Bildirim
You have advanced to level [120].
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun darısı başımıza -
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. 119-120 arası ne kadar zaman sürdü. bilgi verebilirmisin. -
quote:
Orijinalden alıntı: spoody
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. 119-120 arası ne kadar zaman sürdü. bilgi verebilirmisin.
saolun 119-120 lwl arası 1 hafta surdu -
Hayirli olsun c ekranini gostere bilirmisin 121 lv a ne kadar exp istiyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: duzceli01
quote:
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. 119-120 arası ne kadar zaman sürdü. bilgi verebilirmisin.
saolun 119-120 lwl arası 1 hafta surdu
nası yani -
quote:
Orijinalden alıntı: cdnm47
quote:
quote:
nası yani
119 lwl yeni 1 gorev daha geliyo 250 tane 120 mobstan kesme gorevi 2 gorev yapıyom ondan 1 hafta suruyo -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cdnm47
quote:
quote:
nası yani
119 lwl yeni 1 gorev daha geliyo 250 tane 120 mobstan kesme gorevi 2 gorev yapıyom ondan 1 hafta suruyo
ne kadar exp veriyor peki 1 kere yapmak o görevi?
-
HEP YAPABİLİYON 0.16 veriyo 1 gorev -
süpermiş görev. teşekkürler... -
Tebrikler Job da kasarsın şimdi.
King bufuda almışsın sonunda bugdan kurtuldun heralde^^ -
Tesekkuler. benim acmis oldugum 8 party diye bi baslik var bi kac merak ettigim konu vardi bi benim nick tiklayip baka bilirmisin rica etsem -
quote:
Orijinalden alıntı: EsL
Tebrikler Job da kasarsın şimdi.
King bufuda almışsın sonunda bugdan kurtuldun heralde^^
saolasın bugtan kurtulmadım su an 970 mezun var ama 900 mezun falan gozukuyo fazladan kastım geçtım hala sorun devam ediyo 4. sıradayım 2. sırada olmam lazım :S ™ -
Hayırlı olsun güzel çar olmuş. Birşey soracaktım silahın +7 galiba legende artı bama çok zor nasıl bastın.Sen basmışsansa eğer.Birçok legend proff kullandım +1 üzerine çıkmadı.pre ve luck avatarla bastım nafile. -
bRavo -
quote:
Orijinalden alıntı: sus
Hayırlı olsun güzel çar olmuş. Birşey soracaktım silahın +7 galiba legende artı bama çok zor nasıl bastın.Sen basmışsansa eğer.Birçok legend proff kullandım +1 üzerine çıkmadı.pre ve luck avatarla bastım nafile.
silah +10 2 ay once falan bastım bastım tuttu basma bi seyi yok 30 stone harcandı ™ -
quote:
HEP YAPABİLİYON 0.16 veriyo 1 gorev
0.16 mı oha süper kasılır
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X