Bildirim
You have advanced to level [120].
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun darısı başımıza -
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. 119-120 arası ne kadar zaman sürdü. bilgi verebilirmisin. -
quote:
Orijinalden alıntı: spoody
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. 119-120 arası ne kadar zaman sürdü. bilgi verebilirmisin.
saolun 119-120 lwl arası 1 hafta surdu -
Hayirli olsun c ekranini gostere bilirmisin 121 lv a ne kadar exp istiyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: duzceli01
quote:
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. 119-120 arası ne kadar zaman sürdü. bilgi verebilirmisin.
saolun 119-120 lwl arası 1 hafta surdu
nası yani -
quote:
Orijinalden alıntı: cdnm47
quote:
quote:
nası yani
119 lwl yeni 1 gorev daha geliyo 250 tane 120 mobstan kesme gorevi 2 gorev yapıyom ondan 1 hafta suruyo -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cdnm47
quote:
quote:
nası yani
119 lwl yeni 1 gorev daha geliyo 250 tane 120 mobstan kesme gorevi 2 gorev yapıyom ondan 1 hafta suruyo
ne kadar exp veriyor peki 1 kere yapmak o görevi?
-
HEP YAPABİLİYON 0.16 veriyo 1 gorev -
süpermiş görev. teşekkürler... -
Tebrikler Job da kasarsın şimdi.
King bufuda almışsın sonunda bugdan kurtuldun heralde^^ -
Tesekkuler. benim acmis oldugum 8 party diye bi baslik var bi kac merak ettigim konu vardi bi benim nick tiklayip baka bilirmisin rica etsem -
quote:
Orijinalden alıntı: EsL
Tebrikler Job da kasarsın şimdi.
King bufuda almışsın sonunda bugdan kurtuldun heralde^^
saolasın bugtan kurtulmadım su an 970 mezun var ama 900 mezun falan gozukuyo fazladan kastım geçtım hala sorun devam ediyo 4. sıradayım 2. sırada olmam lazım :S ™ -
Hayırlı olsun güzel çar olmuş. Birşey soracaktım silahın +7 galiba legende artı bama çok zor nasıl bastın.Sen basmışsansa eğer.Birçok legend proff kullandım +1 üzerine çıkmadı.pre ve luck avatarla bastım nafile. -
bRavo -
quote:
Orijinalden alıntı: sus
Hayırlı olsun güzel çar olmuş. Birşey soracaktım silahın +7 galiba legende artı bama çok zor nasıl bastın.Sen basmışsansa eğer.Birçok legend proff kullandım +1 üzerine çıkmadı.pre ve luck avatarla bastım nafile.
silah +10 2 ay once falan bastım bastım tuttu basma bi seyi yok 30 stone harcandı ™ -
quote:
HEP YAPABİLİYON 0.16 veriyo 1 gorev
0.16 mı oha süper kasılır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X