Şimdi Ara

Yoshimura Rs 5 EGZOZ 'Tavsiye'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Detaylı araştırmalarım sonucu, Yoshimura Rs5 Egzozun benim için ideal olabileceğini düşündüm.
    Motorum 2014 Model Cbr 600rr..
    Genelde günlük yol güzergahım üzerinde 2-3 polis ekibi mevcut..
    Çok abartı bir egzoz takıp sorun yaşamak istemiyorum,
    Yoshimura Rs5 düşük devirlerde sakin, devir yükseldikçe çığlık atıyor diye yorumlar gördüm.
    Her ne kadar youtube den video izlesekte orjnal sesi kestiremiyoruz.
    Sizlerinde tavsiye ve görüşünü almak istedim, Hem güzel ses istiyorum hemde polisle sorun yaşamak istemiyorum..
    Sizce Yoshimura Doğru bir seçimmi? Avantaj ve Dez avantajları?
    Saygılar... Teşekkürler..

• s.a bende honda kullanıcısıyım..motorumda two brothers egzos var basıma bela oluyor =) ses bakımından diğer egzoslardan daha tatmın edıcı bır sesı var..ama r-5 egzos ses bakımından bıraz daha ayarlıdır...okudugun yorumlara pek bakma alıp denemen senın ıcın daha ıyıdır..yada teknık asamasını bulabılıyorsan ınternetten onları arastır..cunkı ex-up sistemi var bılıyorsun egzoslarda belkı bu sistem den dolayı sesi biraz daha sakin cıkabılır..ama tavsıyem r-5 den şaşma derim...ama istersen yoshı nın gp force modelıne de bı bak derım..karsılastır arastır 600 rr ıcın biçilmiş kafta dıyebılırım..özellikle 2007 modelleri için..

yada polis olmayan yerlerde gez =) egzosu orjınalde olsa performans egzosu da olsa polisler motorculara helede racing motorculara zaten takıktır illa cevırırler =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melancoliasago -- 18 Temmuz 2014; 10:13:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.