Şimdi Ara

Yorumsuz... Sadece Bak, Gözün Gönlün Açılsın :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Yorumsuz... Sadece Bak, Gözün Gönlün Açılsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 8 Aralık 2010; 22:18:41 >

• ya çar soydun yada biri oyunu bıraktı ve setini sana sığdı veya accda almış olailirsin bu kadar kısa sürede bunları yapman imkansız bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

ya çar soydun yada biri oyunu bıraktı ve setini sana sığdı veya accda almış olailirsin bu kadar kısa sürede bunları yapman imkansız bro

soymak ?
  • Arkadaşım öncelikle charın ilah gibi maşallah
    Allah hackten ve hertürlü beladan korusun.

O charla zevk alıp alamadığını sorabilir miyim?

Buarada oyuna geri dönücem.Tek başıma(kimseyle alışveriş yapmadan) +10,+9,+8,+7 veya +6Coh, Coc,Miracle vb. set yapmam mümkünmüdür acaba?Deva yok.

74 Veemon , 63 Dorumon filan var.

Günde 5 saat drop kasarak kaç günde +10 set yapabilirim?

Dipnot:Birinin evp bitince diğeriyle kasmaya devam edicem.Booster leride drop kasarken çıkan paralar ile almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

ya çar soydun yada biri oyunu bıraktı ve setini sana sığdı veya accda almış olailirsin bu kadar kısa sürede bunları yapman imkansız bro

soymak ?

Her iyi itemi olana aynı şeyi söylüyorTakma kafana bak dalgana

• quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

Yorumsuz... Sadece Bak, Gözün Gönlün Açılsın :D

helal olsun ama bunlar boş işler oyun seneye bilemedin 2012 de kapanacak digimon mastersi aldilar bu oyunu daha fazla acık tutmazlar o yuzden artık ara sıra BZ ye giriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetars -- 9 Aralık 2010; 20:37:31 >

• Bende bütün charlarımı ahmet yüzünden sildim zaten.İlk kez güzel bir set yapmıştım.Bütün charlarımı silince o da rahatladı bende.Habire sen hırsızsın item çaldın filan diyip duruyordu.Mis gibi tam zevk alarak oynamaya başladım bütün zevkimi b*k etti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrKumpir

Arkadaşım öncelikle charın ilah gibi maşallah
    Allah hackten ve hertürlü beladan korusun.

O charla zevk alıp alamadığını sorabilir miyim?

Buarada oyuna geri dönücem.Tek başıma(kimseyle alışveriş yapmadan) +10,+9,+8,+7 veya +6Coh, Coc,Miracle vb. set yapmam mümkünmüdür acaba?Deva yok.

74 Veemon , 63 Dorumon filan var.

Günde 5 saat drop kasarak kaç günde +10 set yapabilirim?

Dipnot:Birinin evp bitince diğeriyle kasmaya devam edicem.Booster leride drop kasarken çıkan paralar ile almayı düşünüyorum.

her gün 5 saat drop ? eğer güzel bi şekilde her gün 5 saat toplarsna her gün 1 +4 brave yapabilirsin ( digimon lvllerinde yüksek rahat yaparsın) 1haftada 7 +4 olmadı 1 haftada 8 +4 dielim. eger elindeki boosterleri harcadiysan yanc ar acip 51 lvl kas tameri ordna 5 booster al

8 +4 ve 7 boosterle 1 +7 yapilir. yani adma gibi bi 1.5 2 ay böle çalışırsan +10 deilde +8 +9 yaparsin.

Bu arada herkees teşekkürler mihiradaki en iyi itemlere sahip türküm galiba ( oyunda ise Antyla'da Gosp denen bi insan diyemeyeceğimiz mahlukat var +10 dizmiş ee nede olsa Türk )

he bide zevk aliomusun sorusuna evt aliorum :D çünkü oyunda cash ile +1 0yapip millete ezik dien mallarla kapışabiliorum ve epey yendim yani :D kısacası artık benimde mihirada bir yerim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 10 Aralık 2010; 17:03:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _-_BlackLord_-_

Bende bütün charlarımı ahmet yüzünden sildim zaten.İlk kez güzel bir set yapmıştım.Bütün charlarımı silince o da rahatladı bende.Habire sen hırsızsın item çaldın filan diyip duruyordu.Mis gibi tam zevk alarak oynamaya başladım bütün zevkimi b*k etti

oldu görüşürüz.
  • drop toplayarak crest yapmak zor ben üstümdekileri boss keserek ve ticaretle dizdim
    boss keserek nası dersen; 3 tane 91+ digiyi yapıyorsun full attack crest itemleri falan giyiyorsun gidiyorsun majiraya eğer itemlerin ortalamanın biraz üstünde ise vede wc itemleride kullanırsan en kötü 2 dk de bi majira kesiliyor 1 hafta böyle günde 5 saat kas zaten günde +6 üzerine çıkılıyor rahat
    ha onun dışında en ucuza nası crest yapılır;eğer ucuz yapmak istiyorsan +1,+2 olarak eziklerden alacaksın yani braveler ezikse onlardanda eziklerden alacan :D acaip ucuza satarlar ya basit crestleri 100k dan ,yada +1 coc/hlari 300k dan alsan çok deli kazanç yaparsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.