şu herifle ilgili konu açmayın kardeşlerim o kendisi yazsın köşesinde kaale alan yok
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
alex bugün sarıyı gördü öldürecekti azdaha hakemi zor uzaklaştırdılar..buna nederlerdi kimbilir
Alex i ilk defa bu kadar kızgın gördüm diyebilirim ama adam haklı. Herifi bursa lılar öldürecekti bir kere olsun düdük çalmadı. Bu kadar da olmaz dedim ben. Dün akşam maçı izledim. Fener iyi oynadı diyemem ama Bursa lılar çok art niyetli oynadı. Özellikle İsmail Güldüren. Adam daha 20. dakikada semihi tokatladı. Ben gördüm. Dakika 70 civarı Mehmet Sarp hakeme alenen küfür etti. Hakem kart vermedi. Ben televizyonda ettiği küfürü gördüm. O kadar net küfretti. Tribünler takıma küfrediyorlar. Ne bu kin anlamadım. Artık futbolu adeta intikam oyununa çevirdiler. Dikkat ederseniz anadolu klüpleri topa girerken topada vurayım oda sakatlansın niyetiyle geliyorlar. Ne oluyor anlamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
alex bugün sarıyı gördü öldürecekti azdaha hakemi zor uzaklaştırdılar..buna nederlerdi kimbilir
Alex i ilk defa bu kadar kızgın gördüm diyebilirim ama adam haklı. Herifi bursa lılar öldürecekti bir kere olsun düdük çalmadı. Bu kadar da olmaz dedim ben. Dün akşam maçı izledim. Fener iyi oynadı diyemem ama Bursa lılar çok art niyetli oynadı. Özellikle İsmail Güldüren. Adam daha 20. dakikada semihi tokatladı. Ben gördüm. Dakika 70 civarı Mehmet Sarp hakeme alenen küfür etti. Hakem kart vermedi. Ben televizyonda ettiği küfürü gördüm. O kadar net küfretti. Tribünler takıma küfrediyorlar. Ne bu kin anlamadım. Artık futbolu adeta intikam oyununa çevirdiler. Dikkat ederseniz anadolu klüpleri topa girerken topada vurayım oda sakatlansın niyetiyle geliyorlar. Ne oluyor anlamıyorum
Bursa'nın seyircisinin özelliği o. Hır çıkarmadan maç bitirirlerse başarı onlar için.
Ya takım YoK hocam? Maçı canlı olarak izleyen var mı bilmiyorum ama özellikle topsuz alanda nedense tekme tokat konuşturuyodu bursalılar. Ne oluyor anlamıyorum ki. Futbolcu dövmek için mi çıkıyorlar maça? Ben maçtan ümitli değildim. As kadro çıkınca 1 puana sevindim açıkcası ama yapılan hareketleri faulleri , hakemin göremediği(!) şeyleri gördüğümde üzüldüm. Bir takım sahaya maç oynamak için çıkmalı. Rakip forvetin boğazını sıkıp tokat atmak futbolculuğa yakışmaz. Hakemin verdiği kararı kabul etmeyip küfür edeceksen birşeylere güvenip ben buna spor demiyorum kimse kusura bakmasın.
Söylediklerim bu maça has değildir. Vestel - Trabzon maçı da aynıydı bilmem kimin maçıda. Futbolda özellikle içinde bulunduğumuz Fair Play haftasında bunların yaşanmaması lazım. Elalem adam önceki maçta öndeydin kardeş golünü at devam edelim diyor bizimkiler adam dövüyor sahada
Seyircisinin çirkefliği ister istemez futbolcuya da yansıyor.
Vestel yok artık. Manisaspor o. Kullanmamaya dikkat edelim. Kıl oldum zorlu holdinge. 1 tane Vestel sokmıcam evime.
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Ben TVden izleme fırsatı buldum ve hakikaten Bursaspor futbol oyun kurallarının dışını taşırdı sertliğini.Hakemde kartına başvurmayınca zırt pırt oyun durdu.Bence kötü futboldan maç genelindeki hakemin de payı var.Son zamanlarda izlediğim ne faullü maçtı ama sanırım kartı itirazlara gösterdi sadece. Hele bir ara kısa süreli bilinç kaybına uğradı hakem.Egemen dışarda sakatlandı oyunu başlatmıyor 2dk falan.Gitti geldi yan hakemiyle konuştu Egemeni kale arkasından yardımcı hakemin yanına çağırdı ve gelmesini bekledi.Bunun bence tek anlamı vardı adamı oyundan atacaktı küfür mü etti ne yaptıysa.Fakat sonradan noldu bilinmez ısrarla yanına çağırdığı sakat adamı bekledi bekledi sonra oyunu başlattı. Ben hakemlere fazla yüklenildiğini düşünülüyorum ama dünkü o harekete hiçbir anlam veremedim bunun dışında.Belkide Bursaspora zaman kazandırdı eksik oynamaması için.Gerçekten başka ihtimal gelmiyor aklıma.
İnegölden Ahmet Galip Meriç
Zamanında ulusoy istifa dediğimizde muhahaha yazan arkadasların stadlarında ulusoy istifa sesleri eksik olmuyor nedense birazda siz şikayet edein hakemden bakalım nasıl oluyormuş
geçen hafta verilmeyen golümüz için ne dedi acaba.........................[&o uLLLLLLLLLLLLLLLLLaaaaaaaaaaaN!
dayak lazım bu adama dayak...
Bursaspor teknik direktörünün maç sonunda basın toplantısındaki isyanını dinlemenizi isterdim.
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
İnegölden Ahmet Galip Meriç
+18
sizce ulusay giderse şenez erzik gelirmi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme