Şimdi Ara

Yorumlarınızı bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baktık herkes karakterini itemlarını vs öve öve bitiremiyor biz yorumsuz olarak koyuyoruz storage ve item resimlerini.

Yorum size kalmış...

Not : Toplamda 2 adet char var. 1'inin storage resimleri burada. Her itemın detayları olmayabilir sabah vakti gözden kaçanlar olmuştur. LVL42 SOS BLADE / SWORD / SHIELD ve LVL 52 SOS BOW henüz kullanılmak üzere ayrıldığından buraya resmini koymadık. Ayrıca 2 tane LVL1 char depo göreviyle elixirlere ve elementlere ayrılmış durumda. İlk char Pure Int ve ikinci char Full Str yapılandırmaya sahip ve ortalama 12k skill point bulunmakta her birinde. Bu charlar Alps serverındadır. Ayrıca şimdiden Photoshoppppp diyenlerinizi duyar gibiyim. Evet Photoshop ama sadece resimler kesilip biçildi, herhangi bir şeyle oynama yapılmadı

• ezik be
  • allaha şükür eziğiz
  • abi o ne ya bi de eziğim diyon

• ee nolmuş yani o itemleri alacak para var ama işime yaramaz 64 sosun glavie olsa neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

ee nolmuş yani o itemleri alacak para var ama işime yaramaz 64 sosun glavie olsa neyse

aynen topla o kadar itemi bi SOsun 8 degre item etmez ^^^yaw lvl 30- nin soslarin koymsular olacagi 1-2 m lik itemler yorum yap dmeissin herkesin yorumu ayrı yani lvl atlayınca ne yapacaksın zaten o lvldeki soslar neye yarayacak son degre itemler desen neyse...
  • Orasını biz de biliyoruz ama farkındaysanız 37 lvl da olan bir charda bu kadar item zor bulunuyor. Ve sattığında ve kasılacak olan altında da 8 degree de iyi bir set yolu gözüküyor.

Resimlere iyi baktıysanız charların LVL 52 ye kadar tüm setleri hazır. Sonra bunlar satılır ve yeni setler gelir...

Bu kadar itemı bir arada elinde tutmak için iç geçirirsiniz koyduk mu da neye yarar dersiniz çoğunuz :)
  • L1 Charda Da Bunlar VArdır Yan Chardan Stall Chara Aktarıp SAtıolar.
    Ayrıca Bazı İtemler Belli Bir Müddet Sonra Para Etmicek Çünkü Durability Bitcek Vede İşe Yaramıcak.
    Güzel İtemlerde Var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thankless -- 26 Nisan 2007; 16:44:05 >
  • botla 1 haftada 40 50 lvl e dayıyolar artık charları bööle bi ortamda tamamen gereksi boş işler bunlar
  • onların hepsi 72+5 full blue glaive edermi acep(GDFleri ve parayı saymazsak)
  • Bu LeveLLerde bu kadar itemin oLması oyunu severek oynadığın anLamına geLiyor.

Gayet güzeL itemLer.. Laf söyLeyenLerin çoğu bunLarın bir tekine sahip oLmak için ah ah edeceğine eminim. 12k sp fazLadan oLduğuna göre zamanında farm yapıLmış karakterLer.. bu üzerindekiLer + kasadakiLer iLe iLerde gayet güzeL set yapabiLeceğine eminim. Sonuçta daha kasacaksın. Ve beLki de herkesin merakLa sorduğu 64 sosun glavie veya bLade sana düşecektir kimse biLemez bunu.. Ama iLerde gayet sağLam oLacağınıza eminim..

Tekrar tebrikLer boL şansLar..
  • o lwlde bunca item şaşılacak iş
    ben şu an 40 lwlim bi tane bile sos yok bende.paramda 18mil.belki 42 sos spear alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

Bu LeveLLerde bu kadar itemin oLması oyunu severek oynadığın anLamına geLiyor.

Gayet güzeL itemLer.. Laf söyLeyenLerin çoğu bunLarın bir tekine sahip oLmak için ah ah edeceğine eminim. 12k sp fazLadan oLduğuna göre zamanında farm yapıLmış karakterLer.. bu üzerindekiLer + kasadakiLer iLe iLerde gayet güzeL set yapabiLeceğine eminim. Sonuçta daha kasacaksın. Ve beLki de herkesin merakLa sorduğu 64 sosun glavie veya bLade sana düşecektir kimse biLemez bunu.. Ama iLerde gayet sağLam oLacağınıza eminim..

Tekrar tebrikLer boL şansLar..

Teşekkürler... Sonunda neden bunları koyduğumuzu anlayan birisi çıkmış.
    Ayrıca dediğim gibi LVL 72 olduğumda elimde SOSUN BLADE ve KALKAN olmayacaksa kasmanın bir anlamı yok. Bunun için de 1 milyar altından fazlası lazım. 37 LVL a kadar bu itemlarla ancak 1/3 ü çıktığına göre önümde 40 LVL var demektir :)

Bu arada bu kadar item para etmez, yok bunlar işe yaramaz, ne gereği var bu itemların diyen arkadaşlar da kendi storage lerini gösterebilirlerse, veya bizim guilddeki elemanlar gibi herkesi SOS item ile gezdirebilirlerse diyeceğim yok ama diyemiyorlarsa uzanamadıkları üzüme koruk demelerinde bir anlam yok :)

• ben bişey demek istemiyorum beyler artık bıktım yaaa ben de bole item ler istiyorum we onların hepsi sos tu dimi yanlış görmedim :S
  • arkadaşlar o resimleri koyan herşey doğru olmuyabilir foto montaj olabilir tahminimce bendede var göstereyim

1.http://img130.imageshack.us/img130/3606/ohyeahip5tz7ae1.jpg
    2.http://img130.imageshack.us/img130/1217/isuza9jh2.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfghj123

arkadaşlar o resimleri koyan herşey doğru olmuyabilir foto montaj olabilir tahminimce bendede var göstereyim

1.http://img130.imageshack.us/img130/3606/ohyeahip5tz7ae1.jpg
    2.http://img130.imageshack.us/img130/1217/isuza9jh2.jpg

Alps serverda gel atg guildine göstereyim sana tüm itemları ve dahasını. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulijonroth

Orasını biz de biliyoruz ama farkındaysanız 37 lvl da olan bir charda bu kadar item zor bulunuyor. Ve sattığında ve kasılacak olan altında da 8 degree de iyi bir set yolu gözüküyor.

Resimlere iyi baktıysanız charların LVL 52 ye kadar tüm setleri hazır. Sonra bunlar satılır ve yeni setler gelir...

Bu kadar itemı bir arada elinde tutmak için iç geçirirsiniz koyduk mu da neye yarar dersiniz çoğunuz :)

ellerine sağlık işte budur oyunculuk hoş buradakiler itemden sosdan anlamazlar lvl 80 charları vardır ellerinde sadece 72+5 vardır ötesi hiç olmadığı için sen aldırış etme tarzını da beğendim oyun anlayışını da gözlerinden öpüyorum başarılar diliyorum

• Extraloob çoğu konuda ayrı fikirlerde olmamıza rağmen yorumun için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulijonroth

Extraloob çoğu konuda ayrı fikirlerde olmamıza rağmen yorumun için teşekkürler.

fikirler ayrı olabilir olacaktır da lakin doğru ve güzeli yapanda hak ettiği saygıyı görmelidir senin bu yaptıklarını bende pacific'te arkadaşlarımla yapıyorum NoWayOut Guild Satılamaz İtemlerini sergilemek isterdim lakin gereği yok diyorum sana iyi oyunlar diler başarılarının devamını beklerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.