Şimdi Ara

YotaPhone 2 ülkemize geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 bunun neyine vereyim be gider Sony alırım

• Yota'yı Cinliler almış . Liderler konuşuyor cefasını biz çekiyoruz . Tezekle ısının diyen biri 1150 odalı sarayında , çiftçi domatesini yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: maximus8282

Tüm dünya milliyetçi bi bizimkiler değil. Biz milliyetçi olunca faşist oluyoruz onlar olunca bu gayet normal oluyor.

Bu saatten sonra Türkiye'de satacak mı telefon? Tabiki satacak. Fransız malları gibi en fazla 1 hafta satmaz sonra alır gider.

Fransayla ne alaka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanlama çok yanlış

• 2000 lira ne ya. 1000 lira olsa belki şansı olurdu.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Daha önce Ermeni soykırımı meselesinde Fransızlar ermenileri destekledi diye malları boykot edilmişti onu örnek verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: maximus8282

Daha önce Ermeni soykırımı meselesinde Fransızlar ermenileri destekledi diye malları boykot edilmişti onu örnek verdim.

Hmm okey ben anlamadım da o yüzden sordum.

• Kendileri kullansın 2000 liraya neler varken bi çift ekranı var diye bunu alcam iyice enayi yerine koydular bizi

• Adamlar bizim mallarımızı boykot ediyor, bizde de hiç utanmadan dünyada başka cep telefonu yokmuş gibi, getirip adamların mallarını satanlar var !!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Public_Enemy -- 16 Aralık 2015; 2:50:33 >
  • Cihaz 2014 Şubatında çıkmış ve bunu 2000 TL'ye satmayı düşünüyolar, komik.

Ayrıca sayın editör kaynak linki demişsiniz ama link yok, ikincisi ise S800 değil S801 var cihazda, alınması için tercih sebebi olmayacaktır tabi ama sadece doğrusunu yazayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahadir39

Bu mevzulardan sonra şahsen Yandex'i kullanmayı bıraktım Yota'da almam heralde. Onlar milliyetçiyse bizde milliyetçiyiz

o lanet şeye hiç bulaşmadım kazayla arkadaşlarım pclerine kurdu bazı eklenti tarzı şeyleri wirüsten beter kolay silinmiyor
    o kadar sıkıntıdan sonra adını bile anmıyorum zaten
  • bu yotaphone eskiden gelirmiydi tr'ye ?

• bu yotaphone eskiden gelirmiydi tr'ye ?

• 5 para vermem..

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    fransa suriye iran rusya... bunlar malum meselede başımızı çok ağrıtan ülkeler.

telefona gelirsek: 2220 TL'ye Samsung Türkiye garantili Note 5 satılırken, bundan daha fazla donanıma sahip Note 4 bile bu kadar pahalı değilken, bu fiyat yanlış. ayrıca yorumlardan da görüldüğü kadarıyla millet de bir rus tiksençliği oluşmuş. bu da olumsuz etkiler ama buna gerek kalmaz bu fiyatıyla. ama ben böyle oval tasarımları seviyorum. siyah ekran olayı böyle e-ink şeklinde olmasa da Samsung'un ultra tasarruf modu da buna benziyor, iki gün rahat gider ultra tasarruf modunda siyah beyaz ekranla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 16 Aralık 2015; 8:28:57 >
  • Sarayda kral yudumlarken vodkasını siz tartışın neyin derdi sizi gerdiyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Rus almayın aldırtmayın

Sıcak fırsatlara Rus var deyin bakalım ne oluyor

• öncelikle ürünün fiyatı çok yüksek. Bu fiyattan biraz pahalı Note5, z5, v10 gibi rakipler varken bu cihazın işi zor.

Gelelim rus konusuna %65 Hex globalin olduğu bir üründen bahsediyoruz. Yani çoğunluğun çinlilerden olduğu bir üründen.

Bu milliyetçilikten bahseden arkadaşlar çinli ürün niçin alıyorlar, veya japon veya amerikan veya başka bir ülke...
    Okumuyoruz araştırmıyoruz.
    Türkiyede rus ortalıklığı kullanılan bir çok marka var ve bu markaların hepsini kullanıyoruz.

Sen üretmezsen, sen ilimle ilgilenmez dışa bağımlı olursan kullanmak zorundasın.

konuyu çok uzatmadan güzel iki söz paylaşmak istiyorum;

Hz. Muhammed (s.a.v) Hadisinde
    Ya öğreten, ya öğrenen, ya dinleyen ya da ilmi seven ol. Fakat sakın beşincisi olma; (bunların dışında kalırsan) helâk olursun."

M.kemal ATATÜRK
    Bir millet ki resim yapmaz, bir millet ki heykel yapmaz, bir millet ki tekniğin gerektirdiği şeyleri yapmaz, itiraf etmeli ki o milletin ilerleme yolunda yeri yoktur.

• G2den kötü telefon ederi 750 lira. Kamera filan çöp zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 16 Aralık 2015; 9:35:14 >
  • Güzel telefon ama nispeten zayıf donanıma sahip bir ürüne sırf ikinci ekran var diye o kadar para sayılmaz. En az Sd 808 ve 3 gb ram ile gelmeli ve Android 6 almalı ki satabilsin. Üzerinde Lolipop bile yok Kitkat var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.