Şimdi Ara

YÖS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yös sınavı diye bir sınava girecem 3 ay sonra sınavla başlayacak her üniversite kendi sınavını yapıyor ve birbirlerinin sınavlarını kabul ediyorlar garip bir sistem var .

Konuya giriyim. Matematiğim zayıf sadece mat1 var oda biraz
    Sınav içeriği 40sorumantık 35matematik 5geometri.Toplam 80 soru.
    mantık sıkıntı değil. Sorun matematik ve geometei bilmiyorum 3 ay kalmış , trigonometri-türev-integral-karmaşık sayılar-modüler aritmetik-köklü sayılar-oran orantı-olasılık bunları bilmiyorum ; geometrim zaten sıfır ama üçgenlerden-çemberlerden çıkıyor işte, basit diyorlar normal türkiyede okumuş öğrenci fullüyor sınavı ama ben yurtdışında doğru düzgün eğitim almadım ve gayret sarfetmedim . Yol gösterecek güzel kalpli bir arkadaş yok mu 3 ay da matematiği halledebilir miyim. Kaynak önermeyin elimde yös konu anlatımı ve soru bankaları var sadece matematik ve geometritle ilgili ek olarak hocalar geldik adlı sitede üyelik yapmıştım ama pek ilgi göstermedim yorumlarınızı bekliyorum 😇😇😇😇😇

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ilk defa duydum nasıl bir sınav bu

özel kontenjan falan mı
  • Yabancı öğrenci sınavı diye geçiyor liseyi yurtdışında bitiren tc vatandaşlarıda girebiliyor. Nerdeyse her üniversite yapıyor max10 tanesi yapmıyor. Kontenjanlarda var bayağı ama azerbaycanlılar saldırıyorlar bu sınava 😀 Tıp-diş hekimliklerini sınavdan full yapsak bile almak çok düşük bir ihtimal oluyor. Mesela x bölümünde 10 kontenjan varsa kaç farklı ülkeden başvuru yapıldıysa oran ona göre ayarlanıyor 5 farklı ülkeden başvuruldu diyelim x bölümüne, a ülkesindeki 2 adam 40 puan yaptı diyelim ; b ülkesindeki 3 adam 95-100-100 puanlar yaptı diyelim 95 puanlık öğrenci eleniyor 😀 İstediğimiz kadar üniversiteye başvuru yapabilirim aynı anda 100 farklı olarak üniversiteye kabul edilebilirim ama bir üniversiteye kayıt yapabilirim. Ben medipol diş hekimliğine gidecem %25 burs ile inşallah . Diploma ilede başvurabiliyoruz ben niversiteye göre durumlar değişiyor başvuru seçenekleri, 60 puan istiyor en az dişe medipol benim diploma 75 gelecek . Sınavlardan max 60 yapıyorum en azından 80 in üstüne çıkmam lazım her soru 1,25 puan değerinde bazı sınavlard doğru yanlışı götürmüyor değişken bir durum. Yol gösterebilecek misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs sınavı
    geçen hafta açıldı
    tıpta myp
    4 ay önce açıldı
    İü ybs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.