polat gecirmistir hesabina evet evet. Bir de buralarda piskinlik yapmiyorlar mi insan cildiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceza gelmemesi lazım ama bir yıl için uğraşıyorlar sözünden, aslında ceza almayacağız şu durumda, fakat birileri en azından 1 yıl almamız için uğraşıyorlar sonucuna bir tek ben mi vardım?
  • şimdi cezamızı geçen yıl çektik deniliyorda şikenin cezası küme düşmek değil mi? avrupaya gitmemekle ceza çekilmiş mi oluyor?
  • uefa dan 2 gün ses çıkmayınca, fenerliler hemen yok ceza almayız,yok 1 yıl verirler.
    15 haziranda genel kurul toplanacak,20-25 arası cezanız açıklanır,kimsenin unuttuğu falan yok.
    Ayrıca uefa 3 takıma 1'er yıl vererek,bize karşı olan tavrını gösterdi. Hadi beşiktaş'ın cezası normal de, bursa'ya bile 1 yıl men verdiler.
    Bakın bir takım(bursa) bir transfer ödemesini geciktirdiği için 1 yıl ceza aldı.
    Şike yaptığı belirlenen,kişiler ceza alırken takıma hiç bir ceza gelmeyen, başkanı içerde olan bir klübe uefa ne ceza verir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abicim neyin kafasını yaşıyorsunuz siz
    hala belgemiz var yazmışlarda yok adli yargıda gs lıymışta

senin başkanın kanıt diye sturm graz maçını izletti ..elinde belge bilgi ne varsa 1 yıldır içeride yatıyordu şimdiye kadar dökerdi ortaya

fb nin adnan polatın davasına salça olma isteğinin tek nedeni o işide uzatıp uefanın gözüne bakın bütün kulüpler şikeye bulaştı hepimize ceza verin izlenimini bırakmaktı.. birşey hatırlattımı size bu
    hiç bir alakası olmamasına rağmen gs yi disiplin kuruluna sevk eden fenerli tff gibi?

tabii adli yargı fb nin atadığı hakimlerden oluşmadığı için hevesiniz kursağınızda kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

abicim neyin kafasını yaşıyorsunuz siz
    hala belgemiz var yazmışlarda yok adli yargıda gs lıymışta

senin başkanın kanıt diye sturm graz maçını izletti ..elinde belge bilgi ne varsa 1 yıldır içeride yatıyordu şimdiye kadar dökerdi ortaya

fb nin adnan polatın davasına salça olma isteğinin tek nedeni o işide uzatıp uefanın gözüne bakın bütün kulüpler şikeye bulaştı hepimize ceza verin izlenimini bırakmaktı.. birşey hatırlattımı size bu
    hiç bir alakası olmamasına rağmen gs yi disiplin kuruluna sevk eden fenerli tff gibi?

tabii adli yargı fb nin atadığı hakimlerden oluşmadığı için hevesiniz kursağınızda kaldı

Ya birbirinizi gazlayıp Aziz Yıldırım Strum Graz maçında "şike var" demiş gibi göstermeye çalışıp durmayın. Kendinizi küçültüyorsunuz.

Hani yaşınız yeter mi bilmiyorum, ama ben o maçı canlı izlemiştim. Aziz Yıldırım'ın anlattığı, futbolda aslında olmaması gereken anların, durum gerekince yaşanabilmesiydi. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Bunu anlamak için Bursaspor'un Fenerbahçe'yle olan maçını ve akabinde Trabzonspor'la olan maçını izleyin. Sonra Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'la akabinde Eskişehirspor'un Trabzonspor'la olan maçını izleyin. Hemen hemen aynı şeyler yaşandı. Bursa Fb'ye aşırı direnç gösterdi(ki hakkıdır) görece olarak Trabzonspor'a daha az, Eskşehir Fb'ye az, Trabzon'a daha çok. Bunlar futbolun içinde olmaması gereken ama, bazı etkenler sebebiyle olan olaylar.

Her Strum Graz dediğinizde bu yazıyı kopyalacağım bundan sonra.

• GS olayı tamamen yanlış anlamış.
    sanıyorlar ki fener avrupadan men olursa GSyi direk finalden başlatacaklar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dava akıbetine göre ve Tahkim'den çıkan cezalara bakarsak yaptığımız yanlış birşey değil?

Oha.
    Şöyle düşün, ikimiz bir koşu yarışındayız. Normalde zemin dümdüz, ama ben senin önüne çakıl taşları, kum kütleleri filan atıyorum. Bu mu doğru olan şey şimdi?

Kaldı ki dava akıbeti sizi ilgilendirmiyor, ilgilendirse bile dava akıbeti ve tahkimden çıkan kararlara rağmen Fenerbahçe Avrupaya gidebilir demek ki. Fakat GS yola taş döşüyor işte.

Neden ilgilendirmiyormuş bizi? Cemal Nalga olayının eğer "takipçisi" iseniz bu olay bizi de gayet ilgilendirir. Siz geçen sene geri kalan 17 takımın önüne çakıl taşı kum kütleleri attınız benim senin önüne atmam mı yanlış? Kabul et veya etme sizin bu sene bile Avrupa'ya gidemeyişiniz aramızda inanılmaz bir fark doğuracak. Sadece maddi açıdan konuşuyorum. Ve bizim sizinle aramızdaki farkın doğmasını istememizden daha doğal birşey olamaz.

Kaldı ki Tahkim'den çıkan kararlara göre UEFA'ya gitmemeniz gerekir. Önce 58. madde değişsin dediniz. Sonra çark ettiniz. CAS davası namus dediniz. Ülke çıkarı dediniz. Sonra hükümet ne alakası var canım yöneticilerle kulüplerin dedi. Başımıza Yıldırım Demirören'i getirdiniz. Sonra hükümet gitti Platini'ye baskı yapmaya başladı. Ama Platini akıllı adam. Bu işin İtalya'sı Yunanistan'ı var. Şike yaptıysan teşebbüs bile ettiysen KÜME DÜŞMEN GEREKİR. Ama siz düşmediniz. Düşürmediler. Şimdi başbakana duacı olabilirsin. Yönetiminizde artık ceza geleceğini anladı. Başladı yine "oyun" metaforlarına. Çok değil 2-3 hafta içinde göreceğiz.

Bir dakika bir dakika. Şimdi sen, Avrupaya biz gidemeyip siz giderdeniz bize maddiyen fark açacağını mı düşünüyorsun? Komik olma hoca. Hala sürüsüyle borcunuz var, o borcu da kucuk yatirimciyi dolandirarak kapatmaya ugrastiniz bir sure. Ama ona ragmen hala surusuyle borcunuz var. Bizim de var elbet borcumuz, ama TRde gelir gider dengesi en iyi olan klup biziz.

Şayet bu durum gerceklesirse sadece bizim maddi gücümü yakinlasmis olursunuz, gecmis olmazsiniz. Bu yuzden boş iş yani GSnin bu tavri.

Ha bu sikayetlerin neden geldigini biliyoruz biz de, asil sebebi maddiyat degil, o acik. Keza sampiyonlar ligi sampiyonu olsan bile nakit olarak 100-120 milyon euro gibi bir para mi veriyorlar? Emin degilim tam, yaniliyor olabilirim. Yine bizi gecmis olmuyorsunuz.

Doğrudur akşamın azizliği

Ama o kadar cümle içinden onu çekip aldıysan diğerlerinin haklı olduğunu gösterir bu.

O kadar cumle arasindan sadeve onu cektiysem, bu digerlerinin hakliligindan cok tartismak istemedigimi gosterir. Cok tartistik buralarda. Ne oldu peki? Cevap veremeyince ugramaz oldular.
    Hic zaman kaybı yasamak istemiyorum, kusura bakma hocam.

Gözünü seveyim tartışalım. Sen önce şunları cevapla sonra gel istediğini sor

Nihat Ozdemir gibi bir adamin(!) dediklerini ciddiye alacagini dusunmezdim. 58 degismesin diye Aziz Yildirim defalarca aciklamalarda bulundu, kaldi ki oylamada da kimlerin degissin deyip kimlerin degismesin dedigini cok iyi gorduk.

CAS davasi namusumuz diyen Ali Koç'un davanin geri cekilme belgesinde imzasi yok, belirteyim. Aziz Yildirimin da davanin geri cekilmesine cok bozuldugu ve kizdigi gelen bilgiler arasinda.

Hukumete Fenerbahçe taraftarinin arasi ortada. Eger hukumet salt FB lehine birseyler yapmaya calissaydi en basindan bu sorusturmayi acmazdi.

+Tecil denen bir olay var. Zamaninda diger takimlar da bundan faydalandi.

Evet Platini akilli adam. Lyonun hakem raporlarinda bir sey olmadigi icin sorusturma baslamadi. Fakat ise bak ki bizim de hakem raoorlarimizda bir sey yok.

@good charlotte
    Evet bizim avukatlarimiz elinde hicbir belge olmamasina ragmen 'belgelerim var, mudahilik istiyoruz' diye talepte bulundular. Asil amaclari mahkeme ortamini solumakti evet evet.
    1 milyon kayip paraymis peh! Adnan Polat gecirmistir hesabina evet evet. Bir de buralarda piskinlik yapmiyorlar mi insan cildiriyor.

Bunlar somut şeyler değil. O belgenin altındaki imzaları görmeden inanmam ben Ali Koç'un imzasının olup olmamasına. Hadi onu da geçtim diyelim ki yok bu yönetimi de Aziz Yıldırım yaptı. Körü körüne insanları savunmaktan vazgeçin artık.

• quote:

Bunlar somut şeyler değil. O belgenin altındaki imzaları görmeden inanmam ben Ali Koç'un imzasının olup olmamasına. Hadi onu da geçtim diyelim ki yok bu yönetimi de Aziz Yıldırım yaptı. Körü körüne insanları savunmaktan vazgeçin artık.

Körü körüne kimse kimseyi savunmuyor. Ali Koç'un imzasının olmadığı direkt Yasemin Merçil aracılığı ile Ahmet Ercanlar'ın sözü.
    Aziz Yıldırım içerideyken dışarıdakilerin her hareketini kontrol edememesi normal.

Bak yine dediğim yere geldi tartışma işte.
    Konuştuk da ne oldu, senin dediklerini ben cevapladım, sen ise diğer tartıştığım insanlar gibi "Fenerbahçe kişilerden büyüktür." noktasına getirdin. Tabii ki büyüktür, bunu biz de biliyoruz.

• quote:

quote:

Körü körüne kimse kimseyi savunmuyor. Ali Koç'un imzasının olmadığı direkt Yasemin Merçil aracılığı ile Ahmet Ercanlar'ın sözü.
    Aziz Yıldırım içerideyken dışarıdakilerin her hareketini kontrol edememesi normal.

Bak yine dediğim yere geldi tartışma işte.
    Konuştuk da ne oldu, senin dediklerini ben cevapladım, sen ise diğer tartıştığım insanlar gibi "Fenerbahçe kişilerden büyüktür." noktasına getirdin. Tabii ki büyüktür, bunu biz de biliyoruz.

Cevapladığını sanıyorsun. Hiçbirşey cevaplamadın. Eğer sen önceki insanlara "hahaha ben cevapladım kaçtılar" diyorsan onların buraya uğramamaları çok normal çünkü çok farklı konulara bağlıyorsun olayı.

• dünyada yönetici ve futbolcu kendi kendine şike yapan bir biz varız sanırım...ama bence uefa bunu yemeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Phelps

quote:

Orijinalden alıntı: Nuhancuri

Ey Fenerbahçeli sende TÜRK takımları yabancı takımlara yeniliyor, eleniyor diye üzülmeye devam et ...

Ülke menfaatinin ta adı batsın...

yorumlarınız
  • quote:

Cevapladığını sanıyorsun. Hiçbirşey cevaplamadın. Eğer sen önceki insanlara "hahaha ben cevapladım kaçtılar" diyorsan onların buraya uğramamaları çok normal çünkü çok farklı konulara bağlıyorsun olayı.

Cevaplamadıysam antitez üreteydin ya madem? Söyleseydin, yanılıyorsun deseydin. Bu işin aslı böyledir, yanlış biliyorsun diyeydin.(?)
    Tövbe yarabbim. Cevapladık, adam farklı yerlere bağlıyorsun diyor. Hiçbir yere bağlanan olay yok, ne yazdıysan onun cevabını verdim.
  • quote:

quote:

Cevaplamadıysam antitez üreteydin ya madem? Söyleseydin, yanılıyorsun deseydin. Bu işin aslı böyledir, yanlış biliyorsun diyeydin.(?)
    Tövbe yarabbim. Cevapladık, adam farklı yerlere bağlıyorsun diyor. Hiçbir yere bağlanan olay yok, ne yazdıysan onun cevabını verdim.

Yahu antitez diyorsun. Ben sana diyorum ki Ali Koç'un imza atıp atmadığını kendi beyan etti mi? Bana kalsa kendi beyan etse bile ben inanmam. Sizin için diyorum ben bunu. Beni sizin ceza almanız ilgilendiren kısmı zaten. Yahu Yıldırım Demirören'i kim başımıza getirdi? Siz getirdiniz bu herifi. Bir de demişsin ki 58 değişsin diye oy verenleri gördük? Bir tane fotoğraf çıkmış ortaya herkes sanıyor ki o fotoğraf 58. maddenin oylandığı fotoğraf. Yok öyle birşey. Hükümet karşıtı bir insanım. Şimdi bak demişsin ki hükümetle Fenerbahçe taraftarının arası ortada. Yahu bu olayın içine siyaseti SİZ soktunuz. Yok okyanusötesi yok NATO yok bilmem ne. Yeter yahu yeter bir dönüp kendinize bakın acaba bizim yöneticiler şike yapmış mı diye. Nihat Özdemir meselesine geliyorum yahu bu adam televizyona çıktığı zaman birilerine ayar vermeye çalıştığı zaman (ki hiçbir zaman yapamadı bunu) büyük yönetici şimdi yönetime girmeyince salla babam salla. Yahu senin başkanın getirdi o adamı oraya. Hem de kaç kongre üst üste soktu onu.

Siz hala cezaları sindirebiliyorsunuz. Pişkin pişkin bir de 1 yıl yeriz birşey olmaz diyorsunuz. Abartısız diyorum bak bizim taraftarın çok saçma davranışları vardır ama böyle birşeyi bizim yönetim yapsaydı ve başkan olarak Adnan Polat olsaydı çoktan istifa ederdi ve o Florya'yı bizim taraftar yıkardı. Vallahi şaşırıyorum bu Aziz Yıldırım aşkınıza. Adam sokağa inin dese ineceksiniz. Yahu bu adam Fenerbahçe'nin 1 tane şampiyonluğuna leke sürdü. Belki daha fazlasına. Ha tabii size göre sürmedi. Size göre İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu suçlu. Ee bu adamlar da yönetimde. O ne olacak? Siz şike yaptınız bu leke de haklı veya haksız kazandığınız her maçın arkasından gelecek önümüzde ki sezon.

• quote:

quote:

quote:

Yahu antitez diyorsun. Ben sana diyorum ki Ali Koç'un imza atıp atmadığını kendi beyan etti mi? Bana kalsa kendi beyan etse bile ben inanmam. Sizin için diyorum ben bunu. Beni sizin ceza almanız ilgilendiren kısmı zaten. Yahu Yıldırım Demirören'i kim başımıza getirdi? Siz getirdiniz bu herifi. Bir de demişsin ki 58 değişsin diye oy verenleri gördük? Bir tane fotoğraf çıkmış ortaya herkes sanıyor ki o fotoğraf 58. maddenin oylandığı fotoğraf. Yok öyle birşey. Hükümet karşıtı bir insanım. Şimdi bak demişsin ki hükümetle Fenerbahçe taraftarının arası ortada. Yahu bu olayın içine siyaseti SİZ soktunuz. Yok okyanusötesi yok NATO yok bilmem ne. Yeter yahu yeter bir dönüp kendinize bakın acaba bizim yöneticiler şike yapmış mı diye. Nihat Özdemir meselesine geliyorum yahu bu adam televizyona çıktığı zaman birilerine ayar vermeye çalıştığı zaman (ki hiçbir zaman yapamadı bunu) büyük yönetici şimdi yönetime girmeyince salla babam salla. Yahu senin başkanın getirdi o adamı oraya. Hem de kaç kongre üst üste soktu onu.

Siz hala cezaları sindirebiliyorsunuz. Pişkin pişkin bir de 1 yıl yeriz birşey olmaz diyorsunuz. Abartısız diyorum bak bizim taraftarın çok saçma davranışları vardır ama böyle birşeyi bizim yönetim yapsaydı ve başkan olarak Adnan Polat olsaydı çoktan istifa ederdi ve o Florya'yı bizim taraftar yıkardı. Vallahi şaşırıyorum bu Aziz Yıldırım aşkınıza. Adam sokağa inin dese ineceksiniz. Yahu bu adam Fenerbahçe'nin 1 tane şampiyonluğuna leke sürdü. Belki daha fazlasına. Ha tabii size göre sürmedi. Size göre İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu suçlu. Ee bu adamlar da yönetimde. O ne olacak? Siz şike yaptınız bu leke de haklı veya haksız kazandığınız her maçın arkasından gelecek önümüzde ki sezon.

Kafan lenz mi ?

• Bu süreçten de adı pisliğe bulaşmamış tek takım olan Galatasaray suçlu çıkacak. Herkeste görecek bunu.

Fenerbahçe medyadaki paralı yazarlarına talimatları vermiş,yok şu şikayet ediyor yok bu şikayet ediyor.
    En sonunda Türkiye toptan 3 yıl men yiyecek. Sonrada yok Galatasaray şikayet ettide ondan olduya getirecekler.

Nasrettin Hoca fıkrası gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuhancuri

Ey Fenerbahçeli sende TÜRK takımları yabancı takımlara yeniliyor, eleniyor diye üzülmeye devam et ...

yorumlarınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Kafan lenz mi ?

Seni kaale almayı bırakalı o kadar çok oldu ki...
  • quote:

Bir diğer yönetim kurulu üyesi olan Yasemin Merçil aracılığı ile Ahmet Ercanlar'dan öğrendik.
    " Bana kalsa kendi beyan etse bile ben inanmam." bak ne güzel diyorsun, şartlandırmışsın işte kendini.

Neden yok öyle birşey? Nereden emin olabiliyorsun o fotoğrafın 58 olmadığına? Hadi ben de eminim diyorum, böyle şey mi olur arkadaş. Nihat Özdemir bir kenara, bütün yöneticiler demedi mi biz istemiyoruz değişmesini diye. N.Ö de önce değişsin dedi, sonra Aziz Yıldırım'dan ayarı yiyince değişmesin dedi.

Evet evet biz soktuk. Bütün iktidar yanlısı gazeteciler(!), televizyoncular Fenerbahçeye saldırıyor, o çooook sevdiğiniz tapelerde Trabzon AKP İl Teşkilatına dair konuşmalar almış başını gidiyor, ama siyaseti biz sokmuşuz. Başka?

Nihat Özdemir'e hiçbir zaman büyük yönetici demedim, kendi adıma. Burada yazamayacağım tabirler kullanıyorum gerçek hayatta kendisi için.

Ben benim başkanımın her hareketini doğru bulacağım diye bir şey mi var? Mesela şampiyon olunamadı diye Daum'u göndermesini yanlış bulmuştum. Mesela Zico'yu göndermesini yanlış bulmuştum.

Ben demiyorum burada 1 yıl yeriz birşey olmaz diye. Bir tane mesajım yok ceza konularıyla ilgili, bu konu hariç. Tecil denen birşey var, direkt olarak men gelmezse bile tecil gelecektir.

Hoca böyle birşeyi bizim başkan yapsaydı diye birşey yok. Yaptı zaten. Yapmadık belge istiyorum filan deme bana. Herkes biliyor Türkiyede şike denen bir olgu olduğunu. Sana burada belge sunamam, ama Ali İpek'in 2005teki çantalarla ilgili lafına bakmanı söyleyebilirim. Aziz Yıldırım'ın bir iki yıl evvel 2005'teki şampiyonluğunuza hitaben "bildiğimiz birşeyler var ama konuşmuyoruz." gibisinden konuşmasına bakmanı öneririm. Fenerbahçe Spor Klübü avukatlarının "GS'nin şike yaptığını dair belgelerim var" deyip davaya müdahil olma isteğine ve reddedilmelerine bakmanı öneririm.

Aziz Yıldırım'a neden destek çıkıyor bu taraftar biliyor musun? Bak ben uzun uzun yazamayacağım, başka birinden alıntılıyorum.(Bu forumdan değil.)
    quote:

Bugunlerde icim her sikildiginda acip bunu izliyorum, beynine saglik. Ve her izledigimde Turkiye'de olmamanin butun bu tepkilere katilamamanin uzuntusunu yasiyorum. Beni inandiramayacaksiniz asla yalan sike iddialariniza ve Fenerbahce'nin bu yil mac baglayarak sampiyon olduguna. Ben gordugume yasadigima inanirim. Gozlerimle gordum tum bir ikinci yari boyunca nasil bir tarafimizdan kan gelerek maclari aldigimizi. Besiktas macinda oglum Kerim kucagima atladiginda attik 2. Golumuzu ve o gunden sonra her hafta sonu Galatasaray'li esimi atlatip Kerim'i hic bir macta kucagimdan indirmedim ben. Bu da mi sikeyle oldu. Belki komik bir totem ama oldu iste. Tum sene boyunca sadece Gaziantep macinda gelebildim Turkiye'ye ve macin son saniyesine kadar bildigim butun ugurlari denedim ve tuttu iste. Kendime mi inanayim sizin yalanlariniza mi? Sarkinin orijinalinde soyledigi gibi tum Fenerbahce taraftari, totemiyle, uguruyla, duasiyla, tribunde destegiyle herkes kendi bildigince yapti birseyler ve sonunda sampiyon olduk, simdi sizin kuru iftiralariniza nasil inanalim. Tek korkum Fenerbahce taraftarinin bu video da gosterdigi inanci zamanla yitirmesi ve bu tepkilerini azaltmasi ki bu benim icin en buyuk hayal kirikligi olur. Biz sampiyon olduk ve bunu da nasil mi basardik?" I did it my way! Gerisi bos laf

Vefadır Aziz Yıldırım'a olan destek. Klübü bilmemkaç "bin euro"lardan milyon euroluk marka yapan adam olduğu içindir bu destek. 2008de bizi Avrupanın en zengin 19. klübü yapan adamadır bu destek. Bugün Fenerbahçe'de amatör branşları şahlandırarak, Türkiye'nin amatör branşlarda kalkınmasını sağlayan adamadır bu destek.

Tıpkı sizin şu sıralar #OktayMahmutiYoksaKombinedeYok tarzında taglar hazırlamanız gibi. Vefa.

• @Lord Kinross

Bak anlatamadığımız sanırım şu; siz maçları izlerken terlemiş olabilirsiniz. O maçların heyecanı arasında görememiş olabilirsiniz. Normaldir çünkü ufak tefek hatalardı onlar eğer şike yapılmışsa. Ki gidişat yapıldığını gösteriyor. İbrahim Akın'ın yüz ifadesinden ben işkillenirim. Buca maçından ben işkillenirim. Bunu niye dedim ben aklanmasına rağmen? Bende o maçta hep birşeylerin olduğuna inanıyorum. Biz 2006 meselesinde aklandık. Ama sende o maçta birşeyler olduğuna inanıyorsun. Bende sizin 2001 yılındaki şampiyonluğunuzdan hatta Anelka'nın elle gol attığı sezondan da işkilleniyorum. Ama bizim inandıklarımızın bir önemi yok. Önemli olan hüküm veren makamlar. Onların da yaptıkları şu an sizin şike yaptığınızı gösteriyor. Gösteryor derken 58'in değişmesi sizin yönetimin ceza gelecek açıklaması vs.

Geçenlerde bir yerde okuduğuma göre Ali İpek de Aziz Yıldırım'ın çağırmasına rağmen mahkemeye gitmedi sanırım.

Ayrıca o yazıyı yazan abimizin iyi niyetinden hiçbir şüphem yok. Ancak eğer yönetiminiz illegal bir olaya bulaşmışsa (ki bulaştığı Tahkim Kurulu'nca sabit görüldü ve bunun kararını Türkiye'de hiçbir mahkemede bozduramazsınız) bu sizin yönetimin taraftara ve futbolcusuna olan saygısızlığını gösterir. Sizin yönetimin size yaptığının çok iyi bir tabiri var ama forumda olduğumuzdan yazamıyorum küfürsüz hali de var mıdır bilemedim şimdi. Neyse konumuz bu değil.

Sen istediğine inanabilirsin ama inandıklarımız sonucu değiştirmeyecek.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.