Şimdi Ara

YotaPhone 2 ülkemize geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yotaphone konseptinin en önemli özelliği standart LCD ekranın yanında arka tarafta e-mürekkep ekrana sahip olması. Bu ekranda bildirimler, dijital kitaplar gibi renksiz gösterime uygun fonksiyonlar yansıtılıyor. Böylece pil ömrüne önemli bir katkı yapılıyor. 

Yotaphone 2 modelinde 5 inçlik Full HD AMOLED ekran yer alıyor. Dokunmatik kapasitif e-mürekkep ekran ise 4.7 inç boyutunda ve 540x960 piksel çözünürlüğünde. Cihazda 2.2GHz saat hızında çalışan Snapdragon 800 yonga seti ile yetinilmiş. Model 2014 sonlarında tanıtıldığı için o dönemde Snapdragon 800 yonga seti revaçtaydı. 

Sistem 2GB RAM ile desteklenirken, 32GB artırılamayan kapasite mevcut. Modelin arka tarafta 8MP çözünürlükte, ön tarafta 2.1MP çözünürlükte kamera, 2500mAh gücünde batarya, Android 4.4 işletim sistemi, Bluetooth 4.0, NFC, GPS, GLONASS şeklinde diğer özellikleri mevcut.

Yotaphone 2 sadece e-mürekkep ekranı kullanıldığında 5 güne kadar kullanım süresi sunabiliyor. Her iki ekranı da kullanmak isterseniz Yota Energy adındaki tasarruf modu sizi 3 güne kadar idare edebiliyor. Sürekli renkli ekran kullanmaya ihtiyacı olmayan kişiler için Yotaphone 2 iyi bir alternatif oluşturacaktır. 

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre, ülkemizde kısa süre içerisinde satışa sunulması planlanan Yotaphone 2 için 1999TL civarında bir fiyat etiketi belirlenmiş. Bir süre önce Çinli Hex Global, Yota Devices'ın yüzde 65 hissesini satın almıştı. Yotaphone 2'nin ülkemize gelmesinin arkasında Hex Global'ın etkisi var mı bilemiyoruz. Cihazın Türkçe web sitesi de hizmete girmiş durumda. Kaynak linkinden inceleyebilirsiniz.  

• Bu mevzulardan sonra şahsen Yandex'i kullanmayı bıraktım Yota'da almam heralde. Onlar milliyetçiyse bizde milliyetçiyiz
  • Putin nasıl oldu da bunu ülkemizde sattırıyor ambargo koysa ya.
  • Kötü olmuş.Bari gelecek sene yeni 820li gelişmiş versiyonu ile gelseymiş.Bu model tutmayınca yenisinide getirmeyeceklerdir. 1999tl ise olmaz kusura bakmasınlarda.

• Arkadaki e-ink ekran kitap okumayı sevenler için gerçekten mucize. Ekşi Meritokrasi ağından indirebileceğiniz 3000+ kitapla telefonu mobil kütüphane haline getirebilirsiniz ama gel gör ki 2000 TL hayatta etmez. LG G2+Amazon Kindle Touch alsan toplamı 1200 TL'ye gelir. Hem 6 inç e-ink kitap okuyucun hemde Yotaphone'la aynı donanımda telefonun olur. Yotaphone 1000 TL'den çıksaydı bir düşünürdüm ama yine almazdım. Benim için alınabilir fiyatı 799 TL'den bir kuruş fazlası değil.

• Hayatta almam aldırmam.

• o fiyata geleceğine hiç gelme daha iyi YotaPhone....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam zamanında geldi :) Gerçi bizde sırf inat olsun diye Rus malı alacak arkadaşlar çok

• 2000 TL ye kim alir telefonu ama teknomarketlerde bir denemek isterim. Dh incelemesi olursa cok guzel olur.

• Putin kansızının eline Türkmen ve Masum binlerce , milyonlarca insanın kanı bulaşmış. istediği kadar destek versin . Bu kadar günahkar insanın işi rast gider mi ?

• tek düze olmuş piyasada ayrışan farklı yönleri var cihazın,donanım ortalamanın oldukca üzerinde kesinlikle karakterli bir cihaz.

fiyat gereksiz şekilde yüksek,ilk kez piyasaya giren bir marka için ne yaptıklarını anlmak pek mumkun değil...

rus çığırtkanlığı yapmanın pek manası yok,zaten cihazın büyük bir bölümü Çinlilere geçmiş,konu kapanmış.

• Bunu ülkemize sokmaları hata elin rusunun malının ne işi var benim ülkemde.Yandex ve diğer tüm rus iştiraklarının yasaklanması lazım.Siyasiler lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar koysana sende ambargo !

• Pahalı. 1200 eder en fazla. 800 diyen arkadaşlar abartmış. 800 liraya s800'lü cihaz bulamazsınız.

• 2000 çok, snapdragon 800 lü bir de. bence olmamış..

• Almayın aldırmayın.Yorumlar gerçekten umut vaad edici.

Halkımdan aynı hassasiyeti apple ve diğer amerikan ürünleri içinde bekliyorum.Hakeza aynı zulmü diğer ortadoğu ülkeleri ve afrikalılara yapanda amerikalılardır.Bu tarz zalim büyük ülkeleri elinizden geldiğince kalkındırmayın en iyi alternatifler neler ise onlara yönelin.

• Beyler siyaseti katip yorum yapmayalim. Cinli hex global sirketini bir kalemde sildiniz. Ayrica yapilan siyasetler firmalari etkilememsi gerekiyor.

• Tüm dünya milliyetçi bi bizimkiler değil. Biz milliyetçi olunca faşist oluyoruz onlar olunca bu gayet normal oluyor.

Bu saatten sonra Türkiye'de satacak mı telefon? Tabiki satacak. Fransız malları gibi en fazla 1 hafta satmaz sonra alır gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 15 Aralık 2015; 23:00:36 >
  • Rus almayın aldırtmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskimiş işlemci ile Putin bile ses çıkarmaz ! ...

Türkiye geç ve eskimiş modeller cenneti ...

• 2 Bin liralık çöp..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.