Şimdi Ara

Yorumlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle hepinize mutlu bir hafta diliyorum. Geçtiğimiz günlerde bir anda web sitesi yapma isteği geldi ve ilk web sitesi denemem olanwww.alsancax.com ortaya çıktı. Sizlerden ricam aşağıda belirteceğim konularda yardımcı olmanız. Şimdiden teşekkür ediyorum. ( sadece ana sayfa hazır,aktif link yoktur, yorumlarınız ile geliştiricem )

- Renk seçimi sizleri rahatsız ediyor mu?

- Bilerek biraz dağınık bir tasarım yaptım,benim gibi hiperaktif ve panik atak birisi için uygun bir tasarım olduğunu düşünüyorum =) Bu dağınıklık rahatsızlık vericek derecede mi?

-Linklerin background yeşil olarak devam etmeli mi? Yoksa her link için ayrı yapsam sıkıcı olmaktan kurtulur mu?

- Bazı arkadaşlarım GNCTRKCLL sitesini kopyalamışsın demiş, hiç düşünmemiştim çok mu göze batıyor bu konu?

-D&R gibi firmaların logolarının kullanımı için izin almam gerekiyor mu?

Şimdilik bu kadar teşekkür ederim.Yorumlarınızı bekliyorum.

• tasarım hoş olmuşta
    aynı afişe benzemiş
    yani bi reklamın duvardaki afişine benziyor
    birde tabi D&R gibi firmaların
    markası tescillidir onun için
    izin alman gerekir
  • Eğer sen yaptıysan harbi guzel olmus.Resimden cıkıp tablolar yardımıyla duzenlersen cok daha guzel olur.
    Tebrikler
  • Teşekkür ederim arkadaşlar aslında sıradan bir template alıp layer lar fln geliştirdim biraz ilk denemem çünkü bu arada nedense view kod yapamıyorum sadece jpg olarak kaydetmiş neden böyle acaba??
  • Keske hazır olmasaydı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.