Şimdi Ara

You have advanced to level [100]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Darısı herkezin başına . Farmı tamamlar - tamamlamaz pvp video destekli hybrid bow rehberi hazırlayacağım .

Server= RedSea

• Hayırlı olsun Kutluhan .Ben 100 olana kadar 250 cap'ı gelir.Malum elle kasıyoz.
  • Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun
    5 Str - 1 Int mi buildin?
  • Tebrik ederim. :)
  • Teşekkürler arkadaşlar, 90 capta en yüksek levele ulaştıktan bir gün sonra Legend IV duyurusu yapılmıştı resmi sitede. Farmı tamamlayamadan 100 e kasmaya başlamıştık. Açıkçası o zaman pek tad alamamıstım son seviyede. Şimdi char farma girdi kasılıyor ff+150k sp olacak şekilde farm yapmayı düşünüyorum.

quote:

5 Str - 1 Int mi buildin?

Hayır 7 Str- 1 int. Fakat alchemy ile pek uğraşmadım. Fll blue olunca HP/ MP kadrajı 2-3k civarı fazla olacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Başlı Sancak -- 13 Eylül 2009; 15:26:30 >
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun darısı başımıza
  • hayırlı olsn
  • Hayırlı olsun.
  • Tebrikler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Hayırlı olsun Kutluhan .Ben 100 olana kadar 250 cap'ı gelir.Malum elle kasıyoz.

Hızlı kasman dileğiyle + unutulmasınki herşeyin zamanı gelecek. Bigün son oldugunda herkes o sona koşturacak ve o zevki tadacak, kimsenin şüphesi olmasın bundan... [İmzanı her an (ç)alabilirim, beğendim..] Ve Tebrikler; "Barboros"...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadonTR -- 13 Eylül 2009; 17:18:06 >

• Good job dostum...
  • Tebrikler
  • Tebrikler rehberi bekliyoruz
  • Tebrikler emeğin karşılığını almak her zaman için Güzel
  • Tebrikler fakat konuşma penceresinde reklam var
  • Ben daha yeni 65 oldum 100 olana kadar ohoo
  • h.o
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.